Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αγνώριστη η «Βάνα Δάγκα» από τους «Μεν και Δεν» - Δεν θα πιστεύεται πως είναι σήμερα

Γιατί απουσιάζει από την τηλεόραση;

6 Οκτωβρίου 2021 14:15
Αγνώριστη η «Βάνα Δάγκα» από τους «Μεν και Δεν» - Δεν θα πιστεύεται πως είναι σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η «Βάνα» ήταν ένας ρόλος που απογείωσε τη πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του Αντ1, οι Μεν και οι Δεν, ενώ αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την ηθοποιό Άννα Κουρή που την ενσάρκωνε! Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της στο παρελθόν μίλησε για εκείνα τα χρόνια.

Αναφέρθηκε στην απουσία της από την τηλεόραση είπε με νόημα: Ρωτήστε τα κανάλια γιατί δεν κάνω τηλεόραση. Δεν ζητάω εγώ δουλειά, πρέπει να μου ζητήσουν. Δεν είναι πολύ ωραίο να σε θυμούνται σαν Βάνα είπε για τους Μεν και Δεν.

Αγνώριστη η «Βάνα Δάγκα» από τους Μέν και Δεν - Δεν θα πιστεύεται πως είναι σήμερα

Θυμάστε την Τερέζ;

Η συζήτηση πήγε φυσικά στην Τερέζ, το σκυλάκι της Άννας που έπαιζε στη σειρά. Η Τερέζ έπαιρνε τον πρώτο χρόνο 10.000 δραχμές και ήταν η μόνη που πήρε 100% αύξηση και έπαιρνε 20.000 δραχμές ανά επεισόδιο. Η Τερέζ όπως είναι λογικό δεν υπάρχει πια. Έχω κάνει τάφο για την Τερέζ και τον γιο της τον Ερμή στο κτήμα μου στην Κινέττα. Και έχω βάλει εκεί μια ελιά, είπε η Άννα.

«Δεν έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις” είπε αν και την άγχωσε κάποια στιγμή ο χρόνος. Είναι 20 χρόνια παντρεμένη. Το παιδί ήταν μεγάλη ευθύνη και ήξερα ότι θα ήμουν δυστυχισμένη και θα το καταπίεζα. Η μαμά μου είναι 92 χρονών και 120 να πάει θα ήταν πολύ οδυνηρό να τη χάσω είπε τέλος για την αγαπημένη της μητέρα», δήλωσε μεταξύ άλλων η ίδια.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share