Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021

"Αυτοί μου έδωσαν εντολή να τη σκοτώσω" - Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Ανατριχιάζουν αυτά τα λόγια!

4 Οκτωβρίου 2021 12:44
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πρώην πράκτορας της Mi5, John Hopkins, λίγο πριν πεθάνει, υποστήριξε, ότι αυτός ήταν ο δολοφόνος της πριγκίπισσας Νταϊάνα με εντολή του παλατιού.

Συγκεκριμένα, πριν χρόνια, του έγινε γνωστό από τους γιατρούς, ότι η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ σοβαρή και ότι ο χρόνος που του απομένει στη ζωή είναι μόνο λίγες εβδομάδες. Έτσι αποφάσισε να κάνει μια σειρά από εξομολογήσεις.

'Αυτοί μου έδωσαν εντολή να τη σκοτώσω' - Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Σε μια από αυτές, αναφέρεται στην πριγκίπισσα Νταϊάνα και το θάνατό της, ομολογώντας ότι συμμετείχε στο σχέδιο δολοφονίας της. Ειδικότερα, ο 80χρονος αποκάλυψε ότι από το 1973 έως και το 1999 είχε δολοφονήσει κατ’ εντολήν, 23 ανθρώπους. Τα θύματα ήταν συνήθως πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ακτιβιστές κλπ..

"Η Νταϊάνα ήταν η μοναδική γυναίκα που μου ζητήθηκε να σκοτώσω. Ήταν ο μοναδικός στόχος που η εντολή ήρθε απευθείας από τη βασιλική οικογένεια. Η Νταϊάνα σχεδίαζε να χωρίσει τον Κάρολο και η βασιλική οικογένεια ήθελε τον θάνατό της πάση θυσία" είχε πει χαρακτηριστικά. Μιας και αναφερθήκαμε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, δείτε εδώ ένα ξεκατίνιασμα που είχε κάνει για τα μάτια του συζύγου της.

"Μετά το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα...": Η αποκάλυψη για τις φωτογραφίες και το μυστικό της

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε τη δική της πόζα, η οποία αποτελούσε εγγύηση για μία υπέροχη βασιλική φωτογραφία, σύμφωνα με το φωτογράφο, Tim Rooke. Ποιο ήταν το μυστικό της;

Η πριγκίπισσα ήταν, προφανώς, πολύ αγαπητή στον κόσμο. Όχι μόνο την λάτρευε το κοινό, κερδίζοντας το ψευδώνυμο "The People’s Princess", αλλά και ο φακός, αφού σε φωτογραφία έβγαινε πάντα άψογη.

Ποιο ήταν το μυστικό της;

Ειδικότερα, ο Tim Rooke εξήγησε ακριβώς ποια ήταν η τακτική της Νταϊάνα για να φαίνεται πάντα άψογη στις βασιλικές φωτογραφίσεις: "Συχνά, αυτό που κάνουν τα βασιλικά μέλη μπορεί να είναι πολύ βαρετά. Μπορεί να είναι κάποιος που περπατά προς το αυτοκίνητο και να ανοίγει μια πόρτα. Αυτό που έκανε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν ήταν σίγουρα βαρετό και καθόλου σύνηθες γι’ αυτό παρήγαγε πάντα υπέροχες φωτογραφίες. Νομίζω ότι τράβηξα μια φωτογραφία της, στα 36α γενέθλιά της, που δυστυχώς ήταν τα τελευταία της γενέθλια, στο Tate Gallery και εκεί είχε διοργανωθεί μια δεξίωση.

'Αυτοί μου έδωσαν εντολή να τη σκοτώσω' - Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Μόλις έφτασε εκεί, λίγο πριν μπει μέσα, έκανε μια απολύτως υπέροχη πόζα, που συνδυαζόταν με ένα ελαφρύ χαιρετισμό. Ενώ τώρα, οι νεότεροι βασιλείς την κάνουν ελαφρώς διαφορετικά. Τείνουν να μιλούν με το άτομο που τους χαιρετά -μια αρκετά ευγενική κίνηση- που όμως γίνεται χωρίς να σκέφτονται ότι φωτογραφίζονται. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας πάντα το πρόσεχε αυτό και φυσικά, με τη Νταϊάνα πάντα ήξερες ότι θα έβγαζες μια καλή φωτογραφία."

Ο Tim Rooke, επίσης, πρόσθεσε τι θυμάται από την αδικοχαμένη πριγκίπισσα στην μεταξύ τους συνεργασία. "Ήταν ένα πολύ ζεστό και φιλικό άτομο. Ήταν υπέροχο να την φωτογραφίζεις." Μετά το θάνατο της το 1997, ο ίδιος συνέχισε να φωτογραφίζει τη βασιλική οικογένεια, ιδιαίτερα τον πρίγκιπα Τσαρλς, ο οποίος ήξερε επίσης να ποζάρει στην κάμερα, αλλά, σαφώς, με πολύ διαφορετικό τρόπο από την Νταϊάνα.

'Αυτοί μου έδωσαν εντολή να τη σκοτώσω' - Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την πριγκίπισσα Νταϊάνα

"Πέρασα χρόνια φωτογραφίζοντας τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, ιδιαίτερα μετά το θάνατο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα. Είναι πραγματικά υπέροχος για τη λήψη φωτογραφιών. Θα φορέσει καπέλα και θα κάνει κάθε είδους διαφορετικά πράγματα", είπε ο Rooke για το διάδοχο του βρετανικού θρόνου. Μιας και αναφερθήκαμε στην πριγκίπισσα, δείτε εδώ τι είχε ειπωθεί για την κατάρα και το άδοξο τέλος των εραστών της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share