Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021

Θυμάστε τον άνδρα της Έφης στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δεν έχετε ιδέα με ποια πασίγνωστη ηθοποιό είναι παντρεμένος

Είναι ολόιδιος 23 χρόνια μετά!

27 Σεπτεμβρίου 2021 14:34
Θυμάστε τον άνδρα της Έφης στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δεν έχετε ιδέα με ποια πασίγνωστη ηθοποιό είναι παντρεμένος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε το σύζυγο της Έφης στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», που έφτασε στο σημείο να την απατήσει και να ορκιστεί πως θα παντρευόταν την Φωφώ, τη μητέρα της Ελένης; Ο ηθοποιός που τον ενσάρκωσε δεν έχει αλλάξει καθόλου, 23 χρόνια μετά, και είναι ευτυχισμένος με πασίγνωστη ηθοποιό, με έναν άλλο συντελεστή της σειράς να είναι εντελώς διαφορετικός.

Ο «Γιώργος Μαρκογιάννης», όπως λεγόταν ο ρόλος του, ήρθε για να ηρεμήσει την κατάσταση στο σπίτι στο Μαρούσι, αλλά τελικά συμμετείχε επίσης στο πάρτι, που έστησαν όλοι εις βάρος των δύο συγκατοίκων, για να γοητευτεί από την Φωφώ.

Ο Ρήγας Αξελός στη ζωή του είναι ένας άνθρωπος, που δε θέλει τα φώτα της δημοσιότητας και ζει χαρούμενος με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Οι δυο τους δε μιλούν ποτέ σχεδόν για την προσωπική τους ζωή, κάτι που σημαίνει πως ο φακός τους «πιάνει» ελάχιστες φορές.

Μίρκα Παπακωνσταντίνου και Ρήγας Αξελός

Η τοποθέτησή του για τις πρόσφατες καταγγελίες

Για τις εξελίξεις στον χώρο του θεάτρου, μετά τη σωρεία καταγγελιών από ηθοποιούς για περιστατικά βίας, σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης, μίλησε στον Αθήνα 9.84 και στην Ελεωνόρα Ορφανίδου, ο γνωστός ηθοποιός και Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων, με την παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» Ρήγας Αξελός.

«Η πραγματικότητα είναι εκεί αμίλητη και αδυσώπητη, δεν έχει καμία σχέση αν αυτό έχει παραγραφεί ή όχι. Το θέμα είναι τι έχει συμβεί» είπε ο κ Αξελός χαρακτηρίζοντας αξιοθαύμαστη η στάση των θυμάτων. «Θέλει μια απίστευτη γενναιότητα να βγεις να το πεις δημόσια ακόμα και αν ξέρεις ότι δεν υπάρχουν νομικές επιπτώσεις, λόγω παραγραφής».

Τόνισε πως υπάρχουν καταγγελίες συγκροτημένες και τεκμηριωμένες. «Ακόμα και αν έχουν παραγραφεί τα αδικήματα, η δικαιοσύνη οφείλει να τα εξετάσει ακόμα και εάν τα στείλει στο αρχείο» .

Αναφορικά με τις ευθύνες που φέρει η ηγεσία του υπουργείο πολιτισμού για την τοποθέτηση του σκηνοθέτη στο εθνικό θέατρο ήταν ξεκάθαρος: «Όταν ένας υπουργός διορίζει ανθρώπους σε θέσεις σοβαρές και υπεύθυνες, οφείλει να γνωρίζει το βιογραφικό τους, σε πλήρη έκταση. Ακόμα και αν δεν έχει ευθύνη, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share