Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022

Προφητεία-σοκ 8 Γερόντων οι οποίοι μιλούν για ισχυρό σεισμό στην Αθήνα! (Video)

Κόβει την ανάσα!

27 Σεπτεμβρίου 2021 11:01
Προφητεία-σοκ 8 Γερόντων οι οποίοι μιλούν για ισχυρό σεισμό στην Αθήνα! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αληθινή προφητεία 8 Γερόντων για επερχόμενο σεισμό που ενδέχεται να πλήξει την πρωτεύουσα. Τις προηγούμενες ημέρες σε ένα γνωστό Μοναστήρι αναφέρθηκε από παριστάμενους νέα προφητεία-σοκ 8 Γερόντων οι οποίοι μιλούν για σεισμό στην Αθήνα.

Η πληροφορία δόθηκε σε όλους τους πιστούς που βρίσκονταν στο Μοναστήρι και κάνει λόγο και για άλλα θέματα σχετικά με την οικονομία και τα Ελληνοτουρκικά. Επίσης, οι προφητείες από τα χείλη χαρισματικών και φωτισμένων αγίων σχετικά με τις συγκλονιστικές εξελίξεις που θα επιφέρει στο μέλλον η απόφαση της Τουρκίας, ανατριχιάζουν.

Σύμφωνα με το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, αφού διασταύρωσε πλήρως την αυθεντικότητα των πληροφοριών και σεβόμενο την επιθυμία των Γερόντων για ανωνυμία δημοσιεύει μόνο την προφητεία.

8 Γέροντες οι οποίοι σιωπούσαν για 28 και πλέον χρόνια μίλησαν στα πνευματικά τους παιδιά. Δείτε το βίντεο:

"Το σύμπαν θα καταστραφεί το...": Οι προφητείες για το 2022 που ανατριχιάζουν

Η Μπάμπα Βάνγκα, "ξαναχτύπησε" με τις προφητείες για τη νέα χρονιά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Τι αναφέρει για το 2022; Το Athensmagazine.gr θα σας παρουσιάσει αναλυτικά τα λόγια της, όπως έκανε και με την προφητεία του Αγίου Κοσμά.

Όπως κάθε χρόνο προτού εκπνεύσει η χρονιά, έτσι και φέτος οι προφητείες της τυφλής Βουλγάρας γιαγιάς βγαίνουν από το συρτάρι με τις περισσότερες να προεξοφλούν δεινά και καταστροφές.

Η τυφλή Βουλγάρα γιαγιά είχε κάνει προβλέψεις μέχρι το 5079 γιατί πιστεύει πως τότε θα έρθει το τέλος του κόσμου. Για το 2020 είχε πει ότι ο πρόεδρος Τραμπ θα νοσήσει από μία μυστηριώδη ασθένεια.

Προφητείες: Διαβάστε αναλυτικά τα λόγια της για το 2021

 • Τώρα, για το 2021, προβλέπει ότι, ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος θα χάσει την ακοή του και θα διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο (αυτό το είχε πει και πέρυσι).
 • Επιπλέον, έχει πει ότι η ανθρωπότητα θα νικήσει τον καρκίνο.
 • Για τον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Πούτιν, έχει πει ότι θα γίνει απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του κι ότι ένας "δράκος θα καταλάβει την ανθρωπότητα".

Οι προφητείες για το 2021 που ανατριχιάζουν

Η Μπάμπα Βάνγκα πέθανε πριν από είκοσι τέσσερα χρόνια, αλλά κάποιοι πιστεύουν ότι έχει ικανότητες... Πυθίας. Μεγάλωσε σε ένα αγρόκτημα στη σημερινή πΓΔΜ και τυφλώθηκε σε μικρή ηλικία ύστερα από μία καταιγίδα σκόνης που έπληξε την περιοχή της.

Έκτοτε η τυφλή Μπάμπα, σύμφωνα με τους ένθερμους υποστηρικτές της, απέκτησε το "χάρισμα" να βλέπει το μέλλον. Πριν τον θάνατό της το 1996, σε ηλικία 75 ετών, η Βουλγάρα γιαγιά φέρεται να έχει πει ότι:

 • Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα πέσει θύμα απόπειρας δολοφονίας
 • Ισλαμιστές τρομοκράτες θα επιτεθούν εναντίον της Ευρώπης. Θα χρησιμοποιήσουν μάλιστα ένα οπλοστάσιο χημικών όπλων σε βάρος των Ευρωπαίων.
 • Η ανθρωπότητα θα υποφέρει από πολλούς κατακλυσμούς και μεγάλες καταστροφές.
 • Η συνείδηση των ανθρώπων θα αλλάξει.
 • Θα έρθουν δύσκολες στιγμές. Οι άνθρωποι θα απομακρυνθούν από την πίστη τους.
 • Το σύμπαν θα καταστραφεί το 5079.
 • Το 2021 θα είναι η χρονιά που θα βρεθεί θεραπεία για τον καρκίνο.
 • Ένας δυνατός δράκος θα κατακτήσει την ανθρωπότητα το επόμενο έτος.
 • Μερικοί άνθρωποι θα έχουν κόκκινα χρήματα.

Οι ένθερμοι υποστηρικτές της επισημαίνουν ότι έχει πέσει "μέσα" στις προβλέψεις της κατά 85%, σύμφωνα με έρευνα του πρώην διευθυντή του Βουλγαρικού Ινστιτούτου Προβλέψεων, καθηγητή Τζόρτζο Λαζάνοφ. Ωστόσο, μια έρευνα της Washington Post το 2012 αποκάλυψε ότι πολλές από τις προβλέψεις που αποδίδονται στην τυφλή γιαγιά, είναι στην πραγματικότητα πληροφορίες που έχουν γίνει viral σε ρωσικά ΜΜΕ.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share