Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021

Θυμάστε την Κλόι που κοιτούσε λοξά; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα το κοριτσάκι που έγινε viral

Πουλά τη διάσημη εικόνα της σε δημοπρασία για χιλιάδες δολάρια

23 Σεπτεμβρίου 2021 13:49
Θυμάστε την Κλόι που κοιτούσε λοξά; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα το κοριτσάκι που έγινε viral
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το μικρό κορίτσι που έγινε viral στο ίντερνετ λόγω της αστείας έκφρασης του προσώπου της, σε ένα βίντεο που είχε ανεβάσει η μαμά της, θα πουλήσει την εικόνα αυτή σε δημοπρασία, για χιλιάδες δολάρια.

Πώς είναι σήμερα: Η πλέον 10χρονη Κλόι Κλεμ είχε γίνει «βασίλισσα του ίντερνετ» το 2013, όταν η μαμά της ανέβασε στο YouTube ένα βίντεο με τις αντιδράσεις της Κλόι και της αδερφής της, στο άκουσμα της είδησης ότι θα πάνε στην Ντίσνεϊλαντ. Η αδερφή της Κλόι, η Λίλι, είχε…κατασυγκινηθεί και ξεσπάσει σε κλάματα, μην μπορώντας να το χωνέψει.

Όταν η κάμερα στράφηκε στην Κλόι, όμως, το θέαμα έγινε ξεκαρδιστικό: Η Κλόι κοίταζε το φακό λοξά, με ένα μισο-απορημένο, μισο-ενοχλημένο ύφος, προφανώς μην μπορώντας να καταλάβει προς τι τόση…συγκίνηση.

Το στιγμιότυπο αυτό απομονώθηκε από χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου και ξεκίνησε να χρησιμοποιείται ως «meme», κάθε φορά που κάποιος ήθελε να εκφράσει την δυσαρέσκεια ή επιφύλαξή του για κάτι.

Δεδομένης της δημοτικότητας του meme στο ίντερνετ, η οικογένεια της Κλόι αποφάσισε, εν έτει 2021, να πουλήσει την πρωτότυπη εικόνα της μικρής για χιλιάδες δολάρια. Όπως λέει η μητέρα της Κλόι, τα κέρδη πρόκειται να αξιοποιηθούν για την μελλοντική εκπαίδευση της Κλόι στο Κολέγιο. Η δημοπρασία θα γίνει διαδικτυακά, με την τιμή εκκίνησης να φτάνει τα 5 Ethereum (κρυπτονομίσματα που χρησιμοποιούνται για ηλεκτρονικές συναλλαγές, με το καθένα να ισοδυναμεί με περίπου 15.000 δολάρια).

«Είναι μια καλή ευκαιρία, ειδικά εάν υπάρχει κάποιος φαν της Κλόι που λατρεύει το meme και θα ήθελε να αποκτήσει την “αυθεντική” του εκδοχή. Ακόμη και η Κλόι είπε ότι η δημοπρασία είναι “αρκετά κουλ”- κάτι που θα έλεγε, ίσως, κάθε 10χρονο στην θέση της», λέει η μητέρα.

«Η Κλόι θέλει να αγοράσουμε κάποιο πόνυ με τα χρήματα ή να χτίσουμε ένα κάστρο Ντίσνεϊ στην αυλή μας», προσθέτει. «Εγώ προτιμώ να της εξασφαλίσω μια θέση στο Κολέγιο. Μέχρι στιγμής έχουμε μπορέσει να κάνουμε ταξίδια στη Βραζιλία και άλλα υπέροχα πράγματα, όμως, στο τέλος της ημέρας, είμαι απλώς μια μαμά που μεγαλώνει τα δυο κορίτσια της».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share