Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σπάνια φωτογραφία: Το φιλί της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου από το 1994

Το ζευγάρι φαίνεται πολύ ερωτευμένο...

22 Σεπτεμβρίου 2021 11:24
Σπάνια φωτογραφία: Το φιλί της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου από το 1994
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ρετρό φωτογραφία της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου μοιράστηκε το @greekvintage_culture account στο Instagram. Επίσης, στη "φόρα" ήρθε όλη η αλήθεια για την καταγωγή της Ζωής Λάσκαρη, που την έκρυβε για χρόνια από τη δημοσιότητα!

Πριν λίγο καιρό μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία του εμβληματικού ζευγαριού να δίνει ένα τρυφερό φιλί. Η έγχρωμη φωτογραφία είναι από περιοδικό από το μακρινό 1994.

Η Ζωή Λάσκαρη φορά μια λευκή ζακέτα και βραχιόλι με πέρλες ενώ ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος κόκκινη γραβάτα, γιλέκο, πορτοκαλί παλτό και κασκόλ αλλά και τα χαρακτηριστικά γυαλιά του. Η Ζωή Λάσκαρη είναι λαμπερή, όπως ήταν άλλωστε πάντα και το ζευγάρι φαίνεται πολύ ερωτευμένο.

Παραδοχή Αλέξανδρου Λυκουρέζου: «Όταν ήμουν με την Ζωή έκανα διάφορες... αταξίες»

Για την αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη μίλησε από καρδιάς ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στο περιοδικό Gala και τη δημοσιογράφο Μαριλού Πανταζή. Επίσης, ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε επίσης και στο αυτοάνοσο νόσημα που είχε ο Βλάσσης Μπονάτσος, και για το οποίο είχε μιλήσει προ ημερών και η Ζένια Μπονάτσου.

Όπως είπε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος «όταν ζεις με κάποιον τόσα χρόνια, συμβαίνουν αλλαγές που είναι ανεπαίσθητες, δεν τις συνειδητοποιείς εκείνη τη στιγμή, Η Ζωή μού έμαθε πολλά. Και ίσως μου έδωσε να καταλάβω περισσότερο τη σημασία που έχει ένας δεσμός. Πριν από τη Ζωή είχα πολλές σχέσεις. Δεν είχα ποτέ κάτι το στέρεο, κάτι που να έχει προοπτική στον χρόνο».

«Όταν ήμουν με τη Ζωή έκανα βέβαια διάφορες αταξίες, τις οποίες είχε κατά καιρούς δημοσιοποιήσει και η ίδια, αλλά η ουσία είναι ότι με έμαθε κάτι που για μένα ήταν πρωτόφαντο και πρωτόγνωρο.

Να συνειδητοποιήσω τη σημασία, το βάρος και την προοπτική μιας σχέσης στην οποία πέρα από το ερωτικό στοιχείο υπάρχει και μια βαθύτερη ανάγκη αυτογνωσίας, αυτοκριτικής και ταυτόχρονα μια προσπάθεια διερεύνησης τους ανθρώπου που είναι κοντά σου. Κάτι που θέλει κόπο και πολλή δουλειά. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που προσπάθησα να το κάνω» παραδέχθηκε στην συνέχεια ο γνωστός ποινικολόγος.

ΑΛέξανδρος Λυκουρέζος και Ζωή Λάσκαρη

Τέλος, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σημείωσε πως «ζήσαμε μαζί ευτυχισμένα χρόνια. Θα μπορούσε να ήταν και πιο ολοκληρωμένη η ευτυχία και η σχέση αυτή θα μπορούσε να έχει κινηθεί σε περισσότερα επίπεδα.

Εγώ ήμουν υπεύθυνος, που ενδεχομένως δεν προσπάθησα όσο έπρεπε. Στην ουσία, όμως, ο πυρήνας της σχέσης ήταν πολύ συμπαγής. Αν πρέπει να της δώσω έναν χαρακτηρισμό, ήταν γενικά μια ηλιόλουστη πορεία αυτά τα 41 χρόνια. Είχαμε και καταιγίδες αλλά τελικά μένει αυτό το φως».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share