Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον Άγγελο από το «Μια στιγμή, δυο ζωές»; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο Μιχάλης Μαρκάτης

Παραμένει γοητευτικός

20 Σεπτεμβρίου 2021 14:43
Θυμάστε τον Άγγελο από το «Μια στιγμή, δυο ζωές»; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο Μιχάλης Μαρκάτης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μιχάλης Μαρκάτης υποδύθηκε τον αδίστακτο Άγγελο στη σειρά του Mega «Μια στιγμή, δυο ζωές» το πριν 14 χρόνια στο πλευρό του Ιωάννη Παπαζήση και της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου.

Τα χρόνια πέρασαν, η ζωή συνεχίστηκε, ο ηθοποιός όμως έμεινε το ίδιο γοητευτικός.

Ο Μιχάλης Μαρκάτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε με άριστα την Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη, ενώ έχει παίξει αρκετούς ρόλους στο θέατρο και στην τηλεόραση. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Μιχάλης Μαρκάτης

Νέο επαγγελματικό βήμα

Η οικονομική κρίση δεν τον άφησε ανέγγιχτο, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να μπει στον κόσμο των επιχειρήσεων μαζί με τον αδελφό του.

Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια διατηρεί καφετέρια με τον αδελφό του στη Νέα Σμύρνη. «Έχω τρία παιδιά και κάνω ότι μπορώ για να μην τους λείψει τίποτα. Με την κρίση, έπεσε η δουλειά μου ως ηθοποιός και δεν μπορούσα να σταθώ οικονομικά. Όταν έκανα οικογένεια η ζωή μου άλλαξε ολοκληρωτικά. Σκέφτηκα ότι εκτός από το επάγγελμα του ηθοποιού που είναι λίγο αβέβαιο πρέπει να κάνω και κάτι πιο πρακτικό».

άγγελος μια στιγμή δυο ζωές

«Πάντα είχα τη ζωή μου γεμάτη από δουλειά, όποια κι αν ήταν αυτή»

«Τρέχω όλη τη μέρα, αφήνω κι άλλα πράγματα πίσω μου. Το συζητούσα και πρόσφατα. Αφήνω λίγο τον εαυτό μου, αλλά αυτό οφείλω να κάνω. Πάντα είχα τη ζωή μου γεμάτη από δουλειά, όποια κι αν ήταν αυτή. Το θέατρο είναι το καλύτερο που θα μπορούσα να έχω αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να ζήσεις μόνο από αυτό, και δη μια οικογένεια πενταμελή», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό You και συνεχίζει: «Το ένα μας γεμίζει λίγο την τσέπη μας και το άλλο την ψυχή μας. Υπάρχει έτσι μια ισορροπία και μπορούμε να φερόμαστε ανθρώπινα παίρνοντας στα σοβαρά το μεγάλωμα και την ανατροφή των παιδιών μας. Αν με έκλειναν, για παράδειγμα, σε ένα γραφείο, ακόμα κι αν μου έδιναν πολλά λεφτά, νομίζω ότι θα τρελαινόμουν, ενώ αν είμαι κι εγώ γεμάτος μέσα μου μπορώ να προσφέρω τα πάντα»

Μιχάλης μαρκάτης άγγελος σύζυγος

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share