Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ο καρκίνος του Χριστόδουλου δεν ήταν φυσιολογικός» – «Οι μυστικές υπηρεσίες έβαλαν το χέρι τους»

Ανατριχιαστικό!

19 Σεπτεμβρίου 2021 17:04
«Ο καρκίνος του Χριστόδουλου δεν ήταν φυσιολογικός» – «Οι μυστικές υπηρεσίες έβαλαν το χέρι τους»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Tίποτα δεν έγινε τυχαία στην περίπτωση του Μακαριστού Χριστόδουλου. Κάποιοι ήθελαν να τον βγάλουν από την μέση, καθώς ο λόγος του και η παρουσία του ενοχλούσαν.

Αν ζούσε όλα αυτά τα χρόνια, ίσως η κατάσταση να ήταν διαφορετική. Ο Μακαριστός ήταν αγαπητός στους Έλληνες, επηρέαζε την κοινή γνώμη και ενοχλούσε το κατεστημένο.

Ο Χριστόδουλος ήταν ανεξέλεγκτος, δεν έμπαινε σε καλούπια». Με αυτή τη φράση ο επικοινωνιολόγος Σωτήρης Τζούμας, ένας από τους πιο στενούς και πιστούς συνεργάτες του μακαριστού Αρχιεπισκόπου, σχολιάζει στη «δημοκρατία» το αποκαλυπτικό τηλεγράφημα του Οκτωβρίου του 2007 της αμερικανικής πρεσβείας για την ασθένεια του Χριστόδουλου και το Μακεδονικό.

«Αυτά που συμβαίνουν σήμερα με τα WikiLeaks» σημειώνει ο Σωτήρης Τζούμας, «τα έλεγα πριν από μια δεκαετία, ότι ο Χριστόδουλος ήταν στόχος των μεγάλων δυνάμεων και των ισχυρών, και δεν τον ήθελαν. Ιδού, λοιπόν! σήμερα επιβεβαιωνόμαστε επισήμως». «Ο Χριστόδουλος», λέει ο κ. Τζούμας, «από την αρχή είχε δείξει ότι δεν πρέπει να είμαστε ενδοτικοί στο θέμα της Μακεδονίας, διότι, αν αφήσουμε το όνομα, τότε είναι η αρχή του τέλους αυτής της κατάστασης. Είναι σαν να αρχίσουμε να δίνουμε κομμάτι της Ελλάδας μόνο και μόνο με την παραχώρηση του ονόματος».

Το τελευταίο διάστημα επανήλθε το καυτό θέμα με την αποκάλυψη των Wikileaks σε σχέση με τον Χριστόδουλο.

Έξω φρενών ήταν οι Αμερικάνοι με την ανένδοτη στάση του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου στο Σκοπιανό, όπως προκύπτει από απόρρητα τηλεγραφήματα της Αμερικανικής Πρεσβείας που έχει δημοσιοποιήσει το Wikileaks!

ΗΠΑ: Η ΔΙΑΔΟΧΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

Χριστόδουλος καρκίνος

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share