Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021

Θυμάστε το... πασχαλινό τεκνό της Βλαχάκη στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Θα τρομάξετε σήμερα να τον αναγνωρίσετε!

Η άγνωστη δουλειά του ηθοποιού που... σαγήνευσε της γκαρσόνες Α' και Β'

13 Σεπτεμβρίου 2021 12:18
Θυμάστε το... πασχαλινό τεκνό της Βλαχάκη στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Θα τρομάξετε σήμερα να τον αναγνωρίσετε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον «Φοίβο», έναν όμορφο νεαρό που έπαιξε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», μπλέκοντας στα «δίχτυα» της Πέγκυς και της Βλαχάκη στο «απαγορευμένο» πασχαλινό επεισόδιο; Ο ίδιος σήμερα είναι κυριολεκτικά αγνώριστος, έχοντας πραγματοποιήσει τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του.

Ο Μανώλης Θεοδωράκης δεν έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές, ή άλλες παραγωγές, αλλά αποτελεί έναν πολυπράγμονα άνθρωπο. Τελευταία φορά στην τηλεόραση, εντοπίζουμε τον ηθοποιό στη σειρά «Τα χρυσά κορίτσια» το 2007, σε μια παραγωγή της ΕΡΤ και, έκτοτε, έχει κατά κύριο λόγο συμμετάσχει σε παραγωγές του θεάτρου, με έναν ακόμη κομπάρσο της σειράς να έχει αλλάξει.

Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί, επίσης, είναι πως είναι και χορογράφος, μεταξύ άλλων, καθώς έχει αποτελέσει τον υπεύθυνο κίνησης και χορού σε πολλές παραστάσεις. Η εικόνα του, σε κάθε περίπτωση, θα σας κάνει να... τρομάξετε να τον αναγνωρίσετε, σε σύγκριση με το 1998.

Μανώλης Θεοδωράκης αλλαγή εμφάνισης

Μανώλης Θεοδωράκης σήμερα

Η πορεία του μετά το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Απόφοιτος της Ανωτέρας δραματικής σχολής Ίασμος. Σπουδές χορού στην σχολή της Ντιάνας Θεοδωριδου και υποτροφία Jazz χορού στο Jacob’s Pillow στη Βοστώνη.

Εχει συμμετάσχει σε πολλά musicals. Μερικά απο αυτά είναι το Mamma Mia και Addams Family της Θέμις Μαρσέλλου, δύο φορές το Chicago, της Gillian Gregory και του Σταμάτη Φασουλή αντίστοιχα, Shrek του Άγγελου Μέντη, Priscilla the queen of desert του Φωκά Ευαγγελινού, Το κλουβί με τις τρελλές του Σταμάτη Φασουλή, καθώς επίσης στα έργα, 2, Πουθένα, και Μέσα, του Δημήτρη Παπαιωάννου.

Έχει επιμεληθεί την κίνηση και τις χορογραφίες στα έργα «Η πέτρα του βορρά» του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου και της Κατερίνας Παπαδάκη, «Καλιφόρνια Ντριμινγκ» του Β.Κατσικονούρη σε σκηνοθεσία Στράτου Λύκου, «Σε θέλω δίπλα μου» του Μίνου Θεοχάρη, «Τα πικρά δάκρυα της Πέτρας Φον Καντ» του Ρ.Β. Φασμπίτερ σε σκηνοθεσία Νίκου Καραγέωργου, Shirley Valentine του Willy Russell σε σκηνοθεσία Νίκου Καραγέωργου και βοηθός χορογράφου του Χρήστου Παπαδόπουλου στα εργα «Ιππείς» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Βασίλη Νικολαΐδη και «Nine» Arthur Kopit και Maury Yeston σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Τη σεζόν 2018-19 συμμετείχε στο musical Matilda στο θέατρο Ακροπόλ.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share