Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αγνώριστη η Κορίνα Δαμουλιάνου: Πώς είναι σήμερα το κοριτσάκι του «Πάτερ Ημών» 25 χρόνια μετά

Δεν θα την αναγνώριζε ούτε η Μενεγάκη!

11 Σεπτεμβρίου 2021 14:59
Αγνώριστη η Κορίνα Δαμουλιάνου: Πώς είναι σήμερα το κοριτσάκι του «Πάτερ Ημών» 25 χρόνια μετά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

25 χρόνια έχουν περάσει από όταν η Κορίνα Δαμουλιάνου έπαιζε στο θρυλικό σίριαλ «Πάτερ Ημών». Το μικρό κοριτσάκι τότε, τυραννούσε πολλές φορές τον πατέρα του που υποδυόταν ο Κώστας Καρράς και είχε κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με το γέλιο της και τις σκανταλιές της.

Η σειρά προβλήθηκε τις σεζόν 1994 – 1995 και 1996, από τον ΑΝΤ1, σε σενάριο Αλέξανδρου Ρήγα και Πέτρου Θεοδώρου, και σε σκηνοθεσία του Γρηγόρη Πετρινιώτη. Πρωταγωνιστής ήταν ο Κώστας Καρράς, ενώ μαζί του έπαιζαν η Τζέσι Παπουτσή και η Ελένη Μενεγάκη.

Ύστερα λοιπόν από 25 χρόνια, όπως είναι φυσικό η Κορίνα Δαμουλιάνου έχει αλλάξει, έχει μεγαλώσει και είναι μια κούκλα! Δείτε παρακάτω πως είναι σήμερα.

Επίσης, ο Σωκράτης Πατσίκας έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το ρόλο του «Billy» στους «Singles» του MEGA, όμως τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει την υποκριτική και ζει μόνιμα εκτός Αθηνών. Δείτε πως είναι σήμερα εδώ!

Θυμάστε τον... πελάτη της Μιρέλας από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δείτε τι κάνει σήμερα

Θυμάστε τον... ιδιαίτερο πελάτη της Μιρέλας από το επεισόδιο του «Κωνσταντίνου και Ελένης», όπου το σπίτι στο Μαρούσι μετατράπηκε σε οίκο ανοχής με βιτρίνα ένα κομμωτήριο; Ο ίδιος σήμερα μπορεί να έχει εξαφανιστεί παντελώς από την τηλεόραση, αλλά συνεχίζει τη δουλειά του ως ηθοποιός.

Ο Νίκος Ντούπης μπορεί να έπαιξε μόλις σε ελάχιστες σκηνές στη σειρά του ΑΝΤ1, αλλά έχει μείνει στην ιστορία για την ατάκα «Εδώ είναι της Μιρέλας;». Ο ηθοποιός έχει παραμείνει στον χώρο, με περισσότερες όμως δουλειές στο θέατρο, με έναν ακόμη που συμμετείχε στο επεισόδιο να είναι εντελώς διαφορετικός.

Από τηλεοπτικές παραγωγές, τον βλέπουμε για τελευταία φορά μόλις το 2000 στο «Κλειδί» του Star. Τελευταία φορά, όμως, που εμφανίζεται σε κάποια παραγωγή στη μεγάλη οθόνη είναι το 2009, όταν και συμμετείχε στο «Σούλα έλα ξανά» με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share