Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022

«Τα έμβρυα που σκοτώνουν τα βάζουν στις τροφές μας...» - Ανατριχιαστική προφητεία από τον Γέροντα Γαβριήλ (Video)

Ανατριχιαστικά τα όσα είχε πει

7 Σεπτεμβρίου 2021 11:46
«Τα έμβρυα που σκοτώνουν τα βάζουν στις τροφές μας...» - Ανατριχιαστική προφητεία από τον Γέροντα Γαβριήλ (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατριχιάζει μια προφητεία του Γέροντα Γαβριήλ, η οποία μεταξύ άλλων, αναφέρει πως "τα έμβρυα που σκοτώνουν τα βάζουν στις τροφές μας". Παρακάτω θα διαβάσετε και θα ακούσετε όσα είχε προβλέψει.

Μετά τηνσοκαριστική προφητεία της Αγίας Ματρώνας θα σας αποκαλύψουμε όσα είχε αναφέρει ο Γέροντας Γαβριήλ για τις δύσκολες ημέρες που ζούμε. Συγκεκριμένα ανέφερε: "Το θηρίο χριστιανέ θα σε ξεγελάσει και άθελά σου θα σε υποτάξει. Το τσιπάκι υπάρχει στο εμβόλιο όπως τα είπαν και στις δημοσιεύσεις…"

Επίσης, η προφητεία έλεγε "όποιος Χριστιανός δεν το δεχτεί θα διώκεται γιατί δεν θα μπορούν να τον ελέγχουν", ενώ έλεγε πως τα έμβρυα που σκοτώνουν τα βάζουν στις τροφές μας.

Ακούστε προσεχτικά τι έλεγε ο Γέροντας Γαβριήλ και θα καταλάβετε:

Οι προφητείες βγαίνουν όλες κατά γράμμα Ακούτε τι λέει για το εμβόλιο;;; θυμάστε τι έλεγε η προφητεία ;;; το θηρίο χριστιανέ θα σε ξεγελάσει και άθελά σου θα σε υποτάξει . Το τσιπάκι υπάρχει στο εμβόλιο του Κορωνοϊού όπως τα είπαν και στις δημοσιεύσεις... Επίσης η προφητεία έλεγε όποιος Χριστιανός δεν το δεχτεί θα διώκεται γιατί δεν θα μπορούν να τον ελέγχουν...Ο γέροντας λέει τα έμβρυα που σκοτώνουν τα βάζουν στις τροφές μας . Αυτοί είναι οι έσχατοι καιροί που ζούμε φίλες και φίλοι...Ακούστε προσεχτικά τι λέει ο Γέροντας Γαβριήλ και θα καταλάβετε... Δίνει και πνευματικές συμβουλές το πως θα αντιμετωπίσουμε πνευματικά τον θανατηφόρο ΙΟ... ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

Posted by Fotis Marsonis on Tuesday, March 17, 2020

«Θα χυθεί αίμα»: Ανατριχιαστική προφητεία του Αγίου Κοσμά

Ανατριχιάζουν οι προφητείες του Αγίου Κοσμά, οι οποίες αναφέρονται στους σύγχρονους Έλληνες. Τι ακριβώς έλεγαν; Το Athensmagazine.gr θα σας παρουσιάσει αναλυτικά τα λόγια του, όπως έκανε και με την προφητεία του Αγίου Παϊσίου για το εμβόλιο που σοκάρει.

Προφητείες Αγίου Κοσμά: Διαβάστε όσα είχε πει (αυτούσια)

Τι ακριβώς έλεγε: «Θα προσπαθούν να το λύσουν με την πέναν μα δέν θα μπορούν. 99 φορές με τον πόλεμο και μια με την πένα». Σημείωση: Προφανώς αναφέρεται στο Κυπριακό και στο Αιγαίο.

“Αν βρεθούν τρεις δυνάμεις σύμφωνες τίποτε δεν θα πάθετε. Αν το ζήτημα λυθεί με τον πόλεμο θα πάθετε πολλές καταστροφές – σε τρεις χώρες μια θα μείνει…”

“Οι Τούρκοι θα μάθουν το μυστικό (ή θα καταλάβουν στο Αλβανικό Χειρόγραφο) τρεις μέρες γρηγορότερα από τους Χριστιανούς”. “Ξένος Στρατός θα έρθει. Χριστό θα πιστεύει, γλώσσα δεν θα ξέρει”.

“Με άλλους θα κοιμηθείτε και με άλλους θα ξημερωθείτε”. “Εσείς θα πάτε να κατοικήσετε αλλού και άλλοι θα έρθουν να να κατοικήσουν σεσάς”. “Νάχετε το Σταυρό στο μέτωπο για να γνωρίζουν ότι είστε χριστιανοί”. “Δεν θα φθάσει ο στρατός στην Πόλη – στη μέση του δρόμου θα ρθει το μαντάτο ότι έφτασε το ποθούμενο”.

“Θα έρθει καιρός που μια γυναίκα θα διώχνει 10 Τούρκους με τη ρόκα”. “Στην Αυλώνα θα γίνει χαλασμός. Θα έλθουν στρατεύματα να ελευθερώσουν τον τόπο”.

“Από τρία μπουγάζια στενά, Κρά, Κράψη και Μουζίνα θα περνούν πολλά στρατεύματα για την Πόλη. Καλόν είναι τα γυναικόπαιδα να βγουν στα βουνά. Θα σας ρωτούν αν είναι μακρυά η Πόλη, εσείς να μή λέτε την αλήθεια, διότι θα σας κακοποιήσουν. Ο στρατός αυτός δεν θα φτάσει εις την Πόλη, στη μέση του δρόμου θα μάθει ότι ο πόλεμος τέλειωσε”.

“Να κρυφτείτε ή κοντά στην πόρτα ή κοντά στην πλάκα, αν είναι βιαστικό και γρήγορο”. “Πολλά θα συμβούν. Οι πολιτείες θα καταντήσουν σαν παράγγες”. Μετά τον πόλεμο οι άνθρωποι θα τρέχουν μισή ώρα δρόμο για να βρίσκουν άνθρωπον και να τον κάμουν αδελφό”.

“Στην Πόλη θα χυθεί αίμα που τροχρονίτικο δαμάλι θα πλέζει”. “Καλότυχος όποιος ζήσει μετά το γενικό πόλεμο. θα τρώγει με ασημένιο κουτάλι….”. “Μετά το γενικό πόλεμο θα ζήσει ο λύκος μετ’ αρνί”. “Θάναι τον όγδοο (8ον) αιώνα που θα γίνουν αυτά”.

Ανατριχιαστική προφητεία του Αγίου Κοσμά

“Θα μαζωχτεί το χιλιάρμενο στο Σκάλωμα (Άγιοι Σαράντα) και θαρθούν κοκκινογέλεκοι να πολεμήσουν για σας”. ”‘Η τρεις μέρες, ή τρεις μήνες, ή τρία χρόνια θα βαστάξει”. “Θα ζητήσουν να σας πάρουν και στρατιώτας. Δεν θα προφτάσουν όμως”.

“Οι αντίχριστοι θα φύγουν, αλλά θαρθούν πάλι. Έπειτα θα τους κυνηγήσετε έως την Κόκκινη Μηλιά”. Σημείωση: Αντίχριστους εννοεί τους Τούρκους και Κόκκινη Μηλιά εννοεί την Μέκκα.

“Οι Τούρκοι θα φύγουν αλλά θα ξανάρθουν πάλι και θα φθάσουν ως τα Εξαμήλια. Στο τέλος θα τους διώξουν στην Κόκκινη Μηλιά. Από τους Τούρκους, το 1/3 θα σκοτωθεί, το 1/3 θα βαπτιστεί και το άλλο θα πάει στην Κόκκινη Μηλιά”.

Σημείωση: Στην τελευταία του προφητεία (η οποία θεωρείται πολύ σημαντική για το Ελληνικό Έθνος) αναφέρεται στην περιοχή Εξαμήλια. Αυτή μπορεί να είναι (σύμφωνα με Ελληνική Εγκυκλοπαίδεια) μια από τις ακόλουθες περιοχές: χωριό της Επαρχίας Κορινθίας (Νομός Αργολιδοκορινθίας) – κοντά στον ισθμό της Κορίνθου, ή τοποθεσία 3 μίλια νοτίως των Αγίων Σαράντα (Βόρειος Ήπειρος) χωριό της κοινότητας Ασσήρου της επαρχίας Λαγκαδά του νομού Θεσαλλονίκης, ή κώμη περι το μέσον του ισθμού της Θρακικής χερσονήσου.

Σημειώνεται επίσης ότι αυτή την τελευταία προφητεία του Αγίου Κοσμά, την βεβαιώνει και μια άλλη προφητεία, αυτή του Αγίου Μεθοδίου (Επισκόπου Πατάρων – 3ος αιώνας μ.χ.) η οποία λέει:

“Τους Ισμαηλίτας μερίσεται εις τρία μέρη και την μέν πρώτην εν ρομφαία, τήν δευτέραν βαπτίσει, τήν τρίτην καταδουλώσεται εν τη ανατολή”. Σημειώνεται ότι με τον όρο Ισμαηλίτες αναφέρεται στους Τούρκους.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share