Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θυμάστε τον Τεό από τους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη»; Δεν έχετε ιδέα τι δουλειά κάνει σήμερα

Παραμένει ένας κούκλος!

5 Σεπτεμβρίου 2021 11:33
Θυμάστε τον Τεό από τους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη»; Δεν έχετε ιδέα τι δουλειά κάνει σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον «Τεό Ταλαμάγκα», το γοητευτικό δεσμοφύλακα από τους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη»; Ο ίδιος σήμερα είναι απομακρυσμένος από την τηλεόραση και την έντονη δημοσιότητα, αλλά ζει μια ευτυχισμένη ζωή.

Ο Θεοδόσης Κώτσης ήταν ένας ηθοποιός, που αν θυμάστε, είχε μια ιδιαίτερη ασχολία. Αυτή αφορούσε το τραγούδι και την... κιθάρα του, που χρησιμοποιούσε στις σειρές, όπου έπαιζε, με την «Ντάνου» στους «Στάβλους» να τον εκμεταλλεύτεται διαρκώς.

Ο ηθοποιός συνέχισε την επόμενη χρονιά και στο «Κόκκινο Δωμάτιο» Τα περιοδικά της εποχής μιλούσαν για τον νέο ζεν πρεμιέ, αλλά τελικά ο Κώτσης δεν προχώρησε στην καριέρα του ως ηθοποιός, με δύο άλλες συναδέλφους του να ακολουθούν επίσης μια διαφορετική πορεία.

Τελικά, όμως, συνέχισε στο τραγούδι. Μέχρι και σήμερα συνεχίζει να κάνει κάποιες live εμφανίσεις σε μικρότερα μαγαζιά της Αθήνας και της επαρχίας και έχει το δικό του κοινό, βγάζοντας δικά του τραγούδια.

Ο ίδιος το 2014... απογοήτευσε το γυναικείο κοινό, που του είχε αδυναμία, αφού παντρεύτηκε και μάλιστα το παιδάκι του το οποίο απέκτησε λίγο νωρίτερα ήταν «παραγαμπράκι» στο γάμο του. Οι τρεις τους περνούν υπέροχα και το όνειρο του Θεοδόση παραμένει να... συνεργαστεί με την Πάολα.

Η τραγωδία μετά την «εκτόξευση»

Ο Θεοδόσης Κώτσης είχε κάνει το 2013 στο περιοδικό «Χάι» τη δική του εξομολόγηση για όλα του τα όνειρα, αυτά που έφυγαν, και αυτά που κάνει, την ζωή του, την δημοσιότητα τα λεφτά που έχασε αλλά και το ότι βρήκε την γυναίκα της ζωής του και είναι έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο χώρος είναι τόσο καλός για να ανέβεις; Δέχτηκες ανήθικες προτάσεις για να κάνεις καριέρα; Πως το αντιμετώπισες;

Ο χώρος σίγουρα είναι δύσκολος όπως ο κάθε χώρος κι έχουμε καθημερινά παραδείγματα έχει όμως μια περίεργη ομορφιά που σε γεμίζει εμπειρίες σου μαθαίνει να έχεις υπομονή, επιμονή και να αντιμετωπίζεις όλες τις δυσκολίες. Γιατί στην τελική το ταξίδι έχει σημασία και όχι ο προορισμός. Έχω δεχτεί ανήθικες προτάσεις είναι μέρος του παιχνιδιού αλλά με ευγενικό τρόπο έδειξα ότι δεν ενδιαφέρομαι και συνεχίζω τον δρόμο μου

Υπάρχουν κακοτοπιές που απέφυγες από την καριέρα σου; Κι αν ναι, πως το κατάφερες και πως το έκανες;

Υπάρχουν πολλές κακοτοπιές ναρκωτικά καταχρήσεις τζόγος κ.α, το μόνο που δοκίμασα λόγω χαρακτήρα γιατί μ αρέσει να ρισκάρω γενικά είναι ο τζόγος χωρίς να εθιστώ. Η δύναμη να αντιμετωπίσεις τις κακοτοπιές είναι ο χαρακτήρας και οι αρχές που έχεις πάρει από την οικογένεια σου και έχω υποχρέωση να αναφέρω τις θυσίες και τους αγώνες που έχουν δώσει οι γονείς μου να γίνω ένας άξιος άνθρωπος για την κοινωνία όπως χαρακτηριστικά μου έλεγαν απ τα παιδικά μου χρόνια και φυσικά η αφοσίωση στον στόχο, ο θεός μου έδωσε το πιο ισχυρό ναρκωτικό «ν αγαπάω αυτό που κάνω».

Δεν τραγουδάς μόνο, αλλά γράφεις στίχους και μουσική στα τραγούδια σου. Είναι σημαντικό για σένα να σε εκφράζουν οι στίχοι που ερμηνεύεις;

Φυσικά το κάθε τραγούδι που έχω γράψει είναι μια μικρή ιστορία απ την ζωή μου. Επίσης πιστεύω ότι για να υπηρετήσεις καλύτερα αυτό που κάνεις πρέπει να μπορείς να το δημιουργήσεις, ώστε να του δόσεις την πρέπουσα σημασία αντιλαμβανόμενος την αξία του.

Προσωπική ζωή; Έρωτας; Τι ρόλο παίζουν στην ζωή σου; Είσαι ερωτευμένος αυτό τον καιρό;

Είναι σημαντικό να έχεις ισορροπία στην προσωπική σου ζωή φαίνεται σε ότι κι αν κάνεις. Ο έρωτας είναι πηγή ζωής και έμπνευσης και παίζει πρωταρχικό ρόλο.

Σε εμένα ήρθανε ταυτόχρονα και από τον ίδιο άνθρωπο και την πιο κατάλληλη στιγμή να μου δώσει δύναμη στο καινούργιο μου ξεκίνημα και σύντομα θα ενωθούμε με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ξέρω πως έβγαλες αρκετά λεφτά από τις δουλειές που έκανες. Τα επένδυσες και έκανες λάθος; Μίλησε μου λίγο για αυτό; Τι δεν θα ξαναέκανες;

ΝΑΙ είναι αλήθεια ήταν έτσι η εποχές που λόγο των σίριαλ και της αναγνωρισιμότητας χτυπούσε συνέχεια το τηλέφωνο και έκανα πολλές δουλείες και στην τηλεόραση αλλά και πολλές εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα και club. Επομένως ήρθαν και τα πολλά λεφτά όχι φυσικά εύκολα αλλά με αρκετό κόπο, τρέξιμο και πολλά ταξίδια στην επαρχεία. Τα επένδυσα σε επιχειρήσεις πιστεύοντας στο καλύτερο και θέλοντας να βοηθήσω και τους δικούς μου ανθρώπους αλλά τόσο κάποιες λάθος επιλογές αλλά και λόγο της κρίσης τα έχασα όλα. Βέβαια δεν έχω χάσει ακόμα την ελπίδα και την δύναμη που πάντα ενστικτωδώς με οδηγούσε στα καλά και τα άσχημα γιατί σημασία έχει να μην χάσεις το κίνητρο και την υγεία σου, όλα τα υπόλοιπα έρχονται και παρέρχονται. Αν είχα μια δεύτερη ευκαιρία σίγουρα δεν θα έκανα το ίδιο λάθος αλλά θα κοιτούσα να τα χρησιμοποιήσω σ αυτό που ξέρω να κάνω καλύτερα και μου απέφερε αυτά τα λεφτά το τραγούδι.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share