Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θυμάστε την Χριστίνα Μουστάκα από το «Ράδιο Αρβύλα»; Θα πάθετε πλάκα με την εικόνα της πριν από τις πλαστικές

Κάποτε νομίζαμε ότι ήταν... διπλή

1 Σεπτεμβρίου 2021 11:05
Θυμάστε την Χριστίνα Μουστάκα από το «Ράδιο Αρβύλα»; Θα πάθετε πλάκα με την εικόνα της πριν από τις πλαστικές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χριστίνα Μουστάκα ήταν ένα αγαπημένο πρόσωπο της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», ειδικά για... το ανδρικό κοινό, το οποίο σίγουρα την αναπολεί, με την ίδια να έχει κάνει με τη σειρά τις αισθητικές επεμβάσεις της.

Τα ανδρικά βλέμματα «κολλούσαν» στην οθόνη των τηλεοράσεων τους καθώς το πλούσιο μπούστο της μαγνήτιζε κάθε φορά που εμφανιζόταν στην εκπομπή. Αν νομίζετε όμως ότι η φύση χάρισε απλόχερα τα ελέη στην πληθωρική Χριστίνα κάνετε λάθος, με μια άλλη πανέμορφη γυναίκα της showbiz να είναι επίσης διαφορετική.

Η Χριστίνα Μουστάκα στην αρχή της καριέρας της παρουσίαζε μαγιό στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ως μοντέλο. Το πλούσιο μπούστο έλειπε τότε, όπως διαπιστώσατε και στην φωτογραφία.

Χριστίνα Μουστάκα πλαστικές

Η ίδια, βέβαια, δεν το έχει παραδεχθεί. «Δεν έχω κάνει τίποτα. Αν ποτέ χρειαστεί να κάνω δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να το πω, γιατί για να το κάνω σημαίνει πως θα νιώσω καλύτερα. Και είμαι της άποψης πως πρέπει να ακολουθούμε τα «θέλω» μας γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή… Αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως χρησιμοποιώ πολύ καρυδέλαιο, στο πρόσωπο, στο σώμα, στα μαλλιά και από τότε που το ανακάλυψα νομίζω πως είμαι ένα κλικ πιο λαμπερή!».

Τι κάνει σήμερα η Χριστίνα Μουστάκα

Μπορεί τώρα να απέχει από την τηλεόραση αλλά δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της στο Instagram.

Η ίδια έχει δική της εταιρία ένδυσης και εντυπωσιάζει στις φωτογραφίες που ανεβάζει, μιας και η ίδια είναι το μοντέλο της επιχείρηση.

Όταν... την μπέρδευαν με την Ευγενία Σαμαρά

Την Ευγενία Σαμαρά συνάντησε Στη φωλιά των Κου Κου ο Γιώργος Κρικοριάν και οι δυο τους συζήτησαν για πολλά. Η ηθοποιός θυμήθηκε -μεταξύ άλλων- την περίοδο που την μπέρδευαν με την Χριστίνα Μουστάκα στο Ράδιο Αρβύλα και αποκάλυψε τη σχέση που έχει σήμερα με τον Αντώνη Κανάκη.

«Πολύ κόσμος μας μπέρδευε με τη Χριστίνα Μουστάκα. Στην αρχή δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Μετά σκεφτόμουν ότι αν βλέπεις 3 λεπτά στην τηλεόραση μια γυναίκα που έχει τα ίδια χρώματα, τα ίδια μαλλιά, σκούρα μάτια, καταλαβαίνω να μπερδεύεσαι», είπε η Ευγενία Σαμαρά.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share