Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δε θα το πιστεύετε: Αυτή είναι η πραγματική δουλειά της Κατιούσα από το «Καφέ της Χαράς»

Αγνώριστη σήμερα η... μαϊμού θεία της Μπουλίτσας

25 Αυγούστου 2021 11:45
Δε θα το πιστεύετε: Αυτή είναι η πραγματική δουλειά της Κατιούσα από το «Καφέ της Χαράς»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε την Κατιούσα από το «Καφέ της Χαράς», τη γυναίκα που ήθελε να πάρει από τη Σταυρούλα την Μπουλίτσα και να την φέρει πίσω στη Μόσχα; Η ηθοποιός που την υποδύεται πραγματοποίησε μια πολύ χαρακτηριστική ερμηνεία, που δεν ξεχνά κάποιος εύκολα, αλλά φαίνεται πως δε βιοπορίζεται από αυτή τη δουλειά.

Η Μάρα Μπαρόλα, στην πραγματικότητα, έχει μια άλλη δουλειά ως βασική της και μπορείτε, μάλιστα, να τη βρείτε διαθέσιμη για ιδιαίτερα. Και όχι, δε θα σας μάθει ρωσικά, αλλά αγγλικά.

Η ίδια, όπως αναφέρεται στο Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών, όπου είναι εγγεγραμμένη, δραστηριοποιείται με μαθήματα τις καθημερινές στα Βόρεια προάστια κατά κύριο λόγο, έχοντας πείρα πάνω από 25 χρόνια και, μάλιστα, ικανή να ανταποκριθεί σε μαθησιακές δυσκολίες.

Όσο για την ίδια, η εμφάνισή της έχει αλλάξει αρκετά. Ο χρόνος έχει φανεί να έχει περάσει και η Μπαρόλα άλλαξε το μαλλί της σε πιο κοντό ακόμη και από εκείνο που είχε στη σειρά του ΑΝΤ1, από την οποία ένας ακόμη ηθοποιός έχει αλλάξει πλήρως.

Μάρα Μπαρόλα σήμερα

Λίγα λόγια για τη Μάρα Μπαρόλα

Η Μάρα Μπαρόλα δηλώνει Αμαρουσιώτισσα αλλά η καταγωγή της είναι από ένα χωριό της Κύμης, την Οκτωνιά. Πέρασε στη φιλοσοφική για να μη χαλάσει το χατήρι των γονιών της ενώ ταυτόχρονα γράφτηκε και στη δραματική σχολή Βεάκη, αφού η ίδια γνώριζε από νωρίς ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Οι πρώτες της συμμετοχές σε θεατρικά αλλά και τηλεόραση έγιναν ενώ ήταν ακόμα σπουδάστρια και πριν αποφοιτήσει με άριστα. «Ο Δρόμος», «Σελίδες με θέα», «Η Τράπεζα», «Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη», «Κανείς δε λέει σ΄ αγαπώ», «Το Κόκκινο Δωμάτιο», «Το Καφέ της Χαράς», «7 Θανάσιμες Πεθερές», «Λούφα και Παραλλαγή», «Πλάκα μου κάνεις», «Μιά στιγμή, δυό ζωές», «Μίλα μου βρώμικα» είναι μερικές από τις εμφανίσεις της στην μικρή οθόνη.

Έχει λάβει μέρος στις μικρού μήκους ταινίες: «Αισθήσεις», «Φευγαλέα Χαμόγελα» (σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κανελλόπουλου, βραβεύτηκε με το βραβείο Α΄ Γυναικείου Ρόλου στο φεστιβάλ Δράμας), «Ο Μάριος και το κοράκι» του Γιάννη Μπουγιούκα και το οποίο απέσπασε το βραβείο καλύτερης ταινίας Ν.Α Ευρώπης στο φεστιβάλ Δράμας.

Συμμετείχε στις μεγάλου μήκους ταινίες: «Διονύσιος Σολωμός», «Η Επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά» σε σκηνοθεσία Πάνου Κούτρα, στην ταινία της ΄Ολγας Μαλέα «Λουκουμάδες με μέλι», στην ταινία «Μικρό Έγκλημα» του Χρήστου Γεωργίου, στο «Απ΄τα κόκκαλα βγαλμένα» του Σωτήρη Γκορίτσα κ.α. Από το πλούσιο βιογραφικό της δε λείπουν οι σκηνοθετικές της εμπειρίες («Arreglos y Desarreglos» και «Ροδάκινο Κομπόστα»), ασχολείται με το θεατρικό παιχνίδι, προετοιμάζει υποψήφιους νέους ηθοποιούς για τις εισαγωγικές τους εξετάσεις, συνεργάζεται με ψυχοθεραπευτές σε βιωματικά σεμινάρια και παραδίδει μαθήματα ξένων γλωσσών.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share