Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτά είναι τα πιο άπιστα ζώδια

Οι άτακτοι του ζωδιακού κύκλου

24 Αυγούστου 2021 09:21
Αυτά είναι τα πιο άπιστα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το μεγαλύτερο πρόβλημα των σχέσεων, θέμα για ταινίες, τραγούδια και ολόκληρα βιβλία, η απιστία είναι πάντα στη συζήτηση των ζευγαριών.

Το νούμερο ένα πρόβλημα των σύγχρονων σχέσεων αντιμετωπίζεται διαφορετικά από κάθε ζώδιο καθώς κάποιοι έχουν την απιστία πιο… εύκολη υπόθεση.

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 23 Αυγούστου;

Κριός

Ο Κριός είναι γνωστός ως το λιγότερο πιστό ζώδιο. Είναι φλογερός, παθιασμένος και δεν εκτιμά και πολύ τη μονογαμία. Του αρέσει πολύ το φλερτ και το κυνήγι και για να τον κρατήσεις πρέπει να ξέρεις να κρατάς το ενδιαφέρον του. Αν απιστήσει είναι πολύ πιθανό να το μετανιώσει, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία.

Τοξότης

Ζώδια της φωτιάς και ο Τοξότης είναι αδύνατον να κάτσει… ήσυχος. Σε αντίθεση με τον Κριό στον Τοξότη τυχαίνουν τα απρόοπτα και δεν μπορεί να αντισταθεί. Οι ρομαντικές σχέσεις με τους Τοξότες είναι γενικά δύσκολες και μαζί τους ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Σκορπιός

Κυβερνήτης του πάθους ο Σκορπιός είναι ιδιαίτερα κτητικός. Για να φτάσει στο σημείο να απιστήσει σημαίνει ότι χαθεί τελείως το ενδιαφέρον για το σύντροφό του και κυρίως ότι το σεξ δεν είναι πια προτεραιότητά τους. Από την άλλη αν απατήσεις Σκορπιό ετοιμάσου για μεγάλους μπελάδες καθώς δεν συγχωρεί αλλά ούτε ξεχνάει εύκολα.

Αυτά τα τρία ζώδια δυσκολεύονται να χωρίσουν

Αυτά τα τρία ζώδια δυσκολεύονται να χωρίσουν

O χωρισμός σε κανέναν δεν είναι ευχάριστος. Υπάρχουν όμως μερικά ζώδια που το παίρνουν κατάκαρδα και δεν μπορούν να προσαρμοστούν με ευκολία στη νέα τους ζωή! Ποια είναι αυτά;

Ταύρος

Ο Ταύρος δεν χωρίζει με ευκολία. Βασικά, του είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποχωρήσει από μια σχέση. Έχει μεγάλη υπομονή και αντοχή και θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια μέχρι να φτάσει στο σημείο να πει την λέξη αντίο. Δεν αποδέχεται ότι μία σχέση έχει τελειώσει και προσπαθεί πεισματικά να κρατήσει κοντά του τον σύντροφο του.

Ιχθύες

Συνήθως κλείνονται στον εαυτό τους και απομακρύνονται από τα κοντινά τους πρόσωπα. Ο Ιχθύς θα πονέσει, θα κλάψει και θα ζήσει με τις αναμνήσεις της σχέσης για αρκετό καιρό. Ένας Ιχθύς δεν νιώθει ολοκληρωμένος αν δεν έχει κάποιον να διοχετεύει την αγάπη του. Χωρίς έρωτα δεν είναι ο εαυτός του. Καταλαβαίνεις λοιπόν τι δράμα ζει όταν έρχεται αντιμέτωπος με την απόφαση του χωρισμού. Αρνείται να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και το αποτυχημένο αποτέλεσμα δεν θέλει ούτε να το αντιληφθεί, ούτε να το χειριστεί. Ο τελευταίος που θα φύγει από μια σχέση είναι ο Ιχθύς.

Παρθένος

Ο Παρθένος τα έχει όλα τακτοποιημένα στη ζωή του και τα έχει όλα βάλει σε κουτάκια, οπότε αντιλαμβάνεσαι πόσο δύσκολο του είναι να κάνει αλλαγές και ανακατατάξεις. Θα του πάρει καιρό να αποφασίσει να χωρίσει, αλλά και να υλοποιήσει την ανακοίνωση του χωρισμού, γιατί η ανάλυση της σχέσης θα διαρκέσει πολύ μέσα στο μυαλό του. Έχει τόσα πράγματα να επανεξετάσει και πολλές φορές γίνεται αναποφάσιστος. Υπολογίζει τα πάντα και τον βασανίζει η σκέψη αν η απόφαση του χωρισμού είναι σωστή.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share