Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021

Θυμάστε τον Σώτη Βολάνη – Δείτε τι κάνει σήμερα ο τραγουδιστής

Έκανε ιδιαίτερη επιτυχία στις αρχές της δεκαετίας του 2000

24 Αυγούστου 2021 09:14
Θυμάστε τον Σώτη Βολάνη – Δείτε τι κάνει σήμερα ο τραγουδιστής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σώτης Βολάνης κατάγεται από μουσική οικογένεια και πολύ γρήγορα ασχολήθηκε με το τραγούδι.

Ο τραγουδιστής έκανε ιδιαίτερη επιτυχία στις αρχές της δεκαετίας του 2000 με κάθε του εμφάνιση να σημειώνει τρομερή επιτυχία.

Απότομη άνοδος, απότομη πτώση

Ο Σώτης Βολάνης από 13 ετών παίζει μουσική, ενώ από το 2002 τραγουδάει σε νυχτερινά μαγαζιά.

Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός με το τραγούδι «Πόσο μου λείπει η ζεστή αγκαλιά σου» το οποίο κυκλοφόρησε το 1996 σε μουσική και στίχους δικούς του.

Το εν λόγω τραγούδι πολύ γρήγορα έγινε γνωστό και διασκευάστηκε σε ξένες γλώσσες σε πολλές χώρες (Αραβικά, Τουρκικά, Εβραϊκά, Σέρβικα και Βουλγάρικα).

Άλλες μεγάλες του επιτυχίες είναι το “Θέλω να δώ”, “Που να ΄σαι τώρα”, “Καθρέφτης”, “Μωράκι μου”, “Να μ΄αγαπάς”.

Ο τραγουδιστής λίγα χρόνια μετά τις μεγάλες του επιτυχίες έχασε μεγάλο μέρος του κοινού κυρίως εξαιτίας των ακραίων δηλώσεων που έκανε.

Θεωρούσε ότι το μήνυμα του τραγουδιού του είναι κάτι σαν εθνικός ύμνος σε όλο τον πλανήτη και ότι έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους στην Αίγυπτο.

Πρόβλημα με το αλκοόλ

Πριν δέκα χρόνια ό ίδιος εξομολογήθηκε ότι είναι αλκοολικός.

Η αποκάλυψη τους προβλήματος που αντιμετωπίζει έγινε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Ο τραγουδιστής δεν είχε μιλήσει για το δράμα που ζει ούτε σε πολύ κοντινά του πρόσωπα κι αποφάσισε να το μοιραστεί μέσα από την τηλεόραση. “Αποφάσισα να δώσω τη μάχη μου, να παλέψω και να γλιτώσω από αυτή τη μάστιγα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Κατέβηκε το Άγιο Πνεύμα και μου είπε: Σήκω και τραγούδα»

Ο Σώτης Βολάνης πριν λίγους μήνες περιέγραψε μια προσωπική του εμπειρία που τον έκανε να επιστρέψει στο τραγούδι.

«Ό,τι έχω ζητήσει ο Θεός μου το έχει δώσει. Ήμουν κλεισμένος σε ένα δωμάτιο πριν από πέντε χρόνια, έμενα στους γονείς μου… Δεν τραγουδούσα τότε. Κατέβηκε το Άγιο Πνεύμα, χαράματα, 4:00-5:00, στο μυαλό μου μέσα και μου λέει: «Τι κάθεσαι; Σήκω τώρα, σου έχω δώσει τόσα χαρίσματα για να τα χαρεί ο κόσμος και να τα απολαύσει. Πήγες και τα κλείδωσες σε ένα δωμάτιο;»».

«Έφαγα φλας. «Σήκω τώρα, σου έχω δώσει τόσα χαρίσματα και πήγες και μου τα κλείδωσες. Σήκω λοιπόν και πήγαινε τώρα εκεί που ξέρεις, θα σου δείξω εγώ το δρόμο, να δώσεις τα χαρίσματα σε όλο τον κόσμο που σε αγαπάει, να τα χαρεί», είπε ο Σώτης Βολάνης.

Έτσι είναι σήμερα

Ο Σώτης Βολάνης σήμερα είναι πιο καλά από ποτέ και συνεχίζει να τραγουδάει σε μικρότερες σκηνές σε όλη την Ελλάδα.

Άλλος άνθρωπος: Θυμάστε τον "Μάκη" από το "Εμείς κι Εμείς"; Δείτε πως είναι σήμερα

Το «Εμείς κι Εμείς» ήταν μιας από τις αγαπημένες σειρές της δεκαετίας '80-'90. Η παρέα που έμενε σε μια πολυκατοικία των Αθηνών προκαλούσε γέλιο με τις ιστορίες και τις περιπέτειές της.

Σε αυτή την παρέα, λοιπόν, ήταν και ο περίφημος Μάκης τον οποίο υποδυόταν ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννούτσος. Ο αγαπημένος ηθοποιός σήμερα είναι αγνώριστος ενώ τότε είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία καθώς ήταν από τους αγαπημένους ήρωες.

Και ενώ έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο, μπορεί να τύχει να δεις ακόμη και σήμερα τη σειρά σε επανάληψη. Ο ίδιος είχε εμφανιστεί σε ένα διαδικτυακό live τον Απρίλιο του 2020 (στην πρώτη καραντίνα) και είναι πραγματικά αγνώριστος...

Δείτε πως είναι σήμερα στο Athensmagazine.gr:

Θυμάστε τον

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share