Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον Μήτσο από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»; Δείτε πώς είναι σήμερα ο... γιος του Μάκη Κοτσάμπαση

Παραμένει γοητευτικός στα 37 του

21 Αυγούστου 2021 10:49
Θυμάστε τον Μήτσο από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»; Δείτε πώς είναι σήμερα ο... γιος του Μάκη Κοτσάμπαση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον Μήτσο από το «Ευτυχισμένοι Μαζί», ο οποίος ήταν ο γιος του... περιβόητου Μάκη Κοτσάμπαση; Ο ίδιος σήμερα όχι απλά έχει αλλάξει, αλλά έχει γίνει ακόμη πιο γοητευτικός από τότε.

Ο ηθοποιός Κώστας Ιντζεγιάν μας είχε προσφέρει επικές στιγμές γέλιου, όπως στον αγώνα, όπου ο πατέρας του ζήτησε να... βουτήξει για να πάρει πέναλτι. Από τότε, πάντως, έχει εξαφανιστεί, αν και παραμένει ένας όμορφος άνδρας στα 37 του χρόνια, με τον Μάκη να είναι αγνώριστος.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι μόνο πιτσιρικάς δεν ήταν παίζοντας το ρόλο του μαθητή, όπως και οι συμμαθητές του.

Η Εύα Παλαιολόγου, μαθήτρια Β' Λυκείου, ήταν 26. Ο ετεροθαλής αδελφός της, Μάρκος Μαυροτσούκαλος (επίσης μαθητής Β' λυκείου), ήταν 24. Και Μήτσος, ο κολλητός του Μάρκου και συμμαθητής του... ήταν 23 ετών.

Ιντζεγιάν σύζυγος

Κώστας Ιντζεγιάν

Κώστας Ιντζεγιάν πώς είναι σήμερα

Οι δηλώσεις του για τη σειρά και τον Γιάννη Μπέζο

Έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το ρόλο του Μήτσου στην εβδομαδιαία σειρά του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, Ευτυχισμένοι Μαζί, η οποία προβάλλεται κάθε Παρασκευή βράδυ. Συμμετείχε στη σειρά του ΑΝΤ1 Εργαζόμενη Γυναίκα, όπως επίσης και στην καθημερινή σειρά Οδός Παραδείσου 7, που παλαιότερα μετέδιδε ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA.

Παράλληλα, είχε μιλήσει στο περιοδικό «Αρμένικα», αφού αντίστοιχη είναι και η καταγωγή του, λέγοντας αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, όταν πρωταγωνιστούσε στη σειρά του Mega.

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από την επιτυχημένη σειρά στην οποία συμμετέχετε και τη συνεργασία σας με τους υπόλοιπους ηθοποιούς;

Ο ρόλος του Μήτσου προέκυψε έπειτα από κάστινγκ. Κάπως τυχαία, δηλαδή. Όσο για τη συνεργασία, δεν έχω πολλές εμπειρίες μιας και αυτή είναι η πρώτη μου δουλειά, αλλά ελπίζω να είναι όλες οι επόμενες σαν κι αυτή. Από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς και τον σκηνοθέτη που μας βοηθάνε και μας συμβουλεύουν έως όλο το συνεργείο με το οποίο δουλεύουμε δημιουργικά και ευχάριστα.

Πώς αισθάνεσθε που είστε στην ομάδα ενός τόσο καταξιωμένου ηθοποιού, όπως ο Γιάννης Μπέζος;

Είναι μεγάλη τιμή να σε επιλέγει ένας καταξιωμένος άνθρωπος στη δουλειά του και να σου εμπιστεύεται μέρος αυτής.

Θα σας ενδιέφερε να παίξετε στον κινηματογράφο;

Φυσικά και με ενδιαφέρει. Άλλωστε μέσα από το σινεμά άρχισε να μ’ ενδιαφέρει η υποκριτική.

Ένας διακεκριμένος αρμένιος σκηνοθέτης είναι ο Ατόμ Εγκογιάν. Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να συνεργαστείτε μαζί του;

Έχω παρακολουθήσει την ταινία «Αραράτ» και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ. Είναι από τους ανθρώπους που θα ήθελες να σου δοθεί η ευκαιρία να δουλέψεις μαζί του.

Είστε αρμενικής καταγωγής. Θα επιθυμούσατε να παίξετε ένα ρόλο που θα είχε σχέση με την καταγωγή σας;

Δυστυχώς, το μόνο που έχω είναι το επίθετο. Ο πατέρας μου, όπως και ο παππούς μου, έχουν γεννηθεί στην Αθήνα και έτσι δεν έχω κάποια επαφή. Θα ήθελα, όμως, κάποια στιγμή να επισκεφθώ την Αρμενία.

Ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό σας βήμα;

Δεν έχω ιδέα τι θα κάνω του χρόνου. Ελπίζω κάτι ενδιαφέρον. Προς το παρόν συνεχίζω τα γυρίσματα για το «Ευτυχισμένοι μαζί» και τα μαθήματα στη δραματική σχολή, την οποία τελειώνω φέτος.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share