Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Θυμάστε τον Ιωάννου από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δείτε πώς είναι σήμερα και γιατί έχει εξαφανιστεί

Αγνώριστος ο ηθοποιός

14 Αυγούστου 2021 10:29
Θυμάστε τον Ιωάννου από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δείτε πώς είναι σήμερα και γιατί έχει εξαφανιστεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον Άλκη Ιωάννου, που έπαιζε τον φοιτητή του Κατακουζηνού στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Ο ίδιος έχει αλλάξει εντελώς την εμφάνισή του, ενώ εδώ και χρόνια έχει εξαφανιστεί από την τηλεόραση.

Ο Γιώργος Σαμόλης είχε τη δική του πορεία στην ελληνική τηλεόραση, με τον ίδιο να συμμετέχει σε αρκετές παραγωγές. Είχε εντυπωσιάσει στη σειρά του ΑΝΤ1, δε, περισσότερο για το ύψος και τη γοητεία του, με μια αγαπημένη μας ηθοποιό από τη σειρά να είναι ακόμη πανέμορφη.

Με τα χρόνια ο ηθοποιός άλλαξε και... εξαφανίστηκε σταδιακά. Ο ίδιος έχει εγκαταλείψει τον χώρο και τα τελευταίου καλλιτεχνικά ίχνη θα τα βρει κανείς πίσω στο 2010… Απέχει, μάλιστα, από τα social media, συνεπώς κανείς δεν γνωρίζει τι κάνει σήμερα.

Κωνσταντίνου και Ελένης Ιωάννου

Η «Ματίνα Μανταρινάκη» στην Επίδαυρο - Δείτε πώς είναι σήμερα το «ταπεινό χαμομηλάκι»

Όλα αυτά τα χρόνια που προβάλλεται το Κωνσταντίνου και Ελένης, η «Ματίνα Μανταρινάκη» αποτελεί έναν από τους αγαπημένους χαρακτήρες της κωμικής σειράς του Χάρη Ρώμα. Δείτε παρακάτω πώς είναι σήμερα το «ταπεινό χαμομηλάκι».

Ένας ρόλος που ξεχώρισε και τον οποίο υποδύθηκε εξαιρετικά η Καλλιρόη Μυριαγκού, αφού η ντεμοντέ γεροντοκόρη που ψάχνει απεγνωσμένα γαμπρό, άφησε το δικό της αποτύπωμα και «στιγμάτισε» τη νεαρή τότε ηθοποιό.

Η ηθοποιός πάντως δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενη με αυτήν την ταύτιση. «Δεν είναι το καλύτερό μου που με ταυτίζουν ακόμα και σήμερα με τη Ματίνα. Αλλωστε αυτή η δουλειά ήταν πολλά χρόνια πριν και δεν ήταν η πρώτη μου ως ηθοποιός, όπως λανθασμένα πιστεύει ο κόσμος. Είχα τουλάχιστον επτά οχτώ χρόνια προϋπηρεσίας στο θέατρο», είχε δηλώσει σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Έχοντας διανύσει όλο αυτό το διάστημα μια ξεχωριστή πορεία κυρίως στο θέατρο, θα τη δούμε τη νέα θεατρική σεζόν στην παράσταση Το τρίτο στεφάνι, που επιστρέφει στο Παλλάς.

Θέλοντας να χαρεί όσο μπορεί το θέατρο τώρα που το επιτρέπουν οι περιστάσεις, η Καλλιρόη Μυριαγκού βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Επίδαυρο, όπου είδε την παράσταση Βάτραχοι του Αριστοφάνη.

Πως είναι σήμερα η Ματίνα Ματαρινα΄κι από το Κωνστανίνου και Ελένης

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share