Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δεν μπορείτε να το φανταστείτε: Αυτή τη δουλειά κάνει τώρα ο «Λουκάς» από τους Singles

Καμία σχέση με όσα έκανε νωρίτερα στη ζωή του

13 Αυγούστου 2021 12:47
Δεν μπορείτε να το φανταστείτε: Αυτή τη δουλειά κάνει τώρα ο «Λουκάς» από τους Singles
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον «Λουκά» από τους Singles, έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ιστορικής σειράς του Mega; Ο ηθοποιός Αντώνης Φραγκάκης αποτελεί ένα σπουδαίο ζεν πρεμιέ της ελληνικής τηλεόρασης, άλλωστε, αλλά σήμερα έχει κάνει τη στροφή στη ζωή του.

Ο Αντώνης Φραγκάκης υπήρξε μοντέλο και μάλιστα έκανε μεγάλη καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μάλιστα, το 1990-1991 είχε συμμετάσχει στην καμπάνια του Guess στη Μύκονο με την Κλόντια Σίφερ.

Γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα. Παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής από τον Ανδρέα Βουτσινά.Αργότερα άρχισε να συμμετάσχει σε ταινίες, σειρές στην τηλεόραση και παραστάσεις στο θέατρο.Η καριέρα του Αντώνη Φραγκάκη περιλαμβάνει αξιόλογες συμμετοχές σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, όπως Τα παιδιά της Νιόβης (2004), Singles (2005), Οι Μάγισσες της Σμύρνης,Αυτόπτης Μάρτυς (1993),Τυφλόμυγα κ.ά.

Αντώνης Φραγκάκης

Η... αξία της γιόγκα

Σήμερα ο Αντώνης Φραγκάκης είναι 57 ετών, ωστόσο, είναι ένας πολύ γοητευτικός άνδρας με γκρίζα μαλλιά και αρρενωπά χαρακτηριστικά προσώπου που λατρεύουμε να βλέπουμε, με έναν ακόμη μεγάλο ηθοποιό να παραμένει όμορφος. Τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός έχει υιοθετήσει έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής με επιλεκτικές καλλιτεχνικές δουλειές καθώς είναι δάσκαλος yoga.

Συγκεκριμένα, μαζί με τη σύντροφο του Αναστασία Ξυδή μέσα από το project somawareness που έχουν δημιουργήσει, παραδίδουν μαθήματα γιόγκα και τάι τσι.

Αντώνης Φραγκάκης σήμερα

Ο Αντώνης Φραγκάκης καθημερινά ξυπνά στις 6 το πρωί και κάνει καθημερινά yoga. Λατρεύει το μπάσκετ, το ποδήλατο και το κολύμπι. Του αρέσει το διάβασμα και το περπάτημα ενώ η γουρουνιά που κατά καιρούς επιτρέπει στον εαυτό του είναι τα γλυκά με προτίμηση στη σοκολάτα και στο γαλακτομπούρεκο!

Η προσωπική του ζωή

Από το 2006 και για οκτώ χρόνια ο Αντώνης Φραγκάκης ήταν ζευγάρι με την ηθοποιό Θεοδώρα Τζήμου.

Αυτό που δεν είχε γίνει ευρέως γνωστό είναι ότι ηθοποιός είναι μπαμπάς ενός χαριτωμένου μπόμπιρα, καρπού του έρωτά του με τη σημερινή σύντροφό του, Αναστασία Ξύδη, που είναι δασκάλα Tai Chi και θεραπεύτρια, ειδικευμένη στην Κρανιοϊερή και στο Ταϊλανδέζικο μασάζ.Το ζευγάρι είναι μαζί από 2014, ωστόσο έχουν φροντίσει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας – πράγμα που συνέβη και με την εγκυμοσύνη της Αναστασίας.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share