Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το κόλπο του αιώνα: Όταν ο Μάκης Ψωμιάδης... τους έπιασε στον ύπνο και έκλεισε τον Τόλη Βοσκόπουλο

Ο Big Mac... είχε τον τρόπο του

21 Ιουλίου 2021 14:50
Το κόλπο του αιώνα: Όταν ο Μάκης Ψωμιάδης... τους έπιασε στον ύπνο και έκλεισε τον Τόλη Βοσκόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν είναι πια μαζί μας, με το τελευταίο «αντίο» να είναι σήμερα (21/7) για τον ανεπανάληπτο καλλιτέχνη, ο οποίος θα μπορούσε να μιλά... ώρες ολόκληρες για τη ζωή του, αλλά και την πορεία του στην πίστα.

Ο Βοσκόπουλος ήταν δεινός διαπραγματευτής, όμως μπορούσε να γίνει χαλί να τον πατήσεις αν έβρισκες το κουμπί του. Και κάποτε, ο Μάκης Ψωμιάδης, κατάφερε να το βρει και να τον κλείσει, χωρίς ποτέ κανείς να μάθει τον τρόπο που το πέτυχε.

Η οδός Βουκουρεστίου, την εποχή της παντοδυναμίας του Τόλη Βοσκόπουλου αποτελούσε έναν από τους μεγαλύτερους πόλους έλξης κυρίως των νέων. Ο Μάκης Ψωμιάδης καταφέρνει να την μετατρέψει στο δικό του –όχι και τόσο μικρό- βασίλειο. Ανοίγει διαδοχικά τέσσερα μαγαζιά, με το club King Size (σε συνεργασία με τον Βασίλη Τσιλιχρήστο) να αποτελεί την ναυαρχίδα του και να φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την έννοια των VIP δωματίων με την σπέσιαλ περιποίηση των ιδιαίτερων θαμώνων, οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να απολαμβάνουν τα πάντα, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα της… πλέμπας.

Ακολουθούν και άλλα ξενυχτάδικα, με τα ονόματα όπως αυτά του Rumors, του Marakes και του Spartacus να γίνονται θρύλος στην αθηναϊκή νύχτα. Όσοι πρόλαβαν εκείνα τα βράδια, όσοι τα έζησαν από μέσα, έχουν ακόμα να λένε για το… χαϊλίκι που βίωναν, το οποίο μετριόταν σε κλίμακα… Moet, της σαμπάνιας δηλαδή που έρεε άφθονη, όπως και το χρήμα, εκεί όπου έκανε κουμάντο ο Μάκης Ψωμιάδης.

Πάντως –και παρά το γεγονός ότι το όνομα του «Μάκαρου» κατά καιρούς έχει συνδεθεί με λογιών-λογιών ανδραγαθήματα και… «ανδραγαθήματα»- ένα είναι το περιστατικό που ακόμη και σήμερα συζητιέται και προκαλεί θαυμασμό και τεράστια εντύπωση σε όσους γνωρίζουν από νύχτα.

Έτσι «έψησε» τον Βοσκόπουλο ο «Big Mac»

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν η μεγαλύτερη φίρμα στα λαϊκά μαγαζιά και την εποχή που μεσουρανούσε, περιζήτητος. Όλοι οι επιχειρηματίες ήθελαν να τον έχουν πρώτο όνομα στις μαρκίζες τους. Ωστόσο εκείνος παραμένει σκληρός διαπραγματευτής και επιλέγει μόνο τα καλύτερα, γνωρίζοντας ότι μπορεί να γεμίσει τις πίστες απλά και μόνο η αναφορά στο όνομά του. Παρόλα αυτά, ο Μάκης Ψωμιάδης βρίσκει με κάποιον τρόπο του «κουμπί» του και τον πείθει να εμφανιστεί στο Marakes, σε έναν χώρο που είναι υπόγειος. Κάτι που δεν είχε κάνει ποτέ ο Βοσκόπουλος.

Μέχρι τις μέρες μας αποτελεί ένα μυστήριο πως ο «Αγαπούλας», όπως αναφέρει το menshouse.gr, κατάφερε να φέρει με τα νερά του τον κορυφαίο ερμηνευτή και είναι βέβαιο πως πλέον έχει πάρει ολόκληρη και την πλήρη αλήθεια μαζί του. Όπως και πολλά από τα μυστικά μιας ζωής πολυτάραχης και απόλυτα γεμάτης.

Ίσως η απάντηση τελικά να κρύβεται στο πάθος με το οποίο ο Big Mac υπερασπιζόταν πάντα τον Τόλη. Τα συλλεκτικά βίντεο που ακολουθούν επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

Αυτοί είναι οι κληρονόμοι της περιουσίας του Βοσκόπουλου - Ο λόγος που δεν έκανε ποτέ δεύτερο παιδί

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών και σήμερα στις 15:00, οι δικοί του άνθρωποι θα τον αποχαιρετίσουν για τελευταία φορά. Ο διάσημος ερμηνευτής πραγματοποίησε μια λαμπρή πορεία που κράτησε δεκαετίες ολόκληρες. Ενώ, θρίλερ επικρατεί με την υγεία της Άντζελας Γκερέκου, μετά τον θάνατο του Βοσκόπουλου! Σταματάει άρον άρον τα γυρίσματα για σειρά του Mega!

Την εποχή που ο Τόλης Βοσκόπουλος μεσουρανούσε, το μεροκάματό του δεν μπορούσε να το φτάσει κανείς και φυσικά ούτε να το διανοηθεί κάποιος καλλιτέχνης των ημερών μας από τα πρώτα ονόματα. Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα ON Time, αν και πέρασαν εκατομμύρια από τα χέρια του τραγουδιστή, μετά το τέλος του γάμου του με την Τζούλια Παπαδημητρίου ήταν σε κακή οικονομική κατάσταση.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει ρυθμίσει τα θέματα της ακίνητης περιουσίας του εδώ και πολλά χρόνια, με μοναδικούς κληρονόμους τη σύζυγό του και την κόρη τους Μαρία. Πριν μερικά χρόνια κατάφερε να τακτοποιήσει μέσω ρυθμίσεων και τις οφειλές του προς το Δημόσιο.

Oι κληρονόμοι της περιουσίας του Τόλη Βοσκόπουλου

Μοναδικοί κληρονόμοι λοιπόν της περιουσίας του είναι η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου. Αυτές φυσικά είναι και οι μοναδικές κληρονόμοι και των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών, αλλά και των ταινιών του.

Τόλης Βοσκόπουλος: Ο λόγος που δεν έκανε ποτέ δεύτερο παιδί

Ο θάνατος του Τόλη Βοσκόπουλου έχει βυθίσει την χώρα στο πένθος, με τον ίδιο να έχει απασχολήσει όχι μόνο με την καλλιτεχνική του ιδιότητα, αλλά και με την προσωπική του ζωή.

Η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου, τον αποχαιρέτησαν με μεγάλη συγκίνηση. Ο Τόλης Βοσκόπουλος, σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή Prive, της Έλενας Κατρίτση στο Mega, είχε μιλήσει για τις δύο αυτές γυναίκες που σημάδεψαν ανεξίτηλα τη ζωή του.

Η κρίση με την Γκερέκου και η εξομολόγηση για το παιδί του

«Όταν γεννήθηκε η κόρη μου ένιωσε για πρώτη φορά ότι κάτι μας συμβαίνει με τη γυναίκα μου. Θα είχα παρεξηγήσει πολύ τα πράγματα αν δεν με είχαν συγκρατήσει οι φίλοι μου. Για ένα διάστημα νόμιζα ότι δεν με αγαπάει και ότι τελειώσαμε, αλλά δεν ήταν έτσι. Της έκανα παράπονα, γιατί ένιωθα πάρα πολύ άσχημα για ένα διάστημα. Ένιωθα ανεπιθύμητος επισκέπτης μέσα στο σπίτι…», είπε αρχικά για την εποχή που οι σχέσεις του με τη σύζυγό του είχαν διαταραχθεί.

Για την κόρη του, είπε: «Έχω σταματήσει να ονειρεύομαι για πρώτη φορά. Αυτό ήταν αναπάντεχο, απρόσμενο, δεν το περιμέναμε. Δεν ήταν προγραμματισμένο και ακόμα είμαι χαζεμένος, δεν το έχω πιστέψει…. Έχω πολλά που θα μπορούσα να διδάξω την κόρη μου από αυτά που μου έχει διδάξει ο πατέρας μου. Τώρα δεν θέλω να κάνω κανένα άλλο παιδί, γιατί δεν έχω άλλη καρδιά να δώσω αλλού και θα είναι δυστυχισμένο το άλλο παιδί…».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share