Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θυμάστε τη μικρή «Λυδία» από το «Λατρεμένοι Μου Γείτονες»; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πως είναι σήμερα!

Μία κούκλα!

18 Ιουλίου 2021 11:59
Θυμάστε τη μικρή «Λυδία» από το «Λατρεμένοι Μου Γείτονες»; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πως είναι σήμερα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης κωμωδίας «Λατρεμένοι μου Γείτονες» που προβλήθηκε από τη συχνότητα του Mega από το 2007-2009.

Η μικρή Λυδία κατά κόσμον Μαρίτα Γαγάνη ήταν η κόρη του Διεθνούς Φήμης Dr. Σεξολογίας Ηλία Γαληνού (Χρήστος Σιμαρδάνης) και της φωτογράφου συζύγου του Ολίβιας (Ράνια Σχίζα).


Η Λυδία είχε μία μεγαλύτερη αδερφή την Ιφιγένεια (Αλεξάνδρα Ούστα).

Το ταλαντούχο κοριτσάκι όπως φαίνεται είχε καλλιτεχνική φλέβα αφού όπως βλέπουμε μία δεκαετία μετά, η 19χρονη πλέον Μαρίτα Γαγάνη, ασχολείται εκτός των άλλων με τον χορό, το μόντελινγκ αλλά και το βόλεϊ.

Η μικρή και γλυκιά Μαρίτα μεταμορφώθηκε σε μία πανέμορφη κοπέλα, όπως μπορούμε να διακρίνουμε από τις σύγχρονες φωτογραφίες της.

Η "Λίζα" από το "Λατρεμένοι μου γείτονες" έγινε plus size model!

Τη Σμαράγδα Καλημούκου τη γνωρίσαμε μέσα από το talent show χορού «So you think you can dance» με την παρουσία της εκεί να της εξασφαλίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες».

Η όμορφη Σμαράγδα έπαιξε σε ολόκληρο τον πρώτο κύκλο (2007 – 2008), με την ίδια να μην έχει εγκαταλείψει την ασχολία της με τον χορό σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στον ρόλο εκείνο της νεαρής Λίζας Παπαπαύλου, τη θυμόμαστε σαν μια εξαιρετικά γυμνασμένη κοπέλα , με τους κοιλιακούς της να… κλέβουν τις εντυπώσεις.

undefined

Σήμερα, 11 χρόνια μετά, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Η ίδια έχοντας αγκαλιάσει τον juicy και απίστευτα θηλυκό εαυτό της, , έβαλε αρκετά κιλά και κατάφερε να ομρφύνει ακόμα περισσότερο!

Στο προφίλ της στο Instagram δηλώνει plus size model, κάνοντας διαφημίσεις για εταιρεία ρούχων για πιο χυμώδεις γυναίκες, με όλους εμάς να μην μπορούμε παρά να παραδεχτούμε πως είναι στα καλύτερά της.

Σμαράγδα, πολύ μας αρέσεις!

undefined

undefined

undefined

Τρομερή αλλαγή: Δείτε πώς είναι σήμερα η "κ.Γάτου" από το "Λατρεμένοι μου γείτονες"!

Όλοι θυμόμαστε την κυρία Γάτου, την απολαυστικά σνομπ οικιακή βοηθό στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Λατρεμένοι μου γείτονες». Πώς είναι σήμερα;

Η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Τζώρτζη, περισσότερα από δέκα χρόνια μετά την προβολή της σειράς, είχε ανεβάσει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook μία φωτογραφία και… τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε! Ετσι είναι σήμερα ο Μιχαλάκης από τους «Λατρεμένους μου γείτονες»!

Με εμφανή αλλαγή στα μαλλιά, και το look της γενικότερα, έχει γίνει πραγματικά αγνώριστη. Αν δεν μας πιστεύετε, ιδού οι φωτογραφίες για του λόγου το αληθές:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share