Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ντοκιμαντέρ - Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Όλες οι πρώην του πρίγκιπα Κάρολου ήταν καλεσμένες στον γάμο του

The Wedding of the Century

17 Ιουλίου 2021 19:20
Ντοκιμαντέρ - Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Όλες οι πρώην του πρίγκιπα Κάρολου ήταν καλεσμένες στον γάμο του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή τα 40 χρόνια από τον γάμο του πρίγκιπα Κάρολου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα την 29η Ιουλίου του 1981, ένα νέο ντοκιμαντέρ που θα ερευνά την «διάσημη τελετή» θα κάνει την πρεμιέρα του.

Η ταινία του τηλεοπτικού δικτύου BritBox θα έχει τίτλο «The Wedding of the Century» και δεν υπάρχει κάτι πιο ταιριαστό, καθώς είναι όντως «ο γάμος του αιώνα». Στο φιλμ θα περιλαμβάνονται άγνωστες ιστορίες από άτομα, που παραβρέθηκαν στην τελετή, καθώς και ένα παλιό οπτικοακουστικό υλικό από την περίσταση, στο οποίο έχει γίνει επεξεργασία, προκειμένου οι θεατές να το παρακολουθήσουν σε υψηλή ανάλυση.

Η αφηγήτρια, Άντζελα Ρίπον, αναφέρει στην αρχή του τρέιλερ της ταινίας πως πρόκειται για «την ημέρα που η πριγκίπισσα Νταϊάνα μάγεψε τον κόσμο», όμως θα δοθούν στην δημοσιότητα όλα τα «κρυφά σημεία» του πολυσυζητημένου γάμου.

Όπως αναφέρει, ο σκηνοθέτης της μουσικής της ταινίας, Μπάρι Ρόουζ, ο οποίος ήταν και ο υπεύθυνος της χορωδίας τα σημαντικότερα highlights, που του έχουν χαρακτεί στο μυαλό ήταν: τα σακουλάκια για εμετό, που είχαν μοιράσει στους 3.500 καλεσμένους, σε περίπτωση που κάποιος το χρειαζόταν, οι 14 ημέρες που χρειάστηκαν για να φτιαχτεί η γαμήλια τούρτα και τέλος, οι πρώην σύντροφοι του πρίγκιπα Κάρολου, οι οποίες ήταν όλες καλεσμένες στον γάμο!

Ο γάμος τους αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα γαμήλια γεγονότα του αιώνα, συγκεντρώνοντας 750 εκατ. τηλεθεατές από 74 χώρες και κοστίζοντας περίπου 57 εκατ. λίρες.

 Ο γάμος του πρίγκιπα Κάρολου με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και όλες οι άγνωστες λεπτομέρειες

Το ντοκιμαντέρ αναλύει με κάθε λεπτομέρεια και σε ανάλυση 4Κ μερικά από τα σημαντικότερα στοιχεία της βραδιάς, από την ανθοδέσμη της πριγκίπισσας του λαού, το εντυπωσιακό της νυφικό μέχρι και το πολυσυζητημένο χωρισμό τους το 1996.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share