Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απίστευτη μεταμόρφωση: Πέταξε τα ράσα, ξυρίστηκε και άλλαξε λουκ! Δείτε πώς είναι σήμερα ο Πάτερ Παντελεήμων

Άλλος άνθρωπος!

17 Ιουλίου 2021 11:55
Απίστευτη μεταμόρφωση: Πέταξε τα ράσα, ξυρίστηκε και άλλαξε λουκ! Δείτε πώς είναι σήμερα ο Πάτερ Παντελεήμων
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αγνώριστος είναι σήμερα ο πατήρ Παντελεήμων, κατά κόσμον Γιάννης Παπανικολάου, ο οποίος εγκατέλειψε το σχήμα του μοναχού, παντρεύτηκε από έρωτα και έχει πλέον ένα αγνώριστο look ως σκληρός ροκάς.

Ο 35χρονος μοναχός πέταξε τα ράσα για χάρη του έρωτα. Ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και παντρεύτηκε. Πήγε φαντάρος και άλλαξε τελείως ζωή. Παραμένει όμως αφοσιωμένος στη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι, και ελπίζει σύντομα να έβγαλε ένα καινούργιο CD, όχι ως μοναχός, αλλά ως γνήσιος ροκάς. Η μονή στο Τρίκορφο και όλα αυτά αποτελούν πλέον παρελθόν για τον Γιάννη. Έχει γίνει άλλος άνθρωπος.

Πάτερ Παντελεήμων σήμερα

Να σημειωθεί ότι ο τραγουδιστής των Παπαροκάδων πριν από αυτούς και πριν γίνει καλόγερος τραγουδούσε σε μια μελωδική heavy metal μπάντα, τους InnerWish, με την οποία έβγαλε το 1998 και ένα καταπληκτικό CD, το «Waiting For The Dawn», με ανάλογη θεματολογία στους στίχους. Καινούρια ζωή και για τους άλλους.

Πάτερ Παντελεήμων γκρουπ σήμερα

Το δρόμο που χάραξε ο Γιάννης Παπανικολάου ακολούθησαν και τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ. Πέταξαν μακριά από τις φτερούγες του Νεκτάριου Μουλατσιώτη αναζητώντας την ελευθερία τους. Ο μοναχός Χριστόφορος, αφού συγκρούστηκε και αυτός με τον ηγούμενο της μονής, μάζεψε τα λιγοστά υπάρχοντά του και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Πληροφορίες τον θέλουν να ασχολείται με την αγιογράφηση εικόνων. Ο καλόγερος Χρυσόστομος δεν άφησε πίσω του μόνο τη μονή, αλλά και την Ελλάδα. Οι ίδιες πληροφορίες τον θέλουν να έχει επιστρέψει στην Αυστραλία, όπου ζουν οι γονείς του, ξεκινώντας μια καινούργια ζωή, μακριά από μοναστήρια και ολονυκτίες.

Το ιπτάμενο τσάμικο 72χρονου λεβέντη παπά που γκρέμισε το διαδίκτυο!

Αυτός ο παπάς χόρεψε το πιο λεβέντικο τσάμικο στην ιστορία και παραδίδει μαθήματα στους νέους για το πώς χορεύετε σωστά. Μας εκπλήσσει με την ηλικία και την ζωντάνια του. Απολαύστε τον!

Υπάρχουν κάτι κληρικοί, “παπάδες” κατά το λαϊκότερο, που ζουν σε έναν δικό τους κόσμο, γεμάτο “θεωρίες”, ενίοτε ανασφάλειες, σύνδρομα, μιζέρια, καθωσπρεπισμό, δασκαλίστικη διάθεση, πολύ κατάκριση (υπό τον μανδύα της “πατρικής συμβουλής”) και γεμάτοι υποκρισία…

Το ιπτάμενο τσάμικο 72χρονου λεβέντη παπά που γκρέμισε το διαδίκτυο!

Υπάρχουν και άλλοι παπάδες που είναι “λεβεντοπαπάδες”, που δεν θεωρούν ότι όλα στη ζωή είναι επίπεδα, δεν διστάζουν να ρίξουν και ένα… τσάμικο ή μια ζεμπεκιά, όπως αυτός ο παπάς, να γελάσουν, να φερθούν – δηλαδή – ως φυσιολογικοί άνθρωποι.

Από τη μία οι μίζεροι και οι δυστυχισμένοι (άρα και αποτυχημένοι στην αποστολή τους), χωρίς να μπορούν να ταυτιστούν με την εποχή τους, παραμένουν σε πρακτικές και… μυαλά σκοταδισμού και από την άλλη οι πρόσχαροι και χαμογελαστοί κληρικοί, που τους βλέπεις όλος ο κόσμος να τους εκτιμά και να βοηθά στο έργο τους…

Οι πρώτοι είναι επικίνδυνοι γιατί παίρνουν στον λαιμό τους ανυποψίαστους ανθρώπους που επέλεξαν να εναποθέσουν μέρος της ζωής τους στην “πνευματική” τους καθοδήγηση. Οι άλλοι, αν μη τι άλλο, δεν θα κάνουν κακό σε όσους τους προσεγγίσουν.

Αφορμή για τις παραπάνω σκέψεις ένα βίντεο που ο 72χρονος παπα-Γιώργης από τα Γιάννενα “πετάει” χορεύοντας Τσάμικο. Να ζήσεις παπά μου!

Δείτε τον στο βίντεο!

TAGS
 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share