Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σπάνια εμφάνιση για την Αιμιλία Υψηλάντη - Δείτε πώς είναι στα 79 της!

H όμορφη ξανθιά του ελληνικού κινηματογράφου παραμένει κομψή

15 Ιουλίου 2021 10:34
Σπάνια εμφάνιση για την Αιμιλία Υψηλάντη - Δείτε πώς είναι στα 79 της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η γνωστή ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη, βρέθηκε στο Θέατρο Βράχων για να παρακολουθήσει την παράσταση «Ιφιγένεια η εν Ταύροις», όπου και την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του NDP.

Η αγαπημένη ηθοποιός στα 79 της παραμένει κομψή. Επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με κοντό μανίκι, το οποίο συνδύασε τέλεια με statement κολιέ και σκουλαρίκια ενώ ολοκλήρωσε το look της πιάνοντας τα μαλλιά της.

Μπορεί πλέον τα μαλλιά της να γκριζάρουν, όμως η αγαπημένος ηθοποιός της δεκαετίας του ‘60-’70 με τα σαγηνευτικά πράσινα μάτια ξέρει από μόδα και στιλ και η κομψότητά της παραμένει διαχρονική.

Δείτε την Αιμιλία Υψηλάντη:

Βρέθηκε στο Θέατρο Βράχων και παρακολούθησε την παράσταση «Ιφιγένεια η εν Ταύροις».

 Σπάνια εμφάνιση για την Αιμιλία Υψηλάντη: Δείτε πώς είναι στα 79 της!

Και η Αιμιλία Υψηλάντη καταγγέλλει τον Γιώργο Κιμούλη: "Δέχθηκα ψυχολογική βία"

Γιώργος Κιμούλης: Συνεχίζονται οι εξελίξεις στον καλλιτεχνικό χώρο σχετικά με τις καταγγελίες από καλλιτέχνες για συναδέλφους τους που του έχουν χειριστεί άσεμνα. Επίσης ο σκηνοθέτης Κώστας Ζάπας μίλησε σχετικά με τις καταγγελίες που υπάρχουν για αυτό από τους τρεις άνδρες ηθοποιούς.

Συγκεκριμένα μία ακόμη μεγάλη προσωπικότητα του καλλιτεχνικού χώρου βγήκε δημοσίως και κατήγγειλε τον ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη για ψυχολογική βία με αυτή να είναι η Αιμιλία Υψηλάντη.

Νέα καταγγελία έγινε για τον Γιώργο Κιμούλη.

Γιώργος Κιμούλης: Η αποκάλυψη της Αιμιλίας Υψηλάντη

Ειδικότερα σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» η ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη κατήγγειλε και εκείνη τον Γιώργο Κιμούλη πως κατά τη διάρκεια συνεργασίας της. Η ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Γιώργος Κιμούλης άσκησε ψυχολογική βία εις βάρος της.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Εκλεπτυσμένες μεθόδους ώστε να προσπαθήσει να με ακυρώσει ως ηθοποιό και ως προσωπικότητα. Αυτά είναι πολύ δύσκολα να τα αποδείξω. Δεν πρέπει να γίνει η τηλεόραση δικαστής ανθρώπων. Δέχθηκα ψυχολογική βία αν και ήμουν πρόεδρος του ΣΕΗ» και πρόσθεσε πως θα σταθεί στο πλευρό της Ζέτας Δούκα. «Λυπάμαι τον Γιώργο Κιμούλη για τη μοναξιά του» τόνισε η ηθοποιός.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share