Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

6 διάσημοι Έλληνες που έμαθαν την αλήθεια... κάνοντας τεστ DNA και «πάγωσαν»

Για τον 4ο δεν το περιμέναμε...

11 Ιουλίου 2021 11:40
6 διάσημοι Έλληνες που έμαθαν την αλήθεια... κάνοντας τεστ DNA και «πάγωσαν»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ζωή πολλές φορές είναι απρόβλεπτη και δεν αποκλείεται να μάθουμε την αλήθεια για την καταγωγή μας, μέσα από ένα τεστ DNA, όπως συνέβη σε ορισμένους διάσημους Έλληνες.

Βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα και αναγκάστηκαν να κάνουν τεστ DNA για να αποδείξουν την αθωότητά τους, να παραδεχθούν την ενοχή τους ή να ανακαλύψουν τις ρίζες τους, με άλλους στο παρελθόν να έχουν συλληφθεί.

Κατακόρυφη αύξηση παρουσιάζει σύμφωνα με έρευνες τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των ζευγαριών που καταφεύγουν σε τεστ πατρότητας.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, οι απρογραμμάτιστες εγκυμοσύνες, αλλά και πολλές φορές η έλλειψη εμπιστοσύνης ανάμεσα στο ζευγάρι, γεννούν αμφιβολίες, τις οποίες ένα Τεστ DNA ξεδιαλύνει πέρας πάσης αμφιβολίας.

Αρκετοί διάσημοι έχουν δώσει το γενετικό τους υλικό για να διενεργηθεί τεστ πατρότητας. Άλλοι γιατί άδικα κατηγορήθηκαν και η υπόθεσή τους έφτασε στα δικαστήρια και άλλοι γιατί διεκδίκησαν ένα παιδί που βίαια στερήθηκαν.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, οι απρογραμμάτιστες εγκυμοσύνες, αλλά και πολλές φορές η έλλειψη εμπιστοσύνης ανάμεσα στο ζευγάρι, γεννούν αμφιβολίες, τις οποίες ένα Τεστ DNA ξεδιαλύνει πέρας πάσης αμφιβολίας.

Αρκετοί διάσημοι έχουν δώσει το γενετικό τους υλικό για να διενεργηθεί τεστ πατρότητας. Άλλοι γιατί άδικα κατηγορήθηκαν και η υπόθεσή τους έφτασε στα δικαστήρια και άλλοι γιατί διεκδίκησαν ένα παιδί που βίαια στερήθηκαν.

Τα μεγάλα ονόματα που έμαθαν την αλήθεια από το τεστ DNA

To 2012, ο γνωστός ηθοποιός Ιάκωβος Μυλωνάς βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής όταν η πρώην σύντροφός του και αγαπημένη, τού ζητούσε να αναλάβει τις ευθύνες του ως πατέρας, την αναγνώριση του παιδιού τους και την απαιτούμενη διατροφή για να μπορέσει να το μεγαλώσει. Έγινε τεστ DNA και έγινε η αναγνώριση άμεσα.

Για την σχέση τους και για τα όποια προβλήματα πέρασαν μίλησαν στο περιοδικό You o Γιάννης Βούρος και η Μαρία-Λουίζα Βούρου εκπλήσσοντάς μας ακόμη μία φορά με την ειλικρίνειά τους.

Ο γνωστός ηθοποιός ζήτησε και έκανε τεστ DNA για την κόρη του Μαρία Λουίζα Βούρου και αυτό έδειξε πως δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας. Τι έχει δηλώσει η Μαρία Λουίζα γι αυτό; «Ήταν αρκετά μεγάλο σοκ για εμένα. Τώρα που με ακούτε που είμαι ήρεμη, σχεδόν ωμή που τα λέω, είναι γιατί τα έχω μέσα μου εμπεδώσει και τα έχω περάσει 10 χρόνια από διάφορα φίλτρα για να μπορέσω να προστατεύσω τον οργανισμό μου και την προσωπικότητα μου γενικότερα. Ήταν ένα σοκ γερό. Σαφώς θύμωσα πάρα πολύ, γιατί γενικότερα όλα τα χρόνια δεν είχα τον μπαμπά μου.

Για πέμπτη φορά κλήθηκε ο Τόλης Βοσκόπουλος να δώσει DNA για να αποδειχθεί αν η 27χρονη Χαρά - κόρη της Τζούλιας Παπαδημητρίου - είναι βιολογικό του παιδί. «Θέλω να σταματήσει η ταλαιπωρία μου. Είναι η τελευταία φορά που μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία.

Έχω μόνο μια κόρη και βρίσκεται στο σπίτι μαζί μου» δήλωσε στην εφημερίδα Espresso. Ωστόσο η Χαρά δεν εμφανίστηκε ποτέ. «Εγώ τη Χαρά την αγαπούσα. Όταν έφυγε στο εξωτερικό, της μίλησα στο τηλέφωνο και τη ρώτησα πότε θα γυρίσει πίσω στην Ελλάδα. Εκείνη μου είπε ότι δε θα γυρίσει ποτέ πίσω και ότι ντρέπεται για εμένα. Τότε ήταν που αποφάσισα μέσα μου να κινήσω τις διαδικασίες για να μη φέρει πλέον το όνομα μου, αλλά δεν το πραγματοποίησα. Εγώ της πλήρωνα τα πάντα. Της έδινα ένα εκατομμύριο δραχμές το μήνα».

Με καθυστέρηση 18 μηνών ο Θανάσης Καραχρήστος, πρώην σύζυγος της Κατερίνας Θάνου, αναγνώρισε το εξώγαμο παιδί που έφερε στον κόσμο η τότε φίλη του Πένυ το 2006. Το παιδί αναγνωρίστηκε μετά το θετικό αποτέλεσμα που έδειξε η εξέταση με τη μέθοδο DNA και ο Θανάσης Καραχρήστος ανέλαβε όλες τις ευθύνες, πλην μίας: ζήτησε το παιδί να φέρει το επίθετο της μητέρας.

Το περίφημο «στιγμιαίο λάθος». Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης έπαιξε το τελευταίο του χαρτί και έχασε στην υπόθεση του DNA και της πατρότητας του 10χρονου πια παιδιού της κοινωνιολόγου Ουρανίας Τουτουντζή.

Το Τριμελές Εφετείο απέρριψε την αίτηση αναψηλάφησης της υπόθεσης που κατέθεσε ο τραγουδιστής, ισχυριζόμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, πως η πραγματογνωμοσύνη για το τεστ δεν έγινε από τον γενετιστή Κωνσταντίνο Πάγκαλο, αλλά από άλλο άτομο στο εργαστήριό του. Το δικαστήριο πάντως που συνεδρίασε δημόσια στις 10 Απριλίου του 2014 για να δικάσει την υπόθεση, απέρριψε τον βασικό ισχυρισμό του τραγουδιστή και χαρακτήρισε εκπρόθεσμη την αίτησή του «δείχνοντας» τον τραγουδιστή ως πατέρα του παιδιού.

Το τραγικό γεγονός της παράνομης, τουρκικής εισβολής στην Κύπρο το 1974 είχε ως αποτέλεσμα να θρηνήσει ο κυπριακός λαός πολλά θύματα και να μετρήσουν πάρα πολλούς αγνοουμένους, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο πατέρας της Κωνσταντίνας. Η γνωστή τραγουδίστρια έχει δηλώσει πολλές φορές πως θα ήθελε να μάθει για εκείνον και έχει προσπαθήσει να τον ψάξει έχοντας όμως λίγα στοιχεία στα χέρια της κάτι που έκανε πολύ δύσκολη την έρευνα για τον εντοπισμό του.

Τώρα αποφάσισε να κάνει μία εξέταση DNA για να προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία αναγνώρισης της ταυτότητας των οστών που είναι σε ομαδικούς τάφους των ανθρώπων που σκοτώθηκαν εκείνη την περίοδο ώστε να δει αν μπορέσει να τον βρει.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share