Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θυμάστε τον παρουσιαστή Μίλτο Μακρίδη; Δείτε πώς είναι σήμερα - Ο οικονομικός «Γολγοθάς» που πέρασε

Εντελώς διαφορετικός από το «χρυσό παιδί» που γνωρίζαμε

26 Ιουνίου 2021 10:46
Θυμάστε τον παρουσιαστή Μίλτο Μακρίδη; Δείτε πώς είναι σήμερα - Ο οικονομικός «Γολγοθάς» που πέρασε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον Μίλτο Μακρίδη, τον παρουσιαστή που έκανε «θραύση» στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1990; Ο ίδιος έχει εδώ και χρόνια εξαφανιστεί, έχοντας περάσει αρκετά δύσκολες στιγμές.

Είναι ίσως ο ευφυέστερος Έλληνας παρουσιαστής της εποχής του. Ο Μίλτος Μακρίδης δεν ήταν από τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς αστέρες που θα μπορούσε κανείς να τιθασεύσει εύκολα. Ετοιμόλογος, καυστικός και με χιούμορ που ποτέ δεν έχασε τη αίγλη του, αποτέλεσε μια κατηγορία από μόνος του.

Ήταν ο άνθρωπος που κατάφερε να παρουσιάσει ριάλιτι σόου –το «Bar» στο Mega για τους παλιούς που θυμούνται- χωρίς να φορτωθεί την ταμπέλα του «κίτρινου». Πάντα ασυμβίβαστος, επέλεξε να αποσυρθεί από τα Μέσα όταν πια οι τηλεοπτικές δουλειές που του πρότειναν δεν τον κάλυπταν και σήμερα είναι διαφορετικός, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε πώς είναι σήμερα η Μάρω Λεονάρδου.

Τα οικονομικά προβλήματα του Μίλτου Μακρίδη

Ο Μίλτος Μακρίδης, ένας δηµοσιογράφος µε περγαµηνές, που παράλληλα µε την πορεία του στα media από το 1987, έκανε και επιχειρηµατικά ανοίγµατα, ζει τον δικό του οικονομικό γολγοθά.

Από το 1996 ξεκίνησαν τα απανωτά «χτυπήµατα» για τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Μίλτο Μακρίδη, που σχεδόν στο απόγειο της καριέρας του είδε να χάνει τα πάντα, να βγαίνει εκτός «γυαλιού» και να βρίσκει τελικά τηλεοπτική στέγη, µετά από πολλές προσπάθειες, σε παραγωγές και talent shows της Κύπρου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η ζωή για τον Μίλτο Μακρίδη φαίνεται πως δεν σταµατά να δείχνει το σκληρό της πρόσωπο. Τον περασµένο Μάρτιο, µετά τον θάνατο του πατέρα του, κορυφαίου θεατρικού συγγραφέα αλλά και δηµοσιογράφου, Βύρωνα Μακρίδη, ο παρουσιαστής βρέθηκε αντιµέτωπος µε ακόµα ένα σοβαρό ζήτηµα που καλείται πλέον να διαχειριστεί, µαζί µε τον αδελφό του, Ηλία Μακρίδη.

Τα περιουσιακά στοιχεία του πατέρα του αλλά και η αποδοχή κληρονοµιάς έφεραν τα αδέλφια αντιµέτωπα µε µια δεινή φορολογική κατάσταση, η οποία ακόµη και σήµερα, παρά τις ρυθµίσεις και τους συµβιβασµούς, δεν έχει σταµατήσει να τους ταλαιπωρεί. ∆εν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο Μίλτος Μακρίδης βρίσκεται απέναντι σε τεράστια οικονοµικά προβλήµατα για τα οποία ο ίδιος δεν είχε ευθύνη.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share