Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θυμάστε την Αφροδίτη από το «Άκρως Οικογενειακόν»; Σήμερα είναι αγνώριστη!

Η απίθανη επιτυχία της σειράς, η συνάντηση με τους «αδελφούς» της και το τέλος

16 Ιουνίου 2021 19:42
Θυμάστε την Αφροδίτη από το «Άκρως Οικογενειακόν»; Σήμερα είναι αγνώριστη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε την Αφροδίτη, την τηλεοπτική «κόρη» του Γιάννη Μπέζου από το «Άκρως Οικογενειακόν»; Σήμερα... δε θα πιστεύετε στην αλλαγή της εμφάνισής της.

Την τηλεοπτική Αφροδίτη ενσάρκωνε η ηθοποιός Μαρούσα Στρογγύογλου, η οποία -όπως είναι άλλωστε φυσικό- 15 χρονιά μετά την πρώτη προβολή της σειράς του Ant1 έχει αλλάξει απίστευτα πολύ. Όπως βλέπεις από τις φωτογραφίες της στο Instagram, η Μαρούσα έχει μακρύνει τα μαλλία της και έχει γίνει πλέον ξανθιά. Αυτό το οποίο δεν έχει αλλάξει όμως είναι η αγάπη της για την υποκριτική, με την οποία συνεχίζει να ασχολείται κανονικά.

Όταν... ξαναβρήκε τους αδελφούς της

Πριν ένα χρόνο, η Μαρούσα είχε διοργανώσει ένα μίνι reunion με τα τηλεοπτικά αδέρφια της, τον Χρήστο Σπανό και τον Μέμο Μπεγνή, με την... πρώτη Λίλα επίσης να είναι εντυπωσιακή.

Λίγα λόγια για το Άκρως Οικογενειακόν - Γιατί το σταμάτησε ο Μπέζος

Το Άκρως Οικογενειακόν είναι οικογενειακή κωμική τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 που γράφτηκε από τους Πάνο Αμαραντίδη και Ρένα Ρίγγα, ενώ σκηνοθετήθηκε από τον Ανδρέα Μορφονιό. Προβλήθηκε για πρώτη φορά τις σεζόν 2001-2002 και 2002-2003, ενώ έχει επαναπροβληθεί πολλές φορές έκτοτε. Σημείωνε μεγάλα νούμερα τηλεθέασης κάθε εβδομάδα, παρόλα αυτά ολοκληρώθηκε απότομα στα μισά της δεύτερης σεζόν ύστερα από απαίτηση του Γιάννη Μπέζου ώστε να αποφευχθεί να καταλήξει καρικατούρα εξαιτίας της επιτυχίας της.

Η σειρά καταγράφει τη σημερινή πραγματικότητα στην ελληνική οικογένεια, με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κάθε γενιά.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν oι Γιάννης Μπέζος, Ναταλία Τσαλίκη, Αντιγόνη Γλυκοφρύδη, Ηλίας Ζερβός, Σοφία Ολυμπίου, Φαίδρα Δρούκα, Μέμος Μπεγνής, Χρήστος Σπανός, Αθανασία Γκανά, Μαρούσα Στρογγυόγλου, Ιφιγένεια Καλούτσα και Μαρία Γαλέτα.

Για ποιο λόγο, όμως, είχε σταματήσει παρά την επιτυχία της; Ο Γιάννης Μπέζος λέει ότι «η αλήθεια είναι πως μόνο για τα λεφτά, δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα στη ζωή μου. Και εδώ θα σα εξομολογηθώ κάτι που δεν το έχω αναφέρει ποτέ μέχρι σήμερα. Με δική μου πρωτοβουλία και επιμονή έχουν σταματήσει στο παρελθόν δυο εξαιρετικές σειρές όπου πρωταγωνιστούσα οι οποίες μου απέφεραν τότε πολλά έσοδα, είχαν μεγάλη θεαματικότατα και τις αγαπούσε ο κόσμος.

Πρόκειται για το «Άκρως Οικογενειακό» και το «Ευτυχισμένοι μαζί», ένα αγαπημένο σήριαλ που προοριζόταν να συνεχιστεί και για τρίτη χρονιά.. Τότε, γυρίζω και τους λέω: Στοπ! Μήπως δεν ήθελα να κερδίσω περισσότερα χρήματα; Φυσικά και ήθελα. Απλά καταλάβαινα πως από ένα σημείο και μετά δεν είχε νόημα να συνεχίζονται αυτές οι σειρές καθώς είχε ξεκινήσει πλέον να δουλεύει για εκείνες η επιτυχία».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share