Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον Χρήστο Κανελλόπουλο από το ραπ δελτίο του Star; Η τραγική στιγμή που «διέλυσε» τη ζωή του

Εντυπωσιακή η αλλαγή στην εμφάνισή του

8 Ιουνίου 2021 16:03
Θυμάστε τον Χρήστο Κανελλόπουλο από το ραπ δελτίο του Star; Η τραγική στιγμή που «διέλυσε» τη ζωή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον Χρήστο Κανελλόπουλο, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος του... ραπ δελτίου του Star, μετά την Πετρούλα Κωστίδου, που έχει σημειώσει μια εντυπωσιακή αλλαγή; Ο ίδιος εδώ και αρκετά χρόνια έχει απομακρυνθεί από το προσκήνιο και, αντιθέτως, έζησε τραγικές στιγμές.

Ο δημοσιογραφος, συγκεκριμένα, είδε πριν από τρία χρόνια το πατρογονικό σπίτι και μόνιμη κατοικία του στο Μάτι να γίνεται παρανάλωμα του πυρός. Αλλά ο πόνος δεν σταμάτησε εκεί.

Χρήστος Κανελλόπουλος: Η τραγωδία στο Μάτι που του στοίχισε

«Αυτό το σπίτι το έχτισε ο προπάππος μου το 1930. Ήταν από τα πρώτα σπίτια στο Μάτι. Έχουν μείνει μόνο οι τοίχοι, αντέξανε γιατί είναι πέτρινοι και επισκευάζεται. Όμως μέχρι να το επισκευάσω φοβάμαι ότι θα τραβήξω έναν ολόκληρο Γολγοθά.

Με δικά μου έξοδα βγάζω τα μπάζα. Μόλις τα βγάλω θα κάνω τα λεγόμενα «καρότα», δηλαδή να βεβαιωθώ ότι οι τοίχοι έχουν τη στατικότητα που χρειάζεται και μετά θα κάνω οικοδομικές εργασίες για να προστατεύσω την τοιχοποιία μου, για να μην μου τη χαλάσει ο καιρός. Σύμφωνα με την πιο αισιόδοξη εκτίμησή μου θα μπορέσω να μπω στο σπίτι σε ένα χρόνο.

Οι άδειες επισκευής δεν έχουν βγει ακόμα και δεν η πρόκειται να βγουν αν δεν γίνει ένα σχέδιο ρυμοτόμησης ώστε να δουν τι θα κάνουν με τους δρόμους και το παραλιακό μέτωπο που αποτελείται κυρίως από ένα παραλιακό μονοπάτι που καταλήγει σε γκρεμό και από κάτω είναι η παραλία.

Χρήστος Κανελλόπουλος Star

Εγώ είμαι τυχερός, μένω φιλοξενούμενος σε φίλους. Άλλοι άνθρωποι δεν είναι τόσο τυχεροί, βολεύτηκαν στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα.

Θα κοιτάξω να νοικιάσω κάτι στην περιοχή εδώ γιατί δεν θέλω ο γιος μου, που έχασε τα πάντα, να ξεριζωθεί και από το σχολείο του και γιατί δεν θέλω να παρατήσω τον τόπο μου, εδώ μένει η οικογένειά μου επί 5 γενιές.

Στην είσοδο του σπιτιού βλέπετε μια επιγραφή που γράφει Δέσπω. Είναι το όνομα της προγιαγιάς μου. Ο προπάππος μου την αγαπούσε πολύ και έδωσε στο σπίτι το όνομά της. Εγώ θέλω να το ξαναφτιάξω αυτό το σπίτι..».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share