Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θυμάστε την Μαριλένα από το «10 Λεπτά Κήρυγμα»; Ξεχάστε την, έγινε αγνώριστη - Πόσο έχουν αλλάξει οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της σειράς

Τεράστια αλλαγή μετά από 18 ολόκληρα χρόνια

25 Μαΐου 2021 08:01
Θυμάστε την Μαριλένα από το «10 Λεπτά Κήρυγμα»; Ξεχάστε την, έγινε αγνώριστη - Πόσο έχουν αλλάξει οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της σειράς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε την αγαπημένη Μαριλένα, που μας είχε... πάρει την καρδιά στο «10 Λεπτά Κήρυγμα»; Η ίδια μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τότε, αλλά παραμένει πανέμορφη σε βαθμό να πρέπει να πάρουμε... υπογλώσσια, ενώ εδώ μπορείτε να θυμηθείτε την φοβερή αλλαγή ενός ακόμη χαρακτήρα.

Μετά το 2003 που η σειρά ολοκληρώθηκε, το κορίτσι αυτό εξαφανίστηκε και άφησε την ηθοποιία πίσω της. Το μόνο που έκανε είναι να μας χαρίσει μερικές σέξι φωτογραφίσεις με ξανθό χρώμα στα μαλλιά της.

Εμείς τη θυμόμαστε κάπως έτσι…

10 Λεπτά Κήρυγμα Μαριλένα

Σήμερα, μοιάζει πολύ διαφορετική, εξίσου όμως όμορφη. Με πιο μακριά, σκούρα μαλλιά και σε άψογη φόρμα, η Χριστίνα είναι στα καλύτερά της. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν οι φωτογραφίες του περασμένου καλοκαιριού. Δείτε λοιπόν πως είναι σήμερα η Χριστίνα Σέιχ.

10 Λεπτά Κήρυγμα Μαριλένα σήμερα

10 Λεπτά Κήρυγμα: Έτσι είναι οι υπόλοιποι χαρακτήρες της σειράς

Η σειρά «10 Λεπτά Κήρυγμα» μπορεί εύκολα να μπει στη λίστα των καλύτερων σειρών που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση. Όσες φορές και να τη δούμε, είναι σίγουρο ότι θα γελάσουμε με την ψυχή μας. Σε αυτή την επιτυχία συνέβαλε, πέρα από τους αστείους διαλόγους και χαρακτήρες των ηθοποιών, και η εξαιρετική χημεία που είχαν μεταξύ τους οι πρωταγωνιστές. Ωστόσο, έχουν περάσει πολλά χρόνια απο την τηλεοπτική αυτή επιτυχία και οι ηθοποιοί έχουν σίγουρα αλλάξει, άλλοι λιγότερο κι άλλοι περισσότερο. Ας δούμε λοιπόν πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς:

Δημήτρης Κουρούμπαλης – Λεωνίδας Αλιβιζάτος

Είναι γεγονός ότι ο συγκεκριμένος ηθοποιός έγινε πασίγνωστος μέσα από τη σειρά «10 Λεπτά Κήρυγμα», όπου υποδυόταν τον Λεωνίδα. Πλέον έχει υιοθετήσει ένα πιο “ώριμο” look, αλλά και πάλι διατηρεί το νεανικό του στυλ. Τελευταία φορά που τον είδαμε στην τηλεόραση, ήταν όταν έκανε μια γκεστ εμφάνιση στη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα». Φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Ένας σκύλος που τον έλεγαν φρίκη» στο θέατρο Ιλίσια – Βολανάκης, την οποία επίσης σκηνοθετεί.

10 Λεπτά Κήρυγμα Λεωνίδας

Αριέττα Μουτούση – Μαίρη Οικονόμου

Φυσικά ο Λεωνίδας δεν θα ήταν τίποτα χωρίς την υπερπροστατευτική μαμά του, Μαίρη. Στο ρόλο της δυναμικής αυτής γυναίκας συναντήσαμε την ηθοποιό Αριέττα Μουτούση, η οποία έκτοτε έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές. Φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Αγαπητή Έλενα», στο θέατρο Επί Κολωνώ.

10 Λεπτά Κήρυγμα Μαίρη

Κάρμεν Ρουγγέρη – Κικίτσα Οικονόμου

Θα μπορούσε να υπάρχει το «10 Λεπτά Κήρυγμα» χωρίς την Κικίτσα;; Ο Λεωνίδας λάτρευε τη γιαγιά του, κι εκείνη με τη σειρά της λάτρευε τον εγγονό της, για αυτό και δεν παρέλειπε να του κάνει όλα τα χατίρια. Τον συγκεκριμένο χαρακτήρα της σειράς υποδύθηκε η Κάρμεν Ρουγγέρη, η οποία το 2016 ανέβασε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την παράσταση «ΗΡΑΚΛΗΣ, η ζωή και οι άθλοι του», την οποία και σκηνοθέτησε.

10 Λεπτά Κήρυγμα Κικίτσα

Γαλήνη Τσέβα – Ζέτα

Άλλος ένας χαρακτήρας που έγινε πολύ γνωστός μέσα από τη σειρά «10 Λεπτά Κήρυγμα», ήταν η Ζέτα, η κολλητή φίλη της Μαίρης. Στο ρόλο αυτό είδαμε την Γαλήνη Τσέβα, η οποία πλέον δεν ασχολείται με την ηθοποιία, αλλά εργάζεται ως dj και παίζει σε διάφορα μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα.

10 Λεπτά Κήρυγμα Ζέτα

Χάρης Βορκάς – Τέλης

Ο Χάρης Βορκάς έγινε γνωστός μέσα από την δημοφιλή σειρά του Mega «10 Λεπτά Κήρυγμα», όπου υποδυόταν τον Τέλη, τον κολλητό του Λεωνίδα. Βέβαια, από τότε έχει κάνει ελάχιστες τηλεοπτικές εμφανίσεις, ενώ οι αλλαγές στην εμφάνισή του, τον έχουν κάνει πλέον αγνώριστο.

10 Λεπτά Κήρυγμα Τέλης

Σάκης Μπουλάς – Νάσος Αλιβιζάτος

Ε τώρα τι να πούμε για τον Σάκη Μπουλά… Ήταν ένας εξαιρετικός ηθοποιός και γενικότερα καλλιτέχνης, ο οποίος δυστυχώς απεβίωσε το Φεβρουάριο του 2014 σε ηλικία μόλις 60 ετών.

10 Λεπτά Κήρυγμα Νάσος

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share