Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατριχιάζει ο Γιώργος Παπαδάκης για τον θάνατο της αδερφής του!

H τραγωδία που είχε «λυγίσει» τον παρουσιαστή

16 Μαΐου 2021 14:02
Ανατριχιάζει ο Γιώργος Παπαδάκης για τον θάνατο της αδερφής του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ελάχιστοι γνωρίζουν το μεγάλο δράμα του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος έχασε νωρίς την μικρή του αδελφή που έπασχε από σύνδρομο Down!

Ο δημοσιογράφος είναι γνωστό πως έχει χάσει την οικογένεια του από καρκίνο, όμως ο θάνατο της αδελφής του ήταν εκείνος που τον στιγμάτισε! Ο Γιώργος Παπαδάκης είχε μιλήσει για τις δύσκολες ώρες που πέθανε η αδελφή του, η οποία έπασχε από σύνδρομο Down και όπως αποκάλυψε ήταν τα πάντα για τον ίδιο!

Μάλιστα ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν ο μόνος άνθρωπος που είχε στην ζωή καθώς είχε χαθεί και ο αδελφός, τον ρόλο του οποίου έπαιζε και η δημοσιογράφος για την αδελφή του!

Δείτε όλα όσα είχε δηλώσει ο Γιώργος Παπαδάκης:

Ενώ, μια «βόμβα» μεγατόνων είχε ρίξει ο Γιώργος Παπαδάκης, με τον γνωστό δημοσιογράφο να προχωρά σε μια τρομερή αποκάλυψη για το διαζύγιο του Γιώργου Λιάγκα με την Φαίη Σκορδά.

Γιώργος Παπαδάκης: «Σήκω φύγε απ’ εδώ πέρα»! Έδιωξε κι άλλη συνεργάτιδά του εκτός από την Μπάγια Αντωνοπούλου!

Είμαστε λάτρεις του ζάπινγκ και έπρεπε να το είχατε καταλάβει! Και εκεί που χαζεύαμε βιντεάκια στο youtube πετύχαμε ένα απίστευτο περιστατικό με τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος είχε διώξει συνεργάτιδά του από το πλατό! «Μιλήσαμε πριν 7 μήνες και…»: Ο θάνατος που βύθισε στο πένθος τον Γιώργο Παπαδάκη!

Ο λόγος; Όταν την ρώτησε του πότε είναι γεννηθείς και εκείνη του απάντησε το 1993, ο παρουσιαστής τα πήρε και της είπε να φύγει από το πλατό!

Φυσικά και η αντίδραση του Γιώργου Παπαδάκη ήταν άκρως χιουμοριστική! Ωστόσο η Μπάγια Αντωνοπούλου δεν μπορεί να αισθάνεται… μοναξιά!

Δείτε το επικό βίντεο:

Γιώργος Παπαδάκης: Τι τραγικό συνέβη την ημέρα που κήδεψε την μητέρα του; Φρικιαστικό...

Μια άγνωστη ιστορία μοιράστηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης! Τι τραγικό συνέβη την ημέρα που κήδεψε την μητέρα του;

Για τη δική του απόλυση από την ΕΡΤ, ανήμερα της κηδείας της μητέρας του μίλησε ανοικτά στο παρελθόν ο Γιώργος Παπαδάκης, με αφορμή την απομάκρυνση του Κώστα Αρβανίτη και της Μαριλένας Κασίμη το 2012 από τη δημόσια τηλεόραση.

"Έχω θητεύσει στην ΕΡΤ ως εργαζόμενος, με δύο απολύσεις από τη ΝΕΤ. Μου τοιχοκολλήθηκε την ημέρα της κηδείας της μητέρας μου, έξω από το σπίτι μου... Χωρίς αποζημίωση", είπε ο παρουσιαστής, ο οποίος εξέφρασε ανοιχτά τη συμπαράστασή του στους συναδέλφους του:

"Θέλω να συμπαρασταθώ στους δύο συναδέλφους μου. Είναι παρέμβαση ωμή στη δημοσιογραφική λειτουργία. Φίλος, αδερφός ο Αιμίλιος, αλλά Αιμίλιε ίσως αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά τη δημοσιογραφική δεοντολογία. Έχει κάνει ένα φοβερό λάθος. Είναι δημόσια τηλεόραση, όχι κρατική! Θεωρώ ότι η απόφαση ήταν ακραία, υπερβολική και θα ανακληθεί μέσα στη μέρα", τόνισε ο Γιώργος Παπαδάκης.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share