Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον «Νίκο Γρέβια» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δε θα τον αναγνωρίζατε σήμερα

Τεράστια αλλαγή από τότε

13 Μαΐου 2021 11:00
Θυμάστε τον «Νίκο Γρέβια» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δε θα τον αναγνωρίζατε σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον «Νίκο Γρέβια» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήτοι το δικηγόρο του «Κατακουζηνού»; Με 23 χρόνια να έχουν περάσει από την έναρξη της ιστορικής σειράς του ΑΝΤ1, σχεδόν... δε θα τον αναγνωρίζατε για το πώς είναι σήμερα.

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι μια από τις πιο επιτυχημένες στην ελληνική τηλεόραση, η οποία μέχρι σήμερα καταφέρνει να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, με τους συντελεστές της σειράς να υφίστανται σοκ από την αποκάλυψη μιας πρωταγωνίστριας.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Έτσι είναι σήμερα ο «Νίκος Γρέβιας»

Ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς χαρακτήρες της σειράς ήταν ο Νίκος Γρέβιας, ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού.

Ο Ηλίας Ζερβός, όπως είναι το κανονικό όνομα του δικηγόρου της σειράς, αποφεύγει τα φώτα και σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις, αλλά ο φακός τον... έπιασε πρόσφατα, δείχνοντας την αλλαγή στον ίδιο μετά από τόσα χρόνια.

Ηλίας Ζερβός σήμερα

Το είπε ο Χάρης Ρώμας: Επιστρέφει άμεσα το «Κωνσταντίνου και Ελένης»!

Μια «βόμβα» είχε ρίξει πριν από λίγο καιρό ο Χάρης Ρώμας, ανακοινώνοντας τότε, ότι το «Κωνσταντίνου και Ελένης» θα επέστρεφε, αν και όχι υπό τη μορφή που το γνωρίζαμε.

Οι δημιουργοί της σειράς σκέφτονταν να κάνουν ένα remake της σε μορφή ταινίας, ελπίζοντας να κατακτήσουν τη μεγάλη οθόνη. Μέσα από τον πρωινή εκπομπή του Mega, «Πάμε Δανάη», ο Άρης Καβατζίκης είχε μεταφέρει τις αποκλειστικές πληροφορίες που θέλουν τη δημοφιλέστατη σειρά να γίνεται ταινία. Οι δημιουργοί του, Χάρης Ρώμας και Άννα Χατζησοφιά είχαν θέσει τον εξής στόχο, με το project να βρίσκεται φυσικά σε πρώιμο στάδιο.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Οι επαφές των πρωταγωνιστών για τη μετατροπή της σειράς σε ταινία

Ωστόσο, το ίδιο ρεπορτάζ ανέφερε πως ο Ρώμας, που υποδύεται φυσικά το έτερον ήμισυ του πρωταγωνιστικού διδύμου, τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό, είχε προσεγγίσει την Ελένη Ράντου ώστε και αυτή να επιστρέψει στον εμβληματικό ρόλο της Ελένης Βλαχάκη. Μάλιστα, ήταν πολύ κοντά στο να απαντήσει θετικά, χωρίς όμως τελικά το θέμα να προχωρήσει.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share