Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: Στην φόρα η άγνωστη σχέση του με κορυφαίο ηθοποιό!

Όλες οι λεπτομέρειες στο φως

13 Μαΐου 2021 08:30
Αποκάλυψη «βόμβα» για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: Στην φόρα η άγνωστη σχέση του με κορυφαίο ηθοποιό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μεγάλη αποκάλυψη ήρθε στο φως πρόσφατα για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, καθώς αναφέρθηκε από κορυφαίο ηθοποιό η άγνωστη σχέση τους, αρκετά χρόνια μετά το θάνατό του.

Ο Θοδωρής Αθερίδης αναφέρθηκε στο πρόβλημα που είχε περάσει με τον αλκοολισμό και στο πώς κατάφερε να απεξαρτηθεί, αλλά και για τη φιλία του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως είχε προτείνει στον αγαπημένο ηθοποιό να επισκεφθεί την ομάδα Ανώνυμων Αλκοολικών, αλλά δεν ήθελε.

«Πρόλαβα την εποχή στην τηλεόραση που και με μισά χρήματα από αυτά που μου προσέφεραν, θα ήμουν ικανοποιημένος», αποκάλυψε ο Θοδωρής Αθερίδης, μιλώντας για τις εποχές που τα κανάλια έδιναν μέχρι και 10.000 το επεισόδιο. Μίλησε, επίσης, για τη διάσημη τηλεοπτική σειρά "Σ' Αγαπώ, Μ' Αγαπάς".

Νίκος Σεργιανόπουλος: Το σχόλιο του Θοδωρή Αθερίδη για τον ηθοποιό

Ο ίδιος πρόσθεσε επίσης: «Στους Ανώνυμους Αλκοολικούς πήγα το 1999, ήταν πριν από το “Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς”, αλλά είχα κάνει το “Είμαστε στον αέρα”. Ήμουν ανερχόμενος, φέρελπις. Δεν είχα πρόβλημα που οι άλλοι ήξεραν ότι είμαι γνωστός ηθοποιός. Δεν ντράπηκα καθόλου.

Και η προσπάθειά μου τότε να φέρω και τον Νίκο Σεργιανόπουλο στους Ανώνυμους Αλκοολικούς, ισχύει αυτό που λες, ο οποίος μου είπε “Θοδωρή, να πάω εγώ σε άγνωστους ανθρώπους και να πω με λένε Νίκο και είμαι αλκοολικός, δεν υπάρχει καμία περίπτωση”.

Του λέω “Γιατί; Αφού και αυτοί το ίδιο θα είναι”. Δεν μπορούσε να το κάνει. Το καταλαβαίνω τώρα που το ρωτάς εσύ. Δεν πήγε ποτέ ο Νίκος. Κι έτσι κόψαμε και παρέα. Γιατί μου είπαν εκεί πέρα μέσα ότι “αν συνεχίσω παρέα, αντί να τον φέρω εγώ εδώ, θα πάω εγώ πίσω”».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share