Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021

Σοκ στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Θύμα βιασμού πρωταγωνίστρια της σειράς!

Αποκάλυψη «βόμβα»

12 Μαΐου 2021 19:36
Σοκ στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Θύμα βιασμού πρωταγωνίστρια της σειράς!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ είχε προκληθεί στους συντελεστές του «Κωνσταντίνου και Ελένης», με πρωταγωνίστρια της σειράς να αποκαλύπτει, ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Η Λίλιαν Αρχοντή, που γνωρίσαμε και ως «Φιόνα», αποκάλυψε ότι έχει πέσει και η ίδια θύμα κακοποίησης και μάλιστα από κάποιον γνωστό Έλληνα ηθοποιό, με τη σειρά παράλληλα να δέχεται περικοπή.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η εξομολόγηση της «Φιόνας» για τη σεξουαλική κακοποίηση

«Έχω βιώσει κακοποίηση και ψυχολογική και λεκτική και σεξουαλική πριν από χρόνια. Έχω βιώσει κακοποίηση από πολύ μεγάλο άνθρωπο του θεάτρου στην αρχή της καριέρας μου και επειδή δεν είναι εν ζωή δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό. Είμαι στις κακοποιημένες γυναίκες και να μπω ένα μπράβο στα κορίτσια και τα αγόρια που μίλησαν. Είμαι μαζί τους», δήλωσε μεταξύ άλλων η Λίλιαν Αρχοντή.

Το είπε ο Χάρης Ρώμας: Επιστρέφει άμεσα το «Κωνσταντίνου και Ελένης»!

Μια «βόμβα» είχε ρίξει πριν από λίγο καιρό ο Χάρης Ρώμας, ανακοινώνοντας τότε, ότι το «Κωνσταντίνου και Ελένης» θα επέστρεφε, αν και όχι υπό τη μορφή που το γνωρίζαμε.

Οι δημιουργοί της σειράς σκέφτονταν να κάνουν ένα remake της σε μορφή ταινίας, ελπίζοντας να κατακτήσουν τη μεγάλη οθόνη. Μέσα από τον πρωινή εκπομπή του Mega, «Πάμε Δανάη», ο Άρης Καβατζίκης είχε μεταφέρει τις αποκλειστικές πληροφορίες που θέλουν τη δημοφιλέστατη σειρά να γίνεται ταινία. Οι δημιουργοί του, Χάρης Ρώμας και Άννα Χατζησοφιά είχαν θέσει τον εξής στόχο, με το project να βρίσκεται φυσικά σε πρώιμο στάδιο.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Οι επαφές των πρωταγωνιστών για τη μετατροπή της σειράς σε ταινία

Ωστόσο, το ίδιο ρεπορτάζ ανέφερε πως ο Ρώμας, που υποδύεται φυσικά το έτερον ήμισυ του πρωταγωνιστικού διδύμου, τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό, είχε προσεγγίσει την Ελένη Ράντου ώστε και αυτή να επιστρέψει στον εμβληματικό ρόλο της Ελένης Βλαχάκη. Μάλιστα, ήταν πολύ κοντά στο να απαντήσει θετικά, χωρίς όμως τελικά το θέμα να προχωρήσει.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share