Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» για το «Παρά Πέντε»: Οι τρεις πρωταγωνιστές που δε θα έπαιζαν ποτέ!

Οι αλλαγές που μας έκαναν να δούμε κάτι εντελώς διαφορετικό

7 Μαΐου 2021 18:50
«Βόμβα» για το «Παρά Πέντε»: Οι τρεις πρωταγωνιστές που δε θα έπαιζαν ποτέ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το «Παρά Πέντε» αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες σειρές όλων των εποχών, με τον Γιώργο Καπουτζίδη να διαμορφώνει το σκηνικό, που λατρέψαμε, μέσα από πολλές αλλαγές, οι οποίες μάλιστα μας έφεραν τρεις πρωταγωνιστές, που στην αρχή δεν υπολογίζονταν, ενώ πρόσφατα έγινε μια αποκάλυψη για αθλήτρια που θα έπαιρνε το ρόλο της «Αγγέλας».

Ο ρόλος της Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου, της πιο αγαπημένης ζάμπλουτης που πέρασε ποτέ από την ελληνική τηλεόραση, για παράδειγμα προοριζόταν αρχικά για την Κάτια Δανδουλάκη. Αυτός ήταν και ο πρώτος ρόλος από τους πέντε πρωταγωνιστικούς που είχε συλλάβει ο δημιουργός της σειράς Γιώργος Καπουτζίδης. Την Σμαράγδα Καρύδη δεν ήθελε στην αρχή ο σεναριογράφος της σειράς, καθώς θεωρούσε πως ήταν «ξινή».

Ένας ακόμα ρόλος που άλλαξε στην πορεία της σειράς ήταν αυτός της Αμαλίας, καθώς ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε αρχικά ζητήσει από την Ελένη Ράντου, την Κατιάνα Μπαλανίκα και την Ράνια Σχίζα, τις τρεις πρωταγωνίστριες των Σαββατογεννημένων, να υποδυθούν μαζί το πνεύμα.

Ο δημιουργός, καθώς έγραφε το συγκεκριμένο ρόλο, είχε στο μυαλό του τις τρεις πρωταγωνίστριες της πρώτης του τηλεοπτικής δουλειάς και όταν το συζήτησε με την Ελένη Ράντου, εκείνη τον συμβούλευσε να αναθέσει το ρόλο σε μια άλλη πρωταγωνίστρια, η οποία τελικά ήταν η – εξαιρετική και σε αυτό το ρόλο – Ζέτα Μακρυπούλια.

Παρά Πέντε: Ο λόγος που κοντέψαμε να μη δούμε ποτέ μαζί τις σούπερ γιαγιάδες

Η ηθοποιός που παραλίγο να μην παίξει ποτέ στη σειρά ήταν η Έφη Παπαθεοδώρου, δηλαδή η Θεοπούλα, η οποία αρχικά δεν ήθελε να συμμετάσχει λόγω κούρασης και τελικά πείστηκε από τη συνάδελφό της Ειρήνη Κουμαριανού, η οποία υποδύθηκε τη γιαγιά του Σπύρου, Σοφία.

Στα τελευταία γυρίσματα της σειράς, η παραγωγή σκέφτηκε να ενημερώσει τηλεφωνικά και τις δυο ηθοποιούς ότι επρόκειτο να «πεθάνουν» στο σενάριο, ώστε «να μην τους έρθει απότομα».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share