Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Patty: Δες πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της σειράς

Τρομερή αλλαγή

5 Μαΐου 2021 17:35
Patty: Δες πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της σειράς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η σειρά «Patty» προβλήθηκε στο Mega, με επιτυχία στην Ελλάδα τoν Απρίλιο το 2007 έως τον Φεβρουάριο του 2008 και κατάφερε ν' αποκτήσει πολλούς θαυμαστές.

Η Patty ήταν ένα γλυκό και πολύ συμπαθητικό κορίτσι που πολλές φορές βρισκόταν στο έλεος της Αντονέλας, του «mean girl» του σχολείου που είχε συσπειρώσει γύρω του μία ομάδα κοριτσιών που αποτελούσαν τον φόβο και τον τρόμο του σχολείου.

Η Patty που κρατούσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο μπορεί για τις ανάγκες της σειράς να φορούσε γυαλιά και σιδεράκια στα δόντια, αλλά στη πραγματικότητα δεν ήταν έτσι.

Οι μικροί πρωταγωνιστές της σειράς μεγάλωσαν και πλέον έχουν γίνει αγνώριστοι.

Παρακάτω θα δείτε την Patty

H Patty από την παιδική σειρά

Η Λάουρα Νατάλια Εσκιβέλ (Laura Natalia Esquivel) γεννήθηκε στις 18 Μαΐου 1994 και είναι γνωστή ως Λάουρα Εσκιβέλ. Είναι Αργεντίνα ηθοποιός και τραγουδίστρια, γνωστή παγκοσμίως μέσα από το ρόλο της ως Πάττυ στη σειρά Patty: Η πιο όμορφη ιστορία.

Θυμάστε τον «μικρό Μιλτιάδη» από το «Είσαι το ταίρι μου;» - Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Παναγιώτης Φιλιππαίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το ρόλο του μικρού «Μιλτιάδη Ζύγουρα» στη κωμική σειρά του MEGA, «Είσαι το ταίρι μου».

Σε ηλικία 8 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική παίζοντας σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές συνήθως ρόλους μικρών παιδιών.

Τη σεζόν 2001-2002 είχε το ρόλο του μικρότερου μέλους της οικογένειας Μπεζεντάκου που ακολουθούσε πιστά τον τρόπο διαπαιδαγώγησης της αυταρχικής μητέρας του Αννέτας (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) μέχρι που γνωρίζει τη Στέλλα (Βίκυ Σταυροπούλου) και προσπαθεί να συμβαδίσει με τον τρόπο που μεγαλώνουν τα παιδάκια της ηλικίας του.

Τα χρόνια πέρασαν και ο 30χρονος- σήμερα - Παναγιώτης Φιλιππαίος είναι απόφοιτος του τμήματος δημοσιογραφίας του Παντείου Πανεπιστημίου και είναι αγνώριστος.

Εμείς βρήκαμε τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και είδαμε πως είναι σήμερα ο τηλεοπτικός Μιλτιάδης. Εσείς θα τον αναγνωρίζατε;

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Ο Παναγιώτης Φιλιππαίος είχε υποδυθεί τον μικρό Μιλτιάδη στο είσαι το ταίρι μου

Σήμερα, ο μικρός Μιλτιάδης από το είσαι το ταίρι μου είναι 30χρονών

Ο μικρός Μιλτιάδης από το είσαι το ταίρι μου είναι αγνώριστος

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share