Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον «μικρό Μιλτιάδη» από το «Είσαι το ταίρι μου;» - Δείτε πώς είναι σήμερα

Αγνώριστος

4 Μαΐου 2021 09:27
Θυμάστε τον «μικρό Μιλτιάδη» από το «Είσαι το ταίρι μου;» - Δείτε πώς είναι σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Παναγιώτης Φιλιππαίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το ρόλο του μικρού «Μιλτιάδη Ζύγουρα» στη κωμική σειρά του MEGA, «Είσαι το ταίρι μου».

Σε ηλικία 8 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική παίζοντας σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές συνήθως ρόλους μικρών παιδιών.

Τη σεζόν 2001-2002 είχε το ρόλο του μικρότερου μέλους της οικογένειας Μπεζεντάκου που ακολουθούσε πιστά τον τρόπο διαπαιδαγώγησης της αυταρχικής μητέρας του Αννέτας (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) μέχρι που γνωρίζει τη Στέλλα (Βίκυ Σταυροπούλου) και προσπαθεί να συμβαδίσει με τον τρόπο που μεγαλώνουν τα παιδάκια της ηλικίας του.

Τα χρόνια πέρασαν και ο 30χρονος- σήμερα - Παναγιώτης Φιλιππαίος είναι απόφοιτος του τμήματος δημοσιογραφίας του Παντείου Πανεπιστημίου και είναι αγνώριστος.

Εμείς βρήκαμε τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και είδαμε πως είναι σήμερα ο τηλεοπτικός Μιλτιάδης. Εσείς θα τον αναγνωρίζατε;

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Ο Παναγιώτης Φιλιππαίος είχε υποδυθεί τον μικρό Μιλτιάδη στο είσαι το ταίρι μου

Σήμερα, ο μικρός Μιλτιάδης από το είσαι το ταίρι μου είναι 30χρονών

Ο μικρός Μιλτιάδης από το είσαι το ταίρι μου είναι αγνώριστος

Δε θα την αναγνωρίσετε: Όταν η Κατερίνα Καινούργιου έπαιζε στο «Παρά Πέντε»

Η Κατερίνα Καινούργιου αποτελεί, τη δεδομένη στιγμή, την πιο επιτυχημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης, αλλά λίγοι θυμούνται την προ 14ετία παρουσίας της στο «Παρά Πέντε», με εντελώς διαφορετική εμφάνιση.

Η σειρά στο Παρά Πέντε είναι ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε από το Mega τις τηλεοπτικές σεζόν 2005-2006 και 2006-2007. Σεναριογράφος της σειράς είναι o Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος είχε και το ρόλο ενός εκ των πέντε πρωταγωνιστών. Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 26 Σεπτεμβρίου 2005 και ολοκληρώθηκε στις 18 Ιουνίου 2007 και είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ελληνικής τηλεόρασης, με βάση τις μετρήσεις θεαματικότητας, με την παρέα να συναντάται ξανά φέτος μάλιστα.

Παρά Πέντε: Το επεισόδιο όπου συμμετείχε η Κατερίνα Καινούργιου

Όπως ενδεχομένως θα θυμάστε, στο τέλος της σειράς οι ήρωες αποκαλύπτουν τα πάντα σχετικά με μια πολύ σκοτεινή υπόθεση. Έπειτα από συζητήσεις, όμως, αποφασίζουν να βγάλουν μπροστά τη Φρίντα, ξαδέρφη του Φώτη, κάνοντάς τη την κεντρική ηρωίδα. Κι εκεί στο τελευταίο επεισόδιο του 2007 βλέπουμε και την Κατερίνα Καινούργιου. Ναι ναι καλά διαβάζεις.

Ίσως αυτή τη σκηνή να μην την είχες δει ξανά, ίσως να την είχες προσπεράσει κλαίγοντας μιας και το τελευταίο επεισόδιο ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό, όμως ναι. Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν εκεί για μερικά λεπτά ως δημοσιογράφος, παίρνοντας μαζί με άλλους συνέντευξη από την Φρίντα για τα επιτεύγματά της.

Η παρουσιάστρια είναι αρκετά διαφορετική, μελαχρινή και αγνώριστη θα τολμούσαμε να πούμε. Δίπλα της στέκεται όπως θα δεις και ο συνεργάτης της στην εκπομπή φέτος Γιάννης Πουλόπουλος, αλλά και η δημοσιογράφος Κατερίνα Σουλιώτη.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share