Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Είστε σατανικοί μ...@ς": Χαμός με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Το περιστατικό που λίγοι θυμούνται!

30 Απριλίου 2021 13:50
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι συνέβη με τον Νίκο Χατζηνικολάου; Με ποιους τα είχε βάλει λέγοντας χαρακτηριστικά: "Είστε σατανικοί μ...";

Την οργή του Νίκου Χατζηνικολάου είχε προκαλέσει ο βανδαλισμός και το γκρέμισμα του αγάλματος Phylax -πριν καιρό-, στο Παλιό Φάληρο, από αγνώστους. Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε ξεσπάσει στην εκπομπή του στον Real FM και είχε μιλήσει για "κρετίνους, ηλίθιους και σατανικούς μ@@".

Νίκος Χατζηνικολάου: Όσα είχε πει ο δημοσιογράφος

"Μόνο κρετίνους μπορεί να χαρακτηρίσει αυτούς που έριξαν το άγαλμα, αυτούς που πήγαν και το θύμιαζαν πριν. Μιλάμε για ηλίθιους και πραγματικά είναι πάρα πολύ ανησυχητικό ότι υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι στην ελληνική κοινωνία. Τρομάζει εμάς τους υπόλοιπους αυτό", είχε πει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφους στέλνοντας την καλημέρα του στον γλύπτη του Phylax, Κωστή Γεωργίου.

Νίκος Χατζηνικολάου

"Βιώνει περίοδο τεράστιας στενοχώριας. Θέλω να του πω δεν αξίζει να στενοχωριέται για ηλιθίους", είχε πει προς τον γλύπτη ο Χατζηνικολάου ξεσπώντας ακόμα περισσότερα στην πορεία.

"Έβγαλαν το συμπέρασμα ότι είναι σύμβολο του σατανά ο phylax επειδή είναι κόκκινο. Έχετε δει πόσα από τα αγάλματα του συγκεκριμένου γλύπτη είναι κόκκινα; Το 80% είναι κόκκινα. Έχετε δει τις μορφές ζώων έξω από το μουσείο στο Πεκίνο; Λοιπόν τι είναι; Η σατανική αγελάδα; Ο σατανικός ακροβάτης; Σατανικοί μ... μάλλον είναι.

Σατανικοί μαλάκες αυτοί που προσπαθούν να απαξιώσουν το σημαντικό αυτόν και μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη", είπε και πρόσθεσε: "Βέβαια πρέπει να τους δώσω και ένα bonus σε αυτούς τους βλάκες, σε αυτούς του ηλιθίους. Κατάφεραν να κάνουν γνωστό αυτόν τον καλλιτέχνη που είναι γνωστός στα πέρατα του κόσμου αλλά εδώ στην Ελλάδα δεν του έχουμε δώσει την αξία που του πρέπει.". Παράλληλα, δείτε εδώ πώς είχε ανακοινώσει τον ερχομό της κόρης του.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share