Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022

Αδιανόητο: Δείτε με ποιον ήταν κρυφά παντρεμένη η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Αποκάλυψη "βόμβα"!

16 Απριλίου 2021 11:42
Αδιανόητο: Δείτε με ποιον ήταν κρυφά παντρεμένη η Αλίκη Βουγιουκλάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε απασχολήσει τα μέσα με την προσωπική της ζωή. Έζησε έντονα και απεχθανόταν τη μοναξιά. Ωστόσο, γνωρίζατε ότι είχε παντρευτεί κρυφά;

Συγκεκριμένα, πέρα από τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, που ο έρωτας τους έχει μείνει στην ιστορία, υπήρχαν και άλλοι που τη γοήτευσαν. Από νεαρή ηλικία, είχε πάντα ένα σύντροφο στο πλευρό της. Όταν ήταν μαθήτρια στη δραματική σχολή, ερωτεύτηκε το δάσκαλό της, Αλέξη Σολωμό, με τον οποίο έκανε δεσμό. Αργότερα, η Αλίκη έκανε σχέση με τον Μάριο Πλωρίτη, ο οποίος την επηρέαζε αρκετά στις καλλιτεχνικές της αποφάσεις.

Στην αρχή της κινηματογραφικής της καριέρας, στα τέλη της δεκαετίας του ’50 συνδέθηκε ερωτικά με τον σκηνοθέτη Ντίμη Δαδίρα. Στις αρχές του ’60, η σχέση της Αλίκης με το διάδοχο Κωνσταντίνο, συζητήθηκε πολύ, τόσο στους καλλιτεχνικούς κύκλους όσο και στον Τύπο.

Ο μεγαλύτερος σταθμός στην ερωτική ζωή της Αλίκης, ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Μετά τον Παπαμιχαήλ, οι μεγαλύτεροι δεσμοί της ήταν με τον Βλάση Μπονάτσο και τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Βουγιουκλάκη - Μπονάτσος

Αλίκη Βουγιουκλάκη - Ο μυστικός γάμος

Η Αλίκη ήταν η εθνική σταρ. Ο κόσμος την αγαπούσε και ήθελε να μαθαίνει τα πάντα για την προσωπική της ζωή. Οι περισσότερες σχέσεις της, γίνονταν γνωστές πριν καν τις μάθει η μάνα της. Όμως, όταν ήθελε να κρύψει κάτι, μπορούσε να το καταφέρει. Αυτό το απέδειξε, με το μυστικό της γάμο στις αρχές της δεκαετίας του ’80.

Η Αλίκη με τον τότε αγαπημένο της Κύπριο επιχειρηματία, Γιώργο Ηλιάδη, αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, αλλά δεν ήθελαν ο γάμος τους να μαθευτεί. Όσο και αν αυτό φαινόταν ακατόρθωτο, το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά, στην Παναγία Γοργοεπήκοο, το εκκλησάκι δίπλα στη Μητρόπολη των Αθηνών. Για τον γάμο, γνώριζαν μόνο 5-6 στενοί φίλοι του ζευγαριού.

κρυφός γάμος Αλίκης Βουγιουκλάκη

Με την ίδια μυστικότητα, βγήκε και το διαζύγιο του ζευγαριού λίγο καιρό μετά. Η σχέση τους είχε τελειώσει, αλλά ελάχιστοι γνώριζαν την ύπαρξή της. Η ίδια η Αλίκη, σχεδόν μια δεκαετία μετά, παραδέχτηκε ότι παντρεύτηκε κρυφά με το Γιώργο Ηλιάδη, σε συνέντευξή της στον Χατζηνικολάου. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τη σοκαριστική κίνηση της Βουγιουκλάκη μετά το διαζύγιο με τον Παπαμιχαήλ.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share