Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δημήτρης Παπαμιχαήλ - Δέσπω Διαμαντίδου: Μαζί στο γάμο της Τζένης Καρέζη με τον Ζάχο Χατζηφωτίου (photo ντοκουμέντο)

Η σπάνια φωτογραφία που λίγοι θυμούνται!

16 Φεβρουαρίου 2021 13:45
Δημήτρης Παπαμιχαήλ - Δέσπω Διαμαντίδου: Μαζί στο γάμο της Τζένης Καρέζη με τον Ζάχο Χατζηφωτίου (photo ντοκουμέντο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις 7 Μαΐου του 1962, πραγματοποιήθηκε o κοσμικός γάμος της Τζένης Καρέζη με τον Ζάχο Χατζηφωτίου. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί μόλις λίγους μήνες νωρίτερα, στο Λονδίνο. Στο γάμο τους, στην Αγία Φιλοθέη, οι καλεσμένοι ήταν 500 και οι… απρόσκλητοι 5.000. Και σε αυτό το σπάνιο κλικ (που θα δείτε παρακάτω) από το τόσο σημαντικό γεγονός των δύο αγαπημένων, βλέπουμε την πρωταγωνίστρια να ποζάρει με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τη Δέσπω Διαμαντίδου.

Συγκεκριμένα, στον επίσημο λογαριασμό για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, τον οποίο διαχειρίζεται ο γιος του, Γιάννης, δημοσιεύτηκε η εν λόγω φωτογραφία, όπου βλέπουμε τον ηθοποιό με την τότε σύντροφό του, Δέσπω Διαμαντίδου, στο γάμο της καλής του φίλης και συναδέλφου.

"Ο Δημήτρης με την Δέσπω Διαμαντίδου στο γάμο της Τζένης Καρέζη με τον Ζάχο Χατζηφωτίου στην Αγία Φιλοθέη στις 7 Μαΐου του 1962" γράφει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στη λεζάντα της φωτογραφίας. Στο υπέροχο ενσταντανέ, η πρωταγωνίστρια του ελληνικού σινεμά είναι πραγματικά πανέμορφη στο υπέρκομψο νυφικό της.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ γνώρισε τη Δέσπω Διαμαντίδου το 1955, στην παράσταση του Εθνικού, Εκάβη, όταν εκείνος ακόμα ήταν σπουδαστής κι εκείνη καταξιωμένη πρωταγωνίστρια. Άλλωστε, τους δυο τους, τους χώριζαν 18 ολόκληρα χρόνια. Αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να ερωτευτούν παράφορα.

Ο νεαρός τότε, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, φαίνεται πως μαγεύτηκε από την πρώτη στιγμή από την ευγενική προσωπικότητά της ηθοποιού. Ο έρωτας δεν άργησε να έρθει και για τη Δέσπω και ανάμεσά τους αναπτύχθηκε αμέσως μία τρυφερή σχέση. Μιας και αναφερθήκαμε στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, διαβάστε εδώ περισσότερα για τη διαθήκη του.

Δείτε τη φωτογραφία:

Δημήτρης Παπαμιχαήλ - Δέσπω Διαμαντίδου

Παπαμιχαήλ: Η σοκαριστική κίνηση της Βουγιουκλάκη μετά το διαζύγιο

Η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ έκανε μία κίνηση η οποία κανείς δεν την περίμενε και τους σόκαρε όλους στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα η Ελληνίδα ηθοποιός είχε πραγματοποιήσει κάποτε μία απαγορευμένη φωτογράφιση. Ήταν για λογαριασμό του περιοδικού «Φαντάζιο». Συγκεκριμένα, είχε λάβει χώρα το 1975. Η σταρ φορά ένα μαύρο διαφανές κορμάκι στο εξώφυλλο του περιοδικού. Επίσης, ο τίτλος προετοιμάζει για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στις εσωτερικές σελίδες.

«Σέξι όσο ποτέ άλλοτε. Μια "βασίλισσα" μιλάει στο Φαντάζιο για τα 20 χρόνια της βασιλείας της. Τα καλλιτεχνικά και τα προσωπικά της σχέδια, τη μοναξιά της». Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ήδη 41 ετών, είχε πάρει διαζύγιο από τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και έκανε στροφή στην προσωπική της ζωή, απελευθερωμένη από βάρη και ταμπού.

undefined

Στο επίμαχο τεύχος του Φαντάζιο, η φωτογράφος την είχε πείσει να υπάρχει και μια πιο αποκαλυπτική λήψη, στην οποία θα αποκάλυπτε το στήθος της. Η φωτογράφιση έγινε, αλλά όταν η ηθοποιός είδε τις φωτογραφίες εκτυπωμένες, μετάνιωσε και ζήτησε να αποσυρθούν. Λέγεται ότι φοβήθηκε, ότι οι συγκεκριμένες πόζες θα φόρτιζαν την αντιδικία της με τον Παπαμιχαήλ και πιθανόν να επηρέαζαν τη δικαστική απόφαση για την επιμέλεια του παιδιού της.

Τι συνέβη με την κυκλοφορία του περιοδικού

Το περιοδικό κυκλοφόρησε χωρίς όλες τις επίμαχες πόζες και όπου χρειάστηκε «έπεσε μαχαίρι». Το 1975, η φωτογράφιση θεωρήθηκε προκλητική, αν και δεν ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Τα ήθη ήταν πολύ συντηρητικά και το photoshop ανύπαρκτο. Η Βουγιουκλάκη, πάντως, όπως βλέπετε, ήταν γοητευτική και διατηρούσε το κορμί της νεανικό, με την αιώνια δίαιτα που έκανε, καταπιέζοντας, όσο ελάχιστες καλλιτέχνιδες, τον εαυτό της και την έμφυτη βουλιμία της. Ήταν η απόλυτη επαγγελματίας, όπως μαρτυρούν όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί της.

Δείτε το εξώφυλλο:

undefined

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share