Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021

Σε τραγική κατάσταση η Αθηνά Ωνάση: Ένα βήμα πριν από την απόλυτη κατάρρευση

Δύσκολες ώρες για την κληρονόμο

14 Φεβρουαρίου 2021 07:38
Σε τραγική κατάσταση η Αθηνά Ωνάση: Ένα βήμα πριν από την απόλυτη κατάρρευση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν είναι κρυφό όλα αυτά τα χρόνια, ότι η Αθηνά Ωνάση έχει περάσει αρκετές δύσκολες στιγμές, μεταξύ άλλων, με την «χρυσή» κληρονόμο να μην μπορεί να κρύψει, ειδικά μετά το διαζύγιο με τον Αλβάρο, την τραγική της κατάσταση, που αποτυπώθηκε στην απώλεθα πολλών κιλών.

Η Αθηνά Ωνάση παραβρέθηκε προ ετών στους ιππικούς αγώνες της Ρώμης που τελούν υπό την αιγίδα της και όσοι τη συνάντησαν εκεί, έμειναν έκπληκτοι από τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της. Η Αθηνά είχε χάσει πολλά κιλά με πολλούς να λένε χαρακτηριστικά ότι είχε γίνει «σκιά» του εαυτού της, ενώ κυκλοφορούσε η φήμη ότι η κατάθλιψη τη βασάνιζε εδώ και καιρό, αν και «φωτιά» έριξαν οι φήμες περί μιας σχέσης της.

Αθηνά Ωνάση τραγική κατάσταση

Αθηνά Ωνάση: Ο λόγος της δυσχερούς της κατάστασης

Η τόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Αθηνάς δε θα μπορούσε να μη συνδεθεί με την προσωπική ευτυχία που βιώνει ο πρώην σύζυγός της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο ο οποίος ζει σε πελάγη ευτυχίας με την αγαπημένη του, Ντενίζ Σεβέρο. Το γεγονός αυτό, υποστηρίζουν πολλοί, ότι αποτελεί την κυριότερη αιτία της ψυχολογικής κατάρρευσης της Αθηνάς.

"Ήθελε να κάνω σ@ξ με φίλους του": Σοκ για την Αθηνά Ωνάση

Συγκλονιστικές ήταν οι αποκαλύψεις για τον πρώην άντρα της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, καθώς ένα call girl τον είχε καταγγείλει. Τι είχε αποκαλύψει;

Αναλυτικά, η ίδια είχε κάνει νέες "πικάντικες" αποκαλύψεις για τον Αλβάρο, όπου διατηρούσαν σχέση για 8 χρόνια, ενώ ήταν παντρεμένος με την Ωνάση! Οι αποκαλύψεις του πρώην call girl βοήθησαν την κληρονόμο να μην πληρώσει εκατοντάδες εκατομμύρια στον Αλβάρο, που ζητούσε στο δικαστήριο.

Αθηνά Ωνάση: Όσα είχε πει το call girl για τον πρώην της

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Νίκι Τ., της οποίας το επίθετο δεν έχει δημοσιευθεί, γνώρισε τον Αλβάρο τον Ιανουάριο του 2006, όταν εκείνη εργαζόταν ως συνοδός πολυτελείας. Ο Βραζιλιάνος ιππέας της συστήθηκε με το όνομα "Ρομέ", αφού δεν ήθελε να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του.

Αθηνά Ωνάση - Αλβάρο χωρισμός

"Τον γνώρισα την περίοδο που εργαζόμουν ως call girl. Δεν ήξερα ποιος ήταν. Είχα ακουστά την οικογένεια Ωνάση, αλλά τίποτα για τον Ντόντα", έχει πει. Η ίδια ανέφερε, μάλιστα, ότι χρειάστηκε 5 χρόνια προκειμένου να αντιληφθεί με ποιον στ' αλήθεια μοιραζόταν το κρεβάτι και τη ζωή της.

"Ήταν το 2011, όταν παρακολουθούσα στην τηλεόραση ιππικούς αγώνες και ανάμεσα σε άλλους Βραζιλιάνους ιππείς αναγνώρισα τον Ντόντα. Μετά από αυτό τον ενημέρωσα ότι ήξερα πλέον ποιος είναι, αλλά τον διαβεβαίωσα ότι τίποτα δεν θα άλλαζε ανάμεσα μας. Τότε ξεκινήσαμε και τα κοινά ταξίδια. Τον ακολούθησα στο Ρίο για να παρευρεθώ στο "Athina Onassis The Red File". Σιγά-σιγά εκείνος άρχισε να μου εμπιστεύεται πολλά οικογενειακά μυστικά, για παράδειγμα, τους λόγους που η Αθηνά δεν μιλούσε πλέον με τον πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ".

Μιλώντας στον Αλέξη Μανθεάκη, η συνοδός πολυτελείας αποκάλυψε τα πάντα! Από τις ακριβείς ημερομηνίες των ταξιδιών που πραγματοποιούσαν, τα ονόματα των ξενοδοχείων όπου διέμεναν, μέχρι και την ταυτότητα των φίλων του με τους οποίους συνευρισκόταν τακτικά.

Επιπλέον, αποκάλυψε τη διαστροφή του Ντόντα να τη βάζει να κάνει σ@ξ με τους φίλους και συναθλητές του. Είχε πει χαρακτηριστικά: "Ήταν επιθυμία του Αλβάρο να κάνω σ3ξ με φίλους του. Μία φορά έκανα σ3ξ με έναν από αυτούς μέσα στο αυτοκίνητο του και ένας άλλος μας παρακολουθούσε. Πολλές φορές πήγαινα στη Βραζιλία απλώς για να κάνω σ3ξ".

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share