Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Βόμβα» στη βασιλική οικογένεια: Ζευγάρι ο Χάρι με την Αθηνά Ωνάση!

«Όργιο» φημών που φέρνει τα πάντα στον αέρα!

13 Φεβρουαρίου 2021 07:05
«Βόμβα» στη βασιλική οικογένεια: Ζευγάρι ο Χάρι με την Αθηνά Ωνάση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βόμβα» είχε πέσει προ ετών στη βασιλική οικογένεια, καθώς έντονη είχε γίνει η φήμη, ότι ο Πρίγκιπας Χάρι με την Αθηνά Ωνάση ήταν ζευγάρι, λίγο μετά το σκληρό διαζύγιο της «χρυσής» κληρονόμου με τον Αλβάρο.

«Μπορεί να μην έχει έλλειψη σε γυναίκες θαυμάστριες, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται πως θέλει πάντα να προσφέρει βοήθεια σε ένα κορίτσι με ραγισμένη καρδιά - δίνοντας έναν ώμο για να κλάψει η καλή του φίλη Αθηνά Ωνάση, μετά τον τραυματικό χωρισμό της», έγραφε το δημοσίευμα του περιοδικού New Idea της Αυστραλίας, επικαλούμενο insider πληροφορίες από πηγή πολύ κοντά στα πρόσωπα και τη βρετανική βασιλική οικογένεια, με μια ακόμη πρόσφατη ομολογία για την κληρονόμο να σοκάρει.

Αθηνά Ωνάση με Χάρι

Αθηνά Ωνάση: «Όργιο» φημών για τη σχέση με τον Πρίγκιπα Χάρι

Σύμφωνα, πάντα, με το περιοδικό, η Αθηνά ήταν καταρρακωμένη όταν ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας της της αποκάλυψε πως ο επί δέκα χρόνια σύζυγός της, Alvaro de Miranda Neto (ή πιο γνωστός ως 'Doda'), την απατούσε με γυναίκα από το χώρο της ιππασίας. «Ο Harry γνώριζε την Αθηνά για χρόνια. Βρίσκεται διαρκώς στη διεθνή σκηνή της ιππασίας και έχουν πολλούς κοινούς φίλους», αποκάλυψε η στενή φίλη της βασιλικής οικογένειας και πρώην συμμαθήτρια της Kate Middleton, Jessica Hay, στο New Idea.

Φωτογραφίες από τη βίλα που μένει η Αθηνά Ωνάση για πρώτη φορά στη δημοσιότητα

Η ζωή της πλουσιότερης γυναίκας στον κόσμο -δείτε εδώ την περιουσία της-, όπως είχε παλιότερα ανακηρυχθεί από το περιοδικό Forbes, δείχνει περίτρανα ότι τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία. Η Αθηνά Ωνάση, πριν από το χωρισμό της με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο είχε ξοδέψει το αστρονομικό ποσό των 14 εκατομμυρίων για να αποκτήσει μια πολυτελή βίλα στην Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ωστόσο, δεν πρόλαβε να τη χαρεί με τον αγαπημένο της, αφού λίγο αργότερα ήρθε το τέλος στο γάμο τους μετά από 10 χρόνια.

έπαυλη Αθηνάς Ωνάση

Αθηνά Ωνάση: Πώς είναι η βίλα που είχε αγοράσει;

Η βίλα είναι χτισμένη μέσα σε ένα οικόπεδο 2 στρεμμάτων και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 6 μαρμάρινα μπάνια, μια μοντέρνα κουζίνα και φυσικά όλες τις ανέσεις που “επιβάλλεται” να έχει. Η υπερπολυτελής κατοικία βρίσκεται στην Φλόριντα, είναι 480 τ.μ. και δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει επίγειο παράδεισο όχι μόνο του ζευγαριού και των αγαπημένων τους αλόγων αλλά και των επίδοξων εραστών.

βίλα Αθηνάς Ωνάση

Χαρακτηρίζεται από μοντέρνες πινελιές αλλά παραμένει σε κλασικό ύφος. Το στοιχείο της πέτρας χρησιμοποιείται σε αρκετά σημεία της οικίας ενώ το γκρι και το λευκό είναι τα χρώματα που κυριαρχούν στην εξωτερική όψη της έπαυλης. Είναι όμως αλήθεια πως στο συγκεκριμένο συγκρότημα έχει δοθεί περισσότερη έμφαση στη στέγαση των αλόγων παρά στην ίδια την κατοικία.

Αθηνά Ωνάση σπίτι

Μπορεί η είδηση τους χωρισμού του ζευγαριού να είχε σκάσει σα βόμβα, ωστόσο η χρυσή κληρονόμος δείχνει όλη της την αγάπη στα αγαπημένα της άλογα με τους υπερσύγχρονους στάβλους της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share