Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Χαμός με την Αθηνά Ωνάση: Αυτή είναι η πραγματική σημασία του κρυφού της τατουάζ

Τι ακριβώς απεικονίζει;

15 Ιανουαρίου 2021 06:58
Χαμός με την Αθηνά Ωνάση: Αυτή είναι η πραγματική σημασία του κρυφού της τατουάζ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμό φέρνει και πάλι η Αθηνά Ωνάση, με άπαντες να έχουν ασχοληθεί για ορισμένα… μυστικά της ζωής της, όπως είναι το κρυφό τατουάζ στο σώμα της, καθώς και το τι αυτό σημαίνει.

Η γνωστή κληρονόμος, της οποίας βγήκε στην φόρα και όλη η περιουσία που διαθέτει, σπανίως απασχολεί τα ΜΜΕ γιατί πολύ απλά ξέρει να κρατάει κρυφή την ιδιωτική και προσωπική της ζωή. Η ίδια μετά το διαζύγιό της με τον Αλβάρο είχε απομονωθεί αλλά πριν από σχεδόν τρία χρόνια εμφανίστηκε στο Longines Global Champions Tour 2018, που πραγµατοποιήθηκε στο Μαϊάµι των ΗΠΑ.

Η διοργάνωση έλαβε χώρα στις αρχές Απριλίου και ίππευσαν, πέραν της Αθηνάς, πολλές προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ. Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση αγωνίστηκε την πρώτη µέρα των αγώνων, στις 5 Απριλίου, στην οµάδα «St Tropez Pirates», και κατέλαβε την 12η θέση και χρηµατικό έπαθλο 10.969 ευρώ, ενώ την προηγούμενη στην ίδια κατηγορία είχε καταλάβει την 9η θέση.

Αθηνά Ωνάση: Τι σημαίνει το… κρυφό της τατουάζ;

Αυτό όμως που έπιασε ο φακός των φωτογράφων ήταν ένα µικρό και διακριτικό κινεζικό ιδεόγραµµα, που είναι εµφανές µόνο αν τα µαλλιά της είναι µαζεµένα. Στον κόσµο των τατουάζ το σύµβολο «µεταφράζεται» ως «peaceful», δηλαδή γαλήνιος, ειρηνικός.

∆ύσκολα µπορεί κανείς να ερµηνεύσει αυτή την επιλογή της Αθηνάς, αλλά πιθανότατα αποτυπώνει την ανάγκη της για εσωτερική και εξωτερική ηρεµία και γαλήνη.

Είναι, άλλωστε, γνωστό ότι οι «αναταράξεις» δεν της αρέσουν καθόλου. ∆εν γνωρίζουµε αν το συγκεκριµένο tattoo είναι το µοναδικό που κοσµεί το σώµα της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση, αλλά ο συµβολισµός δείχνει πολλά για την ίδια και το «status quo» της.

"Παλεύει για την ζωή της και...": Απίστευτη αποκάλυψη για την Αθηνά Ωνάση!

Ποια η απαράδεκτη συμπεριφορά της Αθηνάς Ωνάση στο συνεργάτη της Αλέξη Μανθεάκη; Τι είχε κάνει; Έγινε η αποκάλυψη αρκετό καιρό μετά.

Μετά από είκοσι χρόνια συνεργασίας με την οικογένεια διακόπτει κάθε επικοινωνία με την Αθηνά Ωνάση εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση. Ο λόγος για τον Αλέξη Μανθεάκη, ο οποίος αμέσως μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του, αποκαλύπτει τον λόγο.

Αθηνά Ωνάση: Διαβάστε όσα αποκάλυψε ο πρώην συνεργάτης της

"Διακόπτω για πάντα τη σχέση μου με την Αθηνά Ωνάση. Είναι αχάριστη και άπονη, γιατί τη χρειάστηκα μια φορά στα 20 χρόνια της σχέσης μας, εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού χειρουργείου που έκανε η σύζυγός μου και εκείνη μου γύρισε την πλάτη. Έμαθα, μάλιστα, ότι τσατίστηκε και εκνευρίστηκε που τόλμησα να ζητήσω τη συμπαράστασή της!" είπε ο Αλέξης Μανθεάκης.

Αθηνά Ωνάση

"Από τη μία έχω δεχθεί πολλά μηνύματα από την ίδια και τον δικηγόρο της, με τα οποία με ευχαριστούν για τη μεγάλη βοήθεια που της προσέφερα στο διαζύγιό της… Από την άλλη, όταν της ζητάω μια προσωπική χάρη, μου συμπεριφέρεται με τον χειρότερο τρόπο!", λέει στην espresso ο Αλέξης Μανθεάκης για την Αθηνά Ωνάση και συνεχίζει:

"Ξέρεις τι είναι η γυναίκα μου να παλεύει για τη ζωή της στο χειρουργείο, εγώ να στέλνω από το διπλανό δωμάτιο προσωπικό μήνυμα στην Αθηνά Ωνάση για βοήθεια κι εκείνη, όχι μόνο να αδιαφορεί, αλλά να μου λέει "ούτε ένα ευρώ" μέσω του δικηγόρου της;

Πληγώθηκα τόσο πολύ, γιατί συνειδητοποίησα πως 20 χρόνια από τη ζωή μου πήγαν τελικά χαμένα… Γι’ αυτό μετά την περιπέτεια τον Νοέμβριο του 2017 έστειλα ένα email στον δικηγόρο της και του ανακοίνωσα ότι για μένα η σχέση με την Αθηνά, που έχει μια καρδιά από πέτρα, τελειώνει εδώ.

Ότι δεν θέλω καμία επαφή πλέον μαζί της και να μη σκεφτεί ποτέ να με ενοχλήσει. Κλείνω εδώ το κεφάλαιο Αθηνά Ωνάση!" συμπλήρωσε ο Αλέξης Μανθεάκης.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share