Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

«Ο Αλβάρο έφτανε σε σημείο να...» - Αποκάλυψη «βόμβα» για την απιστία στην Αθηνά Ωνάση

Τι ανέφερε κοντινό τους πρόσωπο;

3 Ιανουαρίου 2021 10:00
«Ο Αλβάρο έφτανε σε σημείο να...» - Αποκάλυψη «βόμβα» για την απιστία στην Αθηνά Ωνάση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκάλυψη «βόμβα» υπήρξε για την απιστία του Αλβάρο στην Αθηνά Ωνάση τον καιρό, στον οποίο ήταν μαζί, με τις λεπτομέρειες να έρχονται στο φως από τον πρώην προσωπικό σύμβουλο της οικογένειας της κληρονόμου, Αλέξη Μανθεάκη.

Ο ίδιος ανέφερε ότι ο Ντόντα κατάφερε να έχει διπλή ζωή για τόσο καιρό, λόγω του σχεδίου που είχε στήσει για να συναντά την ερωμένη του. Το σχέδιο περιείχε από μεταμφιέσεις, μέχρι και «αλλαγή» ταυτότητας για να συναντήσει την άλλη γυναίκα, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα η Αθηνά Ωνάση να μην καταλάβει τίποτα, με το σάλο παράλληλα να επικρατεί για τις σπουδές της.

«Είναι ένα αντίγραφο του φακέλου. Περιέχει τα γράμματα μεταξύ τους, τα αεροπορικά εισιτήρια της κοπέλας. Το ξενοδοχείο που έμενε η Αθηνά στην Βραζιλία και ήταν η κοπέλα στο ίδιο. Η Αθηνά ήρθε σε μένα για εκδίκηση. Ο Ντόντα ήταν μαζί της από τον πρώτο μήνα του γάμου και ήταν για 8,5 χρόνια σε παράλληλη σχέση. Έβαζε περούκα και έλεγε ότι είναι Αργεντίνος για να την συναντήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως κι αυτός ήταν ο λόγος που η κληρονόμος της μεγάλης περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση δεν έμαθε ποτέ επί 8,5 χρόνια ότι ο σύζυγος της βρισκόταν τόσο συχνά με μία άλλη γυναίκα.

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε, πως ο συγκεκριμένος φάκελος, ήταν απόφαση της Αθηνάς να κατατεθεί καθώς βοήθησε στην απόφαση του δικαστηρίου, ώστε να βγει το διαζύγιο σε κοινή συναίνεση.

Αθηνά Ωνάση Αλβάρο απιστία

Η σκληρή πλευρά της Αθηνάς Ωνάση

Ιδιαίτερη αναφορά στο πρόσωπο της Αθηνάς Ωνάση, γίνεται στο βιβλίο του κ. Μανθεάκη, ο οποίος ανέφερε ότι η χρυσή κληρονόμος είναι αρκετά σκληρή.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος, ισχυρίστηκε, ότι ενώ τη βοήθησε προσκομίζοντας στους δικηγόρους της στοιχεία για τη διπλή ζωή του Αλβάρο, γλιτώνοντας τη από αποζημιώσεις και οικονομικές αξιώσεις εκατομμυρίων δολαρίων, εκείνη όταν ο Αλέξης Μανθεάκης χρειάστηκε τη βοήθεια της τον αντιμετώπισε με ψυχρότητα.

Δεν είναι τυχαίο, ότι ο ίδιος αφιέρωσε δύο κεφάλαια στην Αθηνά και όχι για τους σωστούς λόγους. Στο ένα την αποκαλεί «κούκλα από ατσάλι» αναφέροντας παραδείγματα για το σκληρό πρόσωπο της, όπως ότι, όταν τραυματίστηκε το αγαπημένο της άλογο, το οποίο ενώ θα μπορούσε να φροντίσει να χειρουργηθεί και να το αφήσει να ζήσει, έδωσε εντολή να το θανατώσουν, αφού δεν της ήταν πια χρήσιμο.

Το άλλο παράδειγμα που αναφέρει ο κ. Μανθεάκης, ήταν όταν έκοψε το οικονομικό επίδομα στη θεία της, Όλγας Ωνάση, αν και μετά από χρόνια της το έδωσε ξανά για να μπορούν να ζουν εκείνη και τα δυο της παιδιά.

Τα παραπάνω περιστατικά, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, δεν ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τον κ. Μανθεάκη να διακόψει τις σχέσεις του με την Αθηνά, αλλά κυρίως προσωπικοί λόγοι.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share