Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σάλος με Ματέο Παντζόπουλο και Ελένη Μενεγάκη: Το ταξίδι πριν από τον κορωνοϊό που «άναψε φωτιές»!

Τι συνέβη;

28 Δεκεμβρίου 2020 20:53
Σάλος με Ματέο Παντζόπουλο και Ελένη Μενεγάκη: Το ταξίδι πριν από τον κορωνοϊό που «άναψε φωτιές»!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλος είχε επικρατήσει με τον Ματέο Παντζόπουλο και την Ελένη Μενεγάκη, με ένα ταξίδι τους πριν από τον κορωνοϊό να «ανάβει φωτιές», εξαιτίας της… κρυφής αναχώρησης για Μαλδίβες.

Συγκεκριμένα, η διάσημη παρουσιάστρια, για την οποία δημοσιεύθηκε μια φωτογραφία προ 25ετίας που προκαλεί πανικό, είχε πει το 2015, ότι για εκείνα τα Χριστούγεννα ήθελε να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει με την οικογένειά της, αλλά τελικά έφυγε ινκόγκνιτο με τον Ματέο και τα τρία παιδιά της Άγγελο, Λάουρα και Βαλέρια για Μαλδίβες. Σε ένα ταξίδι που διήρκεσε λίγες μέρες.

Η «σύλληψη» από τον φακό και η γρήγορη επιστροφή

Ο φωτογραφικός φακός δημοσίευσε φωτογραφίες από την αναχώρηση της παρουσιάστρια για τον εξωτικό προορισμό. Η Ελένη, ντυμένη casual με φόρμα sugarfree, ο Ματέο, ο 13χρονος Άγγελος, η 10χρονη Λάουρα και η 8χρονη Βαλέρια, πήγαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 17 Δεκεμβρίου, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 23:10 και αναχώρησαν, μία ώρα αργότερα, για Ντόχα. Από εκεί συνέχισαν αεροπορικώς για Μαλδίβες.

Το ζευγάρι, μαζί με τα τρία παιδιά της Ελένης έκανε χριστουγεννιάτικες διακοπές στις Μαλδίβες και πριν από δύο χρόνια. Ωστόσο, αυτό το ταξίδι δεν κράτησε πολύ, αφού η Ελένη ήθελε να είναι πίσω την Πρωτοχρονιά για να κάνει την αλλαγή στο σπίτι στα Μελίσσια, μαζί με την κόρη της Μαρίνα. Η μικρή, λόγω ηλικίας, δεν μπορούσε να βρεθεί μαζί με την διάσημη μαμά της και έμεινε πίσω με τους παππούδες.

Χαμός με Ελένη Μενεγάκη και Λιλίκα Παντζοπούλου στο instagram - Τι συμβαίνει;

Δυο φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη στο instagram ήταν αρκετές για να ξεσηκώσουν το κοινό της στο instagram και να την κάνουν με ένα της σχόλιο να προδώσει το υποκοριστικό που έχει δώσει στην πεθερά της, Λιλίκα Παντζοπούλου.

Οι σχέσεις τους είναι δεδομένο και επιβεβαιωμένο πως είναι άριστες. Η Λιλίκα που είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης του instagram δεν αφήνει ασχολίαστη σχεδόν καμία... διαβάστε περισσότερα για την Ελένη Μενεγάκη και την Λιλίκα Παντζοπούλου στο Youweekly.gr

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share