Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χαμός για Μενεγάκη-Παντζόπουλο: Το αποκαλυπτικό βίντεο που λέει τα πάντα για το γάμο τους

Τι είπε ο Γέροντας Ευδόκιμος;

21 Δεκεμβρίου 2020 20:10
Χαμός για Μενεγάκη-Παντζόπουλο: Το αποκαλυπτικό βίντεο που λέει τα πάντα για το γάμο τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός επικράτησε για την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο, καθώς ένα αποκαλυπτικό βίντεο φέρνει στο φως κάθε πληροφορία, που θα θέλαμε να μάθουμε για το γάμο τους.

Ο γέροντας Ευδόκιμος είναι αυτός που βάφτισε την μικρή Μαρίνα, την κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που φέρεται να έχει τελέσει το γάμο του ζευγαριού στην Άνδρο.

Η απάντησή του για το... μυστήριο

Η κάμερα της εκπομπής «LaBiri» τον συνάντησε στην παρουσίαση του βιβλίου του «Μαγειρεύοντας με τον γέροντα Ευδόκιμο» το οποίο εκδόθηκε πρόσφατα.

Φυσικά, ρωτήθηκε για το πολυσυζητημένο μυστήριο και με την ελπίδα ότι θα μπει ένα τέλος στο «μυστήριο», τη στιγμή που αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια σχετικά με την νέα εγκυμοσύνη.

Σάλος με την διαθήκη της Ελένης Μενεγάκη: Η αμύθητη περιουσία που κληρονομεί ο Άγγελος Λάτσιος!

Ελένη Μενεγάκη διαθήκη: Τη διαθήκη της φέρεται να έκανε η παρουσιάστρια γυρνώντας από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Άνδρο.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, με το που επέστρεψε στην Αθήνα πραγματοποίησε συναντήσεις με συμβολαιογράφους προκειμένου να μοιράσει την περιουσία της στην οικογένειά της.

Τα πάντα κληρονομούν οι δικοί της άνθρωποι, με το περιοδικό να επικεντρώνεται σε όσα η Ελένη Μενεγάκη αφήνει στον μεγάλο της γιο με τον Γιάννη Λάτσιο, Άγγελο.

Ο 17χρονος σήμερα Άγγελος, κληρονομεί την πολυκατοικία με τα 12 διαμερίσματα στην Κάρυστο. Αυτή τη στιγμή, τα ενοίκια εισπράττει η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη, Ζέτα.

Από αυτά τα διαμερίσματα εξαιρείται ένα ποσοστό της τάξεως του 20%, το οποίο κληρονομεί ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος.

Στα χέρια του Άγγελου Λάτσιου, θα περάσει και το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στο Ελληνικό, στο οποίο η ίδια έμενε πριν παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο και ένα ακόμα σπίτι στην Χαλκιδική το οποίο όμως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν το σπίτι θα ανακατασκευαστεί ή αν θα πουληθεί.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share