Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ μπροστά σε όλο τον κόσμο για Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη - Τι συνέβη;

Χαμός για το ζευγάρι

21 Δεκεμβρίου 2020 19:19
Σοκ μπροστά σε όλο τον κόσμο για Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη - Τι συνέβη;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκλήθηκε μπροστά σε όλο τον κόσμο για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, με ένα μοναδικό περιστατικό να συμβαίνει στον αέρα της εκπομπής τους.

«Ναι, γεια σας. Μιλάω με τον κύριο Κατσούλη και την κυρία Καραβάτου;» ακούστηκε μια ανδρική φωνή η οποία επενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου», με το ζευγάρι να έχει ζήσει πρόσφατα «βαθύ» πόνο από μια είδηση.

Οι παρουσιαστές απάντησαν θετικά και ο συγκεκριμένος κύριος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής του Star Channel. «Τόσο καιρό προσπαθώ να μιλήσω και δεν τα έχω καταφέρει» εξέφρασε το παράπονο του ο τηλεθεατής.

«Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό αλλά τώρα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε» απάντησε ο Κρατερός Κατσούλης και θέλησε να μάθει περισσότερα για τον τηλεθεατή που κάλεσε στην εκπομπή.

Η απίθανη φάρσα στην εκπομπή

Ο άντρας ο οποίος κάλεσε στην εκπομπή δήλωσε πως λέγεται Δημήτρης, είναι 43 χρονών, μένει στη Λιβαδειά, έχει ελιές από τις οποίες βγάζει λάδι, και έχει μηνιαίο εισόδημα 5.000 ευρώ τον μήνα. Ο Δημήτρης πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή γιατί επιθυμούσε να κάνει γνωριμία για να φτιάξει τη ζωή του. Ζήτησε μια κοπέλα που να ακούει Ζόζεφιν ενώ δεν έκρυψε την προτίμηση του στην Τζώρτζια Γεωργίου.

Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου θέλησαν να μάθουν περισσότερα για τον τηλεθεατή τους.

«Καλημέρα παιδιά, ο Δημήτρης ο Μακαλιάς είμαι!» αποκάλυψε ο ηθοποιός μετά από αρκετή ώρα και οι παρουσιαστές ξεκαρδίστηκαν στα γέλια.

«Πάγωσε» με το νέο πρόβλημα υγείας του Κρατερού Κατσούλη η Κατερίνα Καραβάτου - Δύσκολες στιγμές

«Πάγωσε» η Κατερίνα Καραβάτου με την κατάσταση του Κρατερού Κατσούλη, με το δεύτερο να αντιμετωπίζει ένα νέο πρόβλημα υγείας και το ζευγάρι να βιώνει δύσκολες στιγμές.

Η Κατερίνα Καραβάτου είχε ανοίξει μόνη της την εκπομπή για δύο σερί μέρες και με το «καλημέρα» αναφέρθηκε στην απουσία του συζύγου της.

«Καλημέρα κυρίες και κύριοι καλωσορίσατε στη «Φωλιά των Κου Κου». Είναι μία ημέρα που δεν είναι πάλι εδώ ο Κρατερός μας.

Θέλω να σας πω ότι σας στέλνει την αγάπη του, τα φιλιά του και τις ευχαριστίες του για όλα τα μηνύματα που έχετε στείλει και τα περαστικά. Νομίζω ότι δεν θέλω να κάνω δηλώσεις γιατί και χθες είπα ότι σήμερα θα ήταν εδώ. Ελπίζουμε να είναι εδώ αύριο, μην ανησυχείτε όλα είναι πολύ καλύτερα και θα τα κάνουμε ακόμα καλύτερα κάνοντας είσοδο σε μια πολύ ωραία εκπομπή», είπε η Κατερίνα Καραβάτου, χωρίς να χάνει το χαμόγελό της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share