Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έχασε το παιδί η Αθηνά Ωνάση: Τραγικές ώρες

Τι συνέβη;

19 Δεκεμβρίου 2020 06:53
Έχασε το παιδί η Αθηνά Ωνάση: Τραγικές ώρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικές ώρες πέρασε η Αθηνά Ωνάση, με την χρυσή κληρονόμο να χάνει ακόμη ένα παιδί και το σοκ να έρχεται για την ίδια, μετά τον χωρισμό της.

Συγκεκριμένα, δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο και η Ντενίζ Σεβέρο απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μαζί. Μετά το πολύκροτο διαζύγιο από την Αθηνά Ωνάση, ο Ντόντα, ζει την ευτυχία στο πλευρό της αγαπημένης τους και ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με τον ερχομό του μωρού τους. Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η ίδια η Σεβέρο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την κληρονόμο πάντως επίσης να γνωρίζει τον έρωτα μετά τον χωρισμό τους.

«Μια μικρή καρδιά χτυπά μέσα μου. Είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου! Είμαι έγκυος! Ευχαριστώ τον Ντόντα που με έκανε την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο! Το μωρό μας έρχεται. Τώρα υπάρχουν 4 από εμάς! Η Viviane θα είναι πλέον η μεγάλη αδελφή! Σ ‘αγαπώ πολύ!», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media η μανούλα, δημοσιεύοντας δύο πολύ τρυφερές φωτογραφίες με τον άντρα της ζωής της, όταν έμαθαν τα ευχάριστα και, από την ημέρα γέννησης του μωρού, δεν έχουν χάσει την ευκαιρία να δημοσιεύσουν στιγμές μαζί του.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο Castle of Silva στην Πορτογαλία, παρουσία συγγενών φίλων και αγαπημένων προσώπων το 2018.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Ντόντα έχει ακόμη μια κόρη, την 20χρονη σήμερα Βιβιάν Μιράντα. Η όμορφη Βιβιάν μεγάλωσε με την Αθηνά Ωνάση, η οποία την είχε σαν κόρη της. Η κόρη του Αλβάρο έχασε τη μητέρα της, Σιμπέλ, το 2011, όταν εκείνη έβαλε τέρμα στη ζωή της πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

Αγωνία για Αθηνά Ωνάση: Η σκελετωμένη εικόνα της που σοκάρει

Μια φωτογραφία της Αθηνάς Ωνάση που έρχεται από το παρελθόν προκαλεί έντονη ανησυχία! Έδινε κρυφά μάχη με την νευρική ανορεξία;

Η «χρυσή κληρονόμος» πέρασε μία από τις χειρότερες περιόδους της ζωής της με το διαζύγιο με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο και τις φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις του τελευταίου απ’ ότι φαίνεται έχουν κοστίσει ψυχολογικά στην εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση.

Ο πόλεμος που ακολουθεί σε αυτό το πολύκροτο διαζύγιο που φτάνει μέχρι και να διεκδικεί ο Αλβάρο μέρος από την περιουσία της Αθηνάς αλλά και την «λυτρωτική» χαρά που δεν χάνει ευκαιρία να επιδεικνύει ο ίδιος στα social media, φαίνεται πως έχουν γονατίσει την Αθηνά Ωνάση.

Η φωτογραφία με την Ιωάννα Μαρινοπούλου σε παλαιότερο Monaco Yacht Show φούντωσε τα σενάρια που θέλουν την Αθηνά να ακροβατεί επικίνδυνα με την ανορεξία.

Δείτε την σοκαριστική φωτογραφία:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share