Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εγκυμοσύνη... από το πουθενά για τη Ζέτα Μακρυπούλια - Άλαλος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Τι αποκάλυψε η ίδια;

14 Δεκεμβρίου 2020 19:31
Εγκυμοσύνη... από το πουθενά για τη Ζέτα Μακρυπούλια - Άλαλος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άλαλος έμεινε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τη Ζέτα Μακρυπούλια, την οποία περίμενε… από το πουθενά μια εγκυμοσύνη, με τις αποκαλύψεις να έρχονται ξαφνικά, όπως και με το ποιον ποδοσφαιριστή είχε κρυφή σχέση.

Η ίδια, μάλιστα, στάθηκε και τα είπε όλα. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, και αναφέρθηκε σε ένα χαρακτηριστικό περιστατικό υπερβολικού Photoshop, που την έφερε στα όριά της.

«Θυμάμαι μια φορά είχε κάνει ένα εξώφυλλο, αισθανόμουν υπέροχα, νόμιζα ότι θα είναι καταπληκτική και όταν βγήκε το περιοδικό, και το είδα, και ήθελα να αγοράσω όλα τα περιοδικά από παντού. Ήταν η οπτική γωνία που με πήρε τέτοια, που ήταν σαν να ήμουν έγκυος. Πάντα στο μπάνιο με αγχώνουν οι παπαράτσι, έχουν μάθει και τις κρυφές παραλίες, σκαρφαλώνουν στα βράχια, κρυβόμαστε και φεύγουμε», είπε η ίδια, παίρνοντας πρόσφατα μια οριστική απόφαση με το σύντροφό της.

Όνειρο το σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη - Με ξύλινα πατώματα και...

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ζέτα Μακρυπούλια, μοιράστηκε ένα ντοκουμέντο από το σπίτι της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, στην οποία φαίνεται πως το σαλόνι έχει ξύλινα πατώματα.

Το αγαπημένο ζευγάρι συζεί εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο η αλήθεια είναι πως σπάνια βλέπουμε κοινά ντοκουμέντα ή φωτογραφίες μέσα από το... δείτε το σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Youweekly.gr

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share