Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θυμάστε τη δημοσιογράφο Μάρω Λεονάρδου; Δείτε πώς είναι σήμερα - Η οικογενειακή περιπέτεια που την «ταρακούνησε»

Έμεινε στην ιστορία για ένα επικό σαρδάμ

7 Δεκεμβρίου 2020 16:22
Θυμάστε τη δημοσιογράφο Μάρω Λεονάρδου; Δείτε πώς είναι σήμερα - Η οικογενειακή περιπέτεια που την «ταρακούνησε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τη δημοσιογράφο Μάρω Λεονάρδου, η οποία έγραψε τη δική της μεγάλη πορεία στην τηλεόραση κι έμεινε στην ιστορία για ένα τρομερό σαρδάμ της; Δείτε πώς είναι σήμερα και ποια είναι η οικογενειακή περιπέτεια, που την «ταρακούνησε».

Η συμπαθέστατη Μάρω Λεονάρδου είχε γνωστή στο διαδίκτυο από το επικό βίντεο «να ζεσταθεί το κ@λαράκι μας», με το σχόλιο της εκείνο να μη γίνεται στην εποχή των social media, αλλά να αποτελεί αντικείμενο σχολιασμού και σάτιρας, με την παρουσιάστρια πάντως να δείχνει εντελώς... ακομπλεξάριστη κάθε φορά, που την ρωτούσαν για εκείνη την φράση. Ο Λάκης Λαζόπουλος, μάλιστα, της είχε δώσει και βραβείο... Παπαρίων για εκείνη την ατάκα, με τη Λεονάρδου να τον ευχαριστεί, φανερώνοντας εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε πώς είναι σήμερα ο Θοδωρής Δρακάκης.

Η εγκυμοσύνη της 16χρονης κόρης της

Η ίδια, επίσης, είχε αναφερθεί στην εγκυμοσύνη της κόρης της, όταν ήταν 16 ετών. Η δημοσιογράφος είπε ότι στο άκουσμα της είδησης έπαθε σοκ, αλλά ήταν δίπλα της σε κάθε βήμα, προσπαθώντας να μην αλλάξει η ζωή της κοπέλας, η οποία εκείνη την περίοδο έδινε πανελλήνιες εξετάσεις.

«Ένιωσα πως ο χειρότερος φόβος κάθε μάνας που έχει κόρη γινόταν πραγματικότητα. Όμως δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο εκτός από το να σηκώσω τα μανίκια και να πω σκάσε και κολύμπα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε πως εκτός του ότι είναι ενάντια στις εκτρώσεις, συνέτρεχαν και ιατρικοί λόγοι, κι έτσι παρά τις δυσκολίες σήμερα είναι μια ευτυχισμένη γιαγιά.

Παράλληλα, αναφερόμενη στο γάμο της με το σκηνοθέτη Γιώργο Νταούλη, με τον οποίο στα 21 χρόνια κοινού βίου απέκτησαν τρία παιδιά, είπε: «Έχω έναν σύζυγο με τον οποίο δε συστεγαζόμαστε. Όταν έχεις παιδιά και μια ζωή ολόκληρη πίσω, είτε θες, είτε δε θες οι δρόμοι δε χωρίζουν ποτέ. Δε σημαίνει πως επειδή στα 20 ήμασταν μαζί, είχαμε τα ίδια γούστα, φτιάξαμε μαζί την ιδιωτική τηλεόραση, συνεχίζουμε να έχουμε τα ίδια θέλω. Εγώ μπορεί να θέλω να πάω σε έναν φάρο να διαβάσω τα βιβλία μου, πρέπει να έρθει και ο άλλος;».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share