Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Χαμός με την Ελένη Μενεγάκη: Το σχόλιο της μητέρας του Ματέο Παντζόπουλου που την εξόργισε

Η ατάκα «φωτιά» της Λιλίκας

6 Δεκεμβρίου 2020 07:09
Χαμός με την Ελένη Μενεγάκη: Το σχόλιο της μητέρας του Ματέο Παντζόπουλου που την εξόργισε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός είχε επικρατήσει με την Ελένη Μενεγάκη, με τη μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου να την εξοργίζει με μια ατάκα της, η οποία αρχικά είχε εκληφθεί άσχημα.

Ήταν το καλοκαίρι του ’99, όταν η Λιλίκα Παντζοπούλου έμαθε ότι στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Ματέο στην Άχλα, το οποίο και χρηματοδοτεί, θα πραγματοποιούσαν αποβίβαση σύσσωμοι μεγάλα ονόματα της εγχώριας σόου μπιζ όπως η Ελένη Μενεγάκη και άλλοι, αντί να δείχνει ικανοποιημένη για την διαφήμιση που θα προσέφεραν στο νησί, αυτή τους αποκάλεσε «συφερτό», με την Ελένη να βλέπει πρόσφατα συνάδελφό της να την... καρφώνει.

Ένας άλλος φίλος εξηγεί «άμα γνωρίζεις την Λιλίκα θα καταλάβεις ότι δεν το είπε με την κακή έννοια του όρου. Είναι μια καθαρόαιμη παλιά αστή που δεν έχει σε καμία υπόληψη με τις κοσμικότητες, τα φλας, τους celebrities. Kαι το είχε τηρήσει από τον τρόπο ζωής της. Επίσης έχει και μια βαθιά αίσθηση του χιούμορ».

Όσο για τις φήμες περί γάμου, ουδέποτε το γνωστό ζευγάρι έχει ανακοινώσει το οτιδήποτε ακόμη και στους πιο στενούς τους φίλους. Όσο για την οικογένεια Παντζόπουλου, από την απόλυτη συστολή πέρασε στην στρατόσφαιρα της δημοσιότητας. Και μάλλον έχει αρχίσει να εξοικειώνεται.

Χαμός με τον Άγγελο Λάτσιο: Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ασύλληπτες φωτογραφίες του γιου της Ελένης Μενεγάκη!

To κλειδί στην καρδιά της Ελένης Μενεγάκη έχει ονοματεπώνυμο: Άγγελος Λάτσιος... Η παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει την αδυναμία που έχει στον πρωτότοκο γιο της, που μόλις την προηγούμενη Δευτέρα ενηλικιώθηκε.

Τα φετινά γενέθλια ήταν σίγουρα διαφορετικά λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων, ωστόσο είχαν... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share